Перейти до змісту

Чи є на форумі акціонери ПАТ "РівнеАзот"?

inna8919com

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сім’я чоловіка вже багато років має частину акцій ПАТ РівнеАзот. Періодично по пошті приходять листи з повідомленням про збори акціонерів і ще купою тексту...

Є якийсь сенс взагалі в цих акціях? Чи можливо їх продати, та яку цінність вони несуть?

Хто в курсі?

Опубліковано

валяються десь.

Підприємство по бумагам збиткове, хоча дирекція пішки не ходить. Вартують акції рівно вартості паперу на якому надруковані. Можете позберігати до кращих часів можете викинути :)

Опубліковано

а в мене є акції пивзаводу "Земан" - і хоч би бокальчик-другий пива давали за рахунок "прибутків". А то раніше хоч листи приходили, тепер вже декілька років ні одного.

Опубліковано

Часом також думаю про купівлю акцій для інвестиції у майбутнє. Можливо хтось поділиться досвідом де їх можна купувати яким чином проходять процедура купівлі, наскільки це вигідно.

Опубліковано

в нас краще не купувати...але якщо купувати то велику частку в заводі чи підприємстві....

Опубліковано

Часом також думаю про купівлю акцій для інвестиції у майбутнє. Можливо хтось поділиться досвідом де їх можна купувати яким чином проходять процедура купівлі, наскільки це вигідно.

Я тоже в свое время проявлял интерес к акциям, фондовым биржам... пока не попал на работу в ВАТ и не увидел изнутри всю ситуацию. В двух словах, опишу ситуацию так: владелец завода, у которого 51% акций, будет каждую неделю вывозить по чемодану налички с завода, а остальные владельцы 49%, будут "не при делах" - раз в год будут получать письмо с приглашанием на зборы, будут читать баланс предприятия в котором указано что прибыли нет...

Опубліковано

будут читать баланс предприятия в котором указано что прибыли нет...

тю, так "чисто поцанчики" працюють

в нормальних АТ акціонери, відкритим голосуванням, на зборах акціонерів приймають рішення використати прибуток на розвиток виробництва

Опубліковано

в нормальних АТ акціонери, відкритим голосуванням, на зборах акціонерів приймають рішення використати прибуток на розвиток виробництва

через покращення продуктивності праці, яке досягається преміями для засновників/директорів та новими інструментами (машини/вілли/літаки) для їх роботи :)

Опубліковано

через покращення продуктивності праці, яке досягається преміями для засновників/директорів та новими інструментами (машини/вілли/літаки) для їх роботи :)

все в руках акціонерів

акціонери Джобса колись з Епл виперли

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...