Перейти до змісту

що краще купити Nokia X або Samsung Star plus

Рекомендовані повідомлення

що краще купити Nokia X або Samsung Star plus

не можу вибрати між двума бюджетними телефонами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купляй стар. З нокією відмучися з тим недоандроїдом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bezymiannyi_800.jpgi.gif

Тобто, якщо не потрібен ОС Андроїд, то всі переваги у Нокії, але кому зараз не потрібен Андроїд?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я би вибрав Nokia X, уже придивляюсь. Хотів купити доньці, але вона вибрала Nokia 530. Телефоном задоволена, хоч і на Windows Phone, програм менше, ніж на андроїд, але вистачає, хочу встановити диспетчер задач, але донька не дає телефон - не може натішитись, пройшло тиждень, як купив. Камера слабенька, хоч і 5 мегапікел. і без автофокуса. Є GPS

Сенсор працює нормально, батареї вистачає на два дні. Процесор новіший ніж у самсунга.

До речі, у Nokia X стоїть андроїд з оболочкою від Нокіа, можна ставити усі програми apk. Оболочку можна замінити на Андроїд.

Дизайн у нокіа більш подобається - біль квадратний і з рук не вислизає. Вибір кольорів, у доньки зеленого, два дні шукали такий колір у магазинах, знайшли у ЦУМі, причому ціна була на той момент як у Розетці чи АЛЛО -

Nokia X - 1149 грн( 1199 у Розетці ) Nokia 530 - 1399 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переваги у нокії беззаперечні.

А я би за ці кошти взяв би Флай 4416.

Продав їх більше раз в 5 ніж G350 та Нокіа Х разом взятих.

Задня камера 5 з спалахом.

Передня камера, датчики наближення та освітлення

Матриця Айпіес ,4,5 дюйма проти 4.

Вже наклеєна з заводу ЕКСПЛУАТАЦІЙНА плівка

Акумулятор потужніший на

Андроїд 4.2.2

2 роки гарантії проти одного

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так xiaomi якісні телефони. Вже в Україні є їх оф. представник http://www.xiaomi.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що скажете на рахунок Fly IQ4404 Spark White, яка між ними різниця (гарантія, надійність та ін) ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що скажете на рахунок Fly IQ4404 Spark White, яка між ними різниця (гарантія, надійність та ін) ?

в наших реаліях, гарантія залежить від продавця...

по темі - флайка, досить надійна, але не популярна, тобто якщо з часом захочете її перепродати - втратите мінімум 50% вартості...

в мене є флайка яка працює вже сьомий рік, і є самсунг за 4К гривень (курс 8.9) який за рік четвертий раз мені міняють... так,не ремонтують - міняють, бо хочу саме такий телефон,а не "повернення коштів" - ніфіга!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Характеристики ідентичні, але різні обриси корпуса.4416 більш прямокутний і тому схожий на айфон.4404 більш заокруглений і тому схожий на самсунги.

В результаті купують 4416 раз в 5 більше.Може тому він і трохи дорожчий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...