Перейти до змісту

Как вывести деньги с Qiwi?

Prot

Рекомендовані повідомлення

В Qiwi есть счет рублёвый, а надо вывести гривну (нал, карта привата, или другого банка).

Подскажите, кто пользуется, как наиболее эффективно и с наименьшими комиссиями это можно сделать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обменка ю.ей - 100руб = 28.79 грн на приватбанк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обменка ю.ей - 100руб = 28.79 грн на приватбанк

А Вы пользуетесь этим обменником?

Нюансы проблемы, на что надо обратить внимание или никаких нареканий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Qiwi есть счет рублёвый, а надо вывести гривну (нал, карта привата, или другого банка).

Подскажите, кто пользуется, как наиболее эффективно и с наименьшими комиссиями это можно сделать?

"зроби" їхню віртуальну візу і розраховуйся в інеті за все що потрібно (поки їх не відключили від візи :( )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нюансы проблемы, на что надо обратить внимание или никаких нареканий?

за два роки активного користування, лише одного разу гроші "йшли" більше 30хв, зазвичай, на протязі 1-3 хв. на приват виводять

"зроби" їхню віртуальну візу і розраховуйся в інеті

я маю іхню візу,а також мастеркард від яндекса - в обох помітив труднощі при оплаті на деяких забугорних сайтах...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"зроби" їхню віртуальну візу і розраховуйся в інеті за все що потрібно (поки їх не відключили від візи :( )

Смотрю что их виртуальная виза в рублях, а хочется родные гривны...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я маю іхню візу,а також мастеркард від яндекса - в обох помітив труднощі при оплаті на деяких забугорних сайтах...

і пластиковим мастеркардом від ЯД, і віртуальною візою від ГІВІ користувався, все спрацьовувало і на "наших" сайтах і на "гул_плей"

але то було рік назад, зараз перевірити не можу бо гроші там закінчилась, а з москаликами перестав працювати

Смотрю что их виртуальная виза в рублях, а хочется родные гривны...

так карта в рублях,

в мене на ГіВі були долари, то я щоб заплатити щось з карти конвертував при потребі частинку доларів в рублі і платив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через систему переказів (Юністрім, Контакт), або напряму на rub картку. Всі операції швидко проходять. 2% + мінімалька 50-100 руб. На гривневу без проблем сконвертується, але, сам розумієш :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попроси танкістів які поповняють собі акаунт буде без %.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за два роки активного користування, лише одного разу гроші "йшли" більше 30хв, зазвичай, на протязі 1-3 хв. на приват виводять

А вы зарегистрированы на сайте https://obmenka.ua/ или меняете без регистрации?

Как думаете стоит регистрироваться или нет и почему?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще є

http://cardshop.com.ua/

луцький сервіс

згідно даних сайту працює з КіВі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут есть удобная сводка http://www.bestchange.ru/qiwi-to-privat24-uah.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как думаете стоит регистрироваться или нет и почему?

варто реєструватись з двох причин:

1. Кожного разу не прийдеться заповнювати ПІБ (ФИО), реквізити рахунків куди і звідки

2. Знижка (бонус) - за два роки десь біля 110$ "накапало", мало - але дуже приємно :_08:

тут есть удобная сводка http://www.bestchang...ivat24-uah.html

Зручно, але не завжди інформація відповідає дійсності, деякі курси вказані без врахування додаткових комісій, тому на картку прийде трохи інша (менша) сума ніж Ви собі розраховували.

P.S. Я не розхвалюю "обмєнку", але, це один з самих надійних сервісів, а деколи, навіть бувають цікаві курси, типу за 1WMU - 1,02 на приват,а не навпаки - це для прикладу....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Расскажу как сделал, может кому пригодится:

В приватбанке открыл «карта для выплат» в валюте рубль.

В Qiwi есть возможность вывода денег на карты Visa и Mastercard, (т.е. из реквизитов надо указать только номер карты на которую выводятся деньги)

При переводе (сам перевод занял около 3-х минут)

Qiwi берет 2% от суммы + 40 рублей

Приватбанк берет 0,5% (пол процента) от суммы.

После перевода деньги уже на «карте для выплат», правда в рублях.

Дальше можно:

1. В любом приватовском банкомате снять наличные гривны (посчитает по курсу приватбанка на день снятия).

Например на карточке 1000 рублей, курс банка сегодня 0,26/0,30.

Т.е. вы можете снять 1000 * 0,26 = 260 гривен + за снятие средств комиссии нет.

2. Получить на руки рубли в кассе банка, а дальше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Расскажу как сделал, может кому пригодится:

залишилось тільки знайти стабільне джерело КіВі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер, якщо Вам не важко, поясніть мені в чому суть цих маніпуляцый з відкриття картки в "рублях",

щоб отримати за 1000 рублів - 260 гривень?

Якщо міняти так як я Вам радив, отримали б - 273 грн. з урахуванням комісії qiwi... де логіка?

4806456.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер, якщо Вам не важко, поясніть мені в чому суть цих маніпуляцый з відкриття картки в "рублях",

щоб отримати за 1000 рублів - 260 гривень?

Якщо міняти так як я Вам радив, отримали б - 273 грн. з урахуванням комісії qiwi... де логіка?

...Получить на руки рубли в кассе банка, а дальше...

...а дальше можно поменять наличные рубли на наличные гривны по курсу 0,30 и получить на руки не 273 а 300 грн.

P.S. Дня три подряд наверно несколько раз в день заходил на сайт https://obmenka.ua/ и каждый раз выдавало что нет необходимой суммы для вывода, и что надо подождать. Это утомило и начал искать другой вариант вывода.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а дальше можно поменять наличные рубли

спробуйте їх отримати в касі банку

Дня три подряд наверно несколько раз в день заходил на сайт........................и каждый раз выдавало что нет необходимой суммы для вывода, и что надо подождать.

унікальний випадок :0151: таке буває, але щоб три дні підряд... ладно - проїхали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а дальше можно поменять наличные рубли

спробуйте їх отримати в касі банку

Позвонил в банк, сказал, что хочу снять со своей карты рубли в сумме n.

Ответили, чтоб приходил через день.

Пришел через день.

В кассе выдали рубли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...