Перейти до змісту

Чи є на форумі акціонери ПАТ "РівнеАзот"?

inna8919com

Рекомендовані повідомлення

Сім’я чоловіка вже багато років має частину акцій ПАТ РівнеАзот. Періодично по пошті приходять листи з повідомленням про збори акціонерів і ще купою тексту...

Є якийсь сенс взагалі в цих акціях? Чи можливо їх продати, та яку цінність вони несуть?

Хто в курсі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

валяються десь.

Підприємство по бумагам збиткове, хоча дирекція пішки не ходить. Вартують акції рівно вартості паперу на якому надруковані. Можете позберігати до кращих часів можете викинути :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в мене є акції пивзаводу "Земан" - і хоч би бокальчик-другий пива давали за рахунок "прибутків". А то раніше хоч листи приходили, тепер вже декілька років ні одного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Часом також думаю про купівлю акцій для інвестиції у майбутнє. Можливо хтось поділиться досвідом де їх можна купувати яким чином проходять процедура купівлі, наскільки це вигідно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в нас краще не купувати...але якщо купувати то велику частку в заводі чи підприємстві....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Часом також думаю про купівлю акцій для інвестиції у майбутнє. Можливо хтось поділиться досвідом де їх можна купувати яким чином проходять процедура купівлі, наскільки це вигідно.

Я тоже в свое время проявлял интерес к акциям, фондовым биржам... пока не попал на работу в ВАТ и не увидел изнутри всю ситуацию. В двух словах, опишу ситуацию так: владелец завода, у которого 51% акций, будет каждую неделю вывозить по чемодану налички с завода, а остальные владельцы 49%, будут "не при делах" - раз в год будут получать письмо с приглашанием на зборы, будут читать баланс предприятия в котором указано что прибыли нет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикро...(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будут читать баланс предприятия в котором указано что прибыли нет...

тю, так "чисто поцанчики" працюють

в нормальних АТ акціонери, відкритим голосуванням, на зборах акціонерів приймають рішення використати прибуток на розвиток виробництва

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в нормальних АТ акціонери, відкритим голосуванням, на зборах акціонерів приймають рішення використати прибуток на розвиток виробництва

через покращення продуктивності праці, яке досягається преміями для засновників/директорів та новими інструментами (машини/вілли/літаки) для їх роботи :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

через покращення продуктивності праці, яке досягається преміями для засновників/директорів та новими інструментами (машини/вілли/літаки) для їх роботи :)

все в руках акціонерів

акціонери Джобса колись з Епл виперли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...