Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Подключился 4-01-08 на тарифный план "Інтерком". Подключка 175 грв вместе с простенькой нокией. 60 грв абонплата. 2000 бесплатных минут по городу. Прямой городской номер. Взял в основном для удобства по работе. Пока не работал ;) Но там где лайф отдыхал, CDMA работает без проблем.

PS для сравнения можно посмотреть сюда ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і як якість голосу, CDMA повинна бути краща ніж GSM

Як покриття по місту (всього лишень 2 БС стоїть)

Можливо виїжджав за місто, цікаво явий радіус покриття (технологія CDMA до 30 км, тоді як GSM 15 мається на увазі якісне покриття)

Номера починаються на 285...

Можеш просканувати на своєму телефоні як ще CDMA мережі присутні в місті (точно має бути Інтертелеком http://www.intertelecom.ua )

Твої враження про оператора, я хотів би собі Інтертелеком там покриття по більше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За город не выезжал. Сейчас поеду в сторону ГПЗ, потом отпишусь. Как просканировать сеть в телефоне не нашел :) У меня телефон без карточки. Про впечатленм=ия говорить рано. Поюзаю - расскажу. В принципе для звонков по городу - супер выбор.

ЗЫ Интертелоком вроде еще не запустился.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звонил сегодня на 8-800... на интертелеком, сказали, что покрытие есть и в ближайшее время будет центр обслуживание абонентов и в Луцке. У них там акция, телефон нокиа 2126 вроде за 1 гривну.... что то вроде этого. Лично я жду УТЕЛ, покрытие есть, но стартовые не продают, во вторник буду знать точно когда буду продажи стартовых.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок Утела, то мій смарт його ловив ще до Нового року, але не скрізь. В районі вулиці Кравчука, напроти СанРемо, мережа не працює. Взагалі, це глухе місце для всіх мереж, якщо знаходишся в будинку то різко падає сигнал навіть у Київстара.

А щодо Утелу, то на сайті жодної інформації про розширення покриття в Луцьку немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тестировал вчера CDMA на ГПЗ - работает без проблем.

Звонил сегодня на 8-800... на интертелеком, сказали, что покрытие есть и в ближайшее время будет центр обслуживание абонентов и в Луцке. У них там акция, телефон нокиа 2126 вроде за 1 гривну....

так я так свой 2128i и взял. Тока за 90 копеек :(

Лично я жду УТЕЛ, покрытие есть, но стартовые не продают, во вторник буду знать точно когда буду продажи стартовых.

На ул Кривой Вал скоро будет магазин Утел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто-то может на пальцах объяснить разницу между сдма-Украина и Утелом? Интересует в первую очередь разница в технологиях передачи данных.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки наєш? :(;)

Коли буде? Скоро поняття розтяжне!

Твій телефончик без RUIM ? Довго підключали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки наєш? :):nun:

Коли буде? Скоро поняття розтяжне!

Твій телефончик без RUIM ? Довго підключали?

Я работаю в Укртелекоме ;)

Тел без карты. Подключали полчаса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну якщо ти працюєш в Укртелекомі може поділишся інфою по Утел в Луцьку

Скільки базових станцій планується (ще десь в листопаді роб. Укртелекома говорив що вже нібито монтувалось 7 шт.)

Скільки вже працює точно

Коли планується старт в Луцьку

Чи це був жарт що працюєш, а може не можеш розголошувати інфу :o

Ну поділися що знаєш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто-то может на пальцах объяснить разницу между сдма-Украина и Утелом? Интересует в первую очередь разница в технологиях передачи данных.

Справа в тому що Утел насправді 3G чи 3,5G і швидкості там можуть сягати здається від 2,4 м/с до 3,6 м/с

А CDMA UA це тільки понт що 3G зі швидкістю до 144 к/с так справді швидкостей технології Утела можна досягди при застосуванні на CDMA так званих Rev. 0(що строїть Peoplenet) та Rev. A (МТС Коннект і планує Peoplenet)

Так насправді нещодавно CDMA Ukraine підписав угоду з Хайвей (Китай) на поставку обладнання під Rev. A але це тільки по містах мільйонниках. До того ж Peoplenet також строїв мережу на цьому Хуавеї але тепер відмовився (багато скарг користувачів...) і тепер буде строїти вже Rev. A на Nortel (Канада)

Так будівництво мережі Утел UMTS досить затратне БС мають малий радіум покриття 2100 частота тоді як CDMA використовує 450(МТС) чи 800(інші) частоти

Але це можна вирішити. В ЕС вже говориться про звільнення 900 частоти що використовує GSM під UMTS - для зменшення затратності будівництва мкрежі третього покоління. Приклад нещодавно в Фінляндіїї була запущена перша така мережа оператор здається Elisa (UMTS 900/2100)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну якщо ти працюєш в Укртелекомі може поділишся інфою по Утел в Луцьку

Скільки базових станцій планується (ще десь в листопаді роб. Укртелекома говорив що вже нібито монтувалось 7 шт.)

Скільки вже працює точно

Коли планується старт в Луцьку

Чи це був жарт що працюєш, а може не можеш розголошувати інфу :o

Ну поділися що знаєш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

На сегодняшний день работает 3 БС. Сколько планируется не интересовался, не мое направление. БСки уже работают. Когда будут подключать пока неясно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуватися послугою можна лише на території Луцька CDMA Ukraine чи діє "Вся сеть"

Ти карту покриття оператора бачив? Щось може обіцяли про розширення мережі чи взагалі що обіцяли зсервісів, говорили відносно розвитку, тощо...?

Цікаво було б глянути на карту, на оф.сайті не найшов!

+

Переглянув мобільні форуми і виявляється, що БС Утела ставлять переважно на будовах Укртелекому чи території (це зрозуміло), чи є в Луцьку точки(Укртелекомівські) де можна було б розмістити БС?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть изменения или продвижения по УТЕЛу за последнии дни? Кто знает?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Біля к. Промінь будівля АТС 4

Там стоїть одна базова станція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля к. Промінь будівля АТС 4

Там стоїть одна базова станція.

Точніше було б сказати, там стоїть будівля, частину третього поверху якої займає АТС 4. А на даху цієї будівлі - одна базова станція. Ще одна - здається на ДПЗ на АТС-6. Ну і ще одна на Лесі Українки. Офіційний пуск десь через тиждень орієнтовно, а взагалі цю тему тут давно обговорюють. http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=16718

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я что-то не пойму причем Утел к CDMA-Украина? :smile3:

Утел обсуждаем тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що тут обговорювати про CDMA Ukraine? Хіба що створювати штучний ажіотаж навколо теми або заплатити людям, щоб постояли біля офісу на Перемоги, як біля Ощадбанку - створити видимість попиту... Недавно підключився: з'язок гарний, інтернет 230 кб стабільно, перебоїв майже нема. Але: розширення окрім Луцька не буде, в планах лише обласні центри зх. України. А якщо врахувати, що підключка абонентів йде дуже мляво, то й ресурсів розширення нема, що за прикол - радіотелефон із радіусом 15 км.? За такі гроші, це просто здирництво! На фотакомі нет по 7-9 коп., а у сдма - до 40 коп. Називається - відчуй різницю. Думаю, проти розширення абонентської мережі цього оператора грає вузька географія і дорогий інтернет..

Хтось не згоден?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...
Подключился 4-01-08 на тарифный план "Інтерком". Подключка 175 грв вместе с простенькой нокией. 60 грв абонплата. 2000 бесплатных минут по городу. Прямой городской номер. Взял в основном для удобства по работе. Пока не работал :rolleyes: Но там где лайф отдыхал, CDMA работает без проблем.

PS для сравнения можно посмотреть сюда :D

TreNer Вже місяць користуєшся оператором, пора поділитися враженнями:

-покриття

-якість

-ціна

-можливості

-тощо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Делюсь :)

- С покрытием, там где я бываю(в т.ч. подъезды) проблем нету

- Качество передачи голоса нормальное(не отличное:0011:)

- Цены на сайте:)(я из своих 2х тыс мин не выговорил за месяц и половину ;))

- Никакие доп возможности не юзаю, чисто городской телефон

- Есть определенные косяки с взаимодействием с аналоговыми городскими АТС.

- есть претензии к аппарату(отсутствие голубозуба)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я собі теж взяв, місяць назад. Пакет "місто". Нарікань поки нема, по місту працює. Радує тим, що набираються короткі номери.

Тренер, можна більш детально, про "косяки" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Когда набираешь на, например, 4-ку то не слышно первых 2-3 секунды. Если при первой посылке вызова абонент снимет трубку, то ты его "алло" не слышишь. На цифровую емкость и внутри сети все ок. Но я думаю они поправят, во всяком случае попробую в этом посодействовать:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+2 БС

І004-07-71129 Базова… BTS 3606 ЛУЦЬК 831/876 20.000

І005-07-71213 Базова… BTS 3606 СТРУМІВКА 831/876 20.000 :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Представники цього оператора неграмотні. На вивісці у них "справді український СОТОВИЙ оператор" (не дослівно, виділення моє). СОТОВИХ операторів в УКРАЇНІ нема. Є стільникові, щільникові, GSM-оператори, оператори мобільного звязку тощо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...