Перейти до змісту

Термінал Приватбанку заникав гроші

Doctor

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня

Сталася така неприємна ситуація:

при внесенні готівки через термінал приватбанку на р/р, відбувся збій, і гроші (відносно велика сума) на рахунок отримувача не потрапили. На гарячій лінії пообіцяли протягом 3-ох діб повернути кошти, тобто якщо сьогодні четвер, а субота-неділя не банківські дні, то реальніше чекати взагалі з понеділка. Крім того.... Гроші передбачалися за товар, товар мав продатися в суботу-неділю, дещо мало бути під замовлення, відповідно якщо нема коштів, товару в мене не буде, і збитків окрім матеріальних, ще й будуть моральні - ображені клієнти, частина з яких постійні...

Чому я маю чекати ці самі 3 дні, адже я не порушував ніяких правил і договорів, не моя вина в тому що стався збій в системі Приватбанку.

Чи маю я можливість якось юридично відшкодувати свої збитки, якщо завтра кошти так мені і не повернуться? Куди звертатися і що робити? На гарячій лінії відповіли що вони тут не можуть вплинути на процес, потрібно чекати "на протязі 3 діб".

Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одного разу під час поповнення рахунку вимкнулося світло якраз на останній купюрі. Після звернення теж сказати чекати на протязі 3 днів, але все вирішилося на ранок наступного дня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Doctor, пару раз в самого бувало, завісало 5К, хоча й на квитанції було - Код відповіді 0 (операція успішна), сходив в банк, оформив заявку, повернули дійсно протягом 3 робочих, я так розумію після інкасації bass-терміналу, де і вилізли надлишкові кошти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вина не Ваша, але банк теж не несе відповідaльність за "зрив сроків" через залізяки...він Вам компенсує(напевно) і це вже добре. Якщо ви користуєтеся послугами ПБанку регулярно та для бізнесу а також оперативно, перейдіть на Приват24

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колись так 20000грн завісло , то повернули десь за тиждень((

а компенсацію забуть, хіба що ти крутий юрист :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якось не по європейськи виходить :))))) а йдемо ж до Європи :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якось не по європейськи виходить :))))) а йдемо ж до Європи :)

Слухай, нам ще до Європи як до неба пішки.

Ніхто тобі не компенсує втрат, навіть якщо в тебе і будуть докази того, що ти платив саме за товар (хоча навряд твій партнер офіційно проводить сплачені тобою кошти), а на суди і т.п. піде до х. грошей і часу.

Хоча... Може саме ти будеш першим...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Doctor, а в європах що буде? банк тобі верне через п"ять хвилин бабло і накине 50% за моральні збитки?

Чи може там техніка не лагає?

От приват лайно, наставили банкоматів і терміналів на кожному повороті, до яких мона в трусах і тапках дійти, а тут на 100501й операції підвісло бабло, бігом починаєм істерію на борді!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не парся завтра до обіду вернуть тобі кошти на картку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не парся завтра до обіду вернуть тобі кошти на картку

"Зуб даєш"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гроші повернуть. всі.

щоб не мати незручностей, тим паче перед постійним клієнтами, закинь суму ще раз (думаю, вона не надто велика, бо замахався би купюри в апарат совати, пішов би в касу).

збитки (поняття надто суб'єктивне) ніхто не буде не те що відшкодовувати, навіть розглядати це питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був також колись подібний випадок, спричинило багато незручностей, втрачені нерви.... - результат - за 3 доби повернули. На рахунок компенсацій - забудь, в кращому випадку вибачаться...

п.с. Приватбанк - як засіб контрацепції, і з ним херово і без нього не як...

.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

публічний договір у них де прописані різні випадки))) так що не хочеш "зіграти в лотерею", не користуйся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС! Ну то як пройшло все?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...