Перейти до змісту

Про що ми мріємо?

Кирило

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Стало цікаво про що мріють бордівчан?

Головне, що ваші мрії були реальними (які ви обов'язково виконаєте/досягнете).

65nzzUAkOuo.jpg

Опубліковано
  В 30.01.2015 в 11:52, Кирило сказав:

Стало цікаво про що мріють бордівчан?

Головне, що ваші мрії були реальними (які ви обов'язково виконаєте/досягнете).

65nzzUAkOuo.jpg

мабуть зараз найактуальніше це кінець "східного дерибану" та стабільність в країні))

Опубліковано

Дійсно - мир.

Я зараз маю такі мрії: мир в Україні та здоров'я своїй мамі, що б вона одужала. Все інше: живы будем - не помрем. ))))

Опубліковано
  В 30.01.2015 в 11:54, Swyat сказав:

мабуть зараз найактуальніше це кінець "східного дерибану" та стабільність в країні))

А, конкретно, ви про що мрієте (мета, ціль). Типу побудувати будинок, піднятись на Еверест, зробити робота який варив би вам каву зранку...

Опубліковано
  В 30.01.2015 в 16:27, lilechka сказав:

Кирило, а Ви про що мрієте?

Про багатих українців. Про Україну, яка займає перше місце у світі по найбільшій середній зарплаті, де 99,9% живуть в достатку. Де найкраще вести бізнес, де є економічна свобода для всіх. Найпотужніша економіку, найосвітчешених українців. Хочу жити в країні де дотримуватися законів, а не намагатися їх уникнути. Могутню армію, де можливо будуть воювати роботи, а люди тільки керуючи процесом. Де поєднанні такі країни як США, ОАЕ, МОНАКО, СІНГАПУР, ТОКІО. Високорозвинену спільноту в поєднанні зі старовинними будівлями та хмарочосом...

Ну і т. д.

Опубліковано

якщо по чеснаку - то:

шоб знання лекше давались, я не про універ і тд. а про знання які сам здобуваєш бо цікаво,

#2 шоб таки вже закінчилось оте "непонятно шо" в нашій країні

#3 коли вже накінець толково реформують освіту в нашій державі, ходиш на пари безтолку, всеодно потім не працюєш по спецвальності

п.с. чи тс мав на увазі матеріальні блага?

Опубліковано
  В 30.01.2015 в 17:05, Кирило сказав:

Про багатих українців. Про Україну, яка займає перше місце у світі по найбільшій середній зарплаті, де 99,9% живуть в достатку. Де найкраще вести бізнес, де є економічна свобода для всіх. Найпотужніша економіку, найосвітчешених українців. Хочу жити в країні де дотримуватися законів, а не намагатися їх уникнути. Могутню армію, де можливо будуть воювати роботи, а люди тільки керуючи процесом. Де поєднанні такі країни як США, ОАЕ, МОНАКО, СІНГАПУР, ТОКІО. Високорозвинену спільноту в поєднанні зі старовинними будівлями та хмарочосом...

Ну і т. д.

то фантастика!

а Токіо, то не країна

Опубліковано

хотілося з"їздити з дітьми в діснейленд.

вже і діти підросли...

може в майбутньому з внуками вдасться.

Опубліковано
  Цитата

зробити робота який варив би вам каву зранку...

отримати раба, який би варив каву зранку. ))))
Опубліковано

включаю радіво - а там ВСЮ РОССИЮ ПОТРЯСЛА УЖАСНАЯ ПЕЧАЛЬНАЯ НОВОСТЬ.... ВНЕЗАПНО ВВП СДОХ

Опубліковано
  В 30.01.2015 в 17:18, lilechka сказав:
  В 30.01.2015 в 17:05, Кирило сказав:

Ну і т. д.

то фантастика!

а Токіо, то не країна

Погоджуючись, що Токіо місто. Маю на увазі Японію.

Ні, це реальність. Тільки не скоро.

Опубліковано
  В 30.01.2015 в 18:04, ivansap сказав:

щось у всіх такі мрії примітивно матеріальні, як казала одна мудра людина, хочеш світ бачити красивим , зроби його спочатку в собі...

Нічого примітивного в мріях не має. Вони різні. Хтось хоче мільйон, а хтось поїхати в Одесу на відпочинок. Все відповідно соціальному статусу та матеріальному...

Я хочу Україну красивою бачити.

Опубліковано

Не знаю на скільки моя мрія реальна, бо прогнозів ніхто не береться робити. Але вже не один рік моєю найзаповітнішою мрією є здоров'я для мого синочка, щоб він зміг стати таким, як інші, звичайні дітки

Опубліковано
  В 30.01.2015 в 21:41, milana сказав:

Не знаю на скільки моя мрія реальна, бо прогнозів ніхто не береться робити. Але вже не один рік моєю найзаповітнішою мрією є здоров'я для мого синочка, щоб він зміг стати таким, як інші, звичайні дітки

Дай Боже йому здоров'я! Щиро йому цього бажаю.Головне вірити в краще.
Опубліковано

Відносно мрії... Пітримаю те, що написав Dream, в темі - Що Борда для вас?

"Щоб рєпа на борді росла не в темах про війну, а в темах про картинки і анекдоти..." (с)

На фоні війни, все інше( крім здоров'я наших діток, і рідних), якесь не значне, вибачте за банальність.

Опубліковано
  В 30.01.2015 в 22:47, NoutM сказав:

Мрію про дітей.

Я чув, шо там треба шото робить, якісь пестики, тичінкі, коітуси....але є*аться-стидно!

Опубліковано
  В 31.01.2015 в 02:11, Tolik_lt сказав:

Мрію про дітей.

Я чув, шо там треба шото робить, якісь пестики, тичінкі, коітуси....але є*аться-стидно!

Толік, не треба завжди підй*увати людей. Людина написала свою мрію. Ситуації різні можуть бути.

А може все правильно "шото роблять", а не виходить нічого. Хвороби бувають і т.д.

Це зовсім не смішно.

Опубліковано
  В 30.01.2015 в 17:56, Smith сказав:
  Цитата

зробити робота який варив би вам каву зранку...

отримати раба, який би варив каву зранку. ))))

Це удєл рабині :)

Опубліковано

Мрію про дітей.

Як легко наплювати людині в душу і корчити при цьому з себе вумного ...

Опубліковано
  В 31.01.2015 в 06:43, swmarmalade сказав:

Мрію про дітей.

Як легко наплювати людині в душу і корчити при цьому з себе вумного ...

Показати контент

964a593c43.jpg

Логіки всім, ясного розуму та взаємоповаги. Тоді і війни не буде, і країна буде процвітати.

Опубліковано

Хочу взяти дитинку з дитбудинку. Вже кілька тижнів не можу забути дівчинку з сайту "Сирітству - ні" :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...