justice777 Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 08:58 #51 Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 08:58 Лапін йшов в депутати, щоб віддати "данину моді" чи робити необхідні зміни!І де гарантія того, щоб під шумок пункт про "данину моді" не стане нормою закону?!
Yarchik Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 09:09 #52 Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 09:09 Лапін йшов в депутати, щоб віддати "данину моді" чи робити необхідні зміни!За офтопік, від якого я вище просив утриматися, justice777 отримує 5 днів РО.Це чекає будь-кого, хто переходитиме на персоналії в "Юрисдикції". Вам не подобаються політики? На борді є присвячений їм розділ, де ви можете їх безперешкодно (до пори, до часу) пообсирати.
natalka) Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 12:35 #53 Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 12:35 За офтопік, від якого я вище просив утриматися, justice777 отримує 5 днів РО. Ріскну і я ))) - все-рівно немає часу на форумі писати Всіх авторів повідомлень в цій темі можна розділити на 2 групи: 1. Це в основному адвокати, які аналізуюють конкретний законопроект, його перспективи, наслідки впровадження і т.д. 2. Це люди які цікавляться законтворчою діяльністю Лапіна і хочуть обговорити саме її (а Ви не дозволяєте!) Тому порозуміння ми навряд чи досягнем (про офтопіки і неоф)))) Я думаю, що автор даної теми, все таки відноситься до 2-ої групи: тому що він навіть розпочав її зі слова "Лапін.." Якби він хотів обговорити саму суть проекту - то напевно про Лапіна і не згадували б. А тут якось все в кучі получилось... До чого це я все веду - перенесіть тему в інший розділ P.S. А можете і не переносити - день поговорили і досить, тут щодня новин вистачає для обговорення.
Yarchik Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 14:14 #54 Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 14:14 За офтопік, від якого я вище просив утриматися, justice777 отримує 5 днів РО.Ріскну і я ))) - все-рівно немає часу на форумі писатиРизик - справа благородна!РО 5 днів.
Smith Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 14:26 #55 Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 14:26 Ух, Ярчик, як ти круто взявся. ))))На мою думку, люди так міркують, поки не стикнуться з людиною типу пана Ш., то вони і не зрозуміють усю трагічність ситуації.
Sandro Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 17:26 #56 Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 17:26 Ух, Ярчик, як ти круто взявся. ))))у нього мабудь прав переносу/видалення теми немає (хоча і назва теми вказує на особистість і сам визнає що вона більше тяне на офтоп), тільки блокування через РО.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.