Перейти до змісту

На коня

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Бери сталіон якщо вирішив брати велосипед за такі гроші.А на рахунок ціни скажу що 2850 була в тому роціНаврят ти їх найдеш де небуть.Ці велосипеди вже розпродані,тому їх нема на велозоні.Нові моделі трохи подорожчають максимум на 100 грн.вони появляться десь під кінець лютого

Опубліковано
А зупинився (ще не взяв, але обіцяли що є) я на цьому... Centurion BACKFIRE M8

Приколист.

А че тада советовался?

Тут народ распинается, советует, делится ценным опытом...

Сказал бы сразу, нужен вел, порисоваться перед девченками.... :D

Опубліковано

ну що ж...

вирішив чекати бегемотика сталіончика :) , хоча мушу сказати то було вольове рішення для мене позаяк в неті є різні думки щодо вилки та гальмів цього вела :( , проте я подумав якщо в Бекфайр слабувата рама то потім платити за нову раму та повтузитися з перенавісом - це той процес, який мене не вельми приваблює.

Сумніви щодо сталіона були в частині фінансовій - це таки 150 % ціни від бекфайр М8 ... ну і економіка балує :) ... сподіваюся на час з’явлення вела гроші ще будуть...

для пані... прикол та відповідь на питання зачем :) - залежить від мети опитування (а вона може бути різна - не тільки видима)

дякую тим хто найшов час відписати :)

Опубліковано

Гальма....???!!!

Виилка....???!!

Роверіо...., я особисто їздив на сталіоні 2006 року випуску. Відповідально заявляю..... з моєю вагою в 90 кг я блокував заднє колесо на раз, а як треба було то й переднє, або й обидва. :D Вилка пройшла на тому конкретному велосипеді більше 10000 км !!! і не все по асфальту, а ставались походи в карпати, реально 2, а там спуски по 12 км камяних доріг і взагалі весело :D , або спуски з карєрів в Гаразджі, плюс швидкісне катання по бездоріжжю. Температурний діапазон експлуатації від -10 до + 35, дощ, сніг. Цей вел показав себе достойно.

Опубліковано

Вилку на сталлионе можно убить, сделав двухметровый дроп и никак иначе. А тормоза - у меня гидравлика - мощаааа! Стоит правда триста баксов... но... я знал, за что платил! А ты судишь по каким-то нелепым отзывам на форумах. Отличные тормоза там! Даже если они плохие, то на Велозоне покупаются вот BBS10t.jpg такие колодки и у тебя будут одни из лучших вибрейков :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...