Frank Cowperwood Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:00 #376 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:00 Чим більше паскудитимеш владу- тим важче їй буде. Чим важче буде владі- тим гірше буде людям Чим гірше буде людям- тим більше вони поляризуватимуться . та радикалізуватимуться. Чим більше вони радикалізуватимуться- тим швидше шукатимуть крайніх та незгідних з ними. І тим легше розстрілюватимуть тих.Якби все було так, як ви пишете, то не виникло б такого поняття як "Майдан". Так що тут ви самі собі суперечите. За вашою логікою виходить, що в одному випадку (Янукович і сімя) можна паскудити владу і не погоджуватися з її вчинками, а в іншому (Порошенко і його команда) - не можна. І якщо нова влада робить помилки, (а вона їх робить дуже часто - дивна політика НБУ і Генпрокуратори, люстрація, де нікого не люструють і т.д.), то на це треба вказувати, а не мовчати.
Андрій Віталійович Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:00 #377 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:00 так от з таким розумінням один одного ми Україну нормальну не побудуємтакі як ти, при побудові нормальної країни, годяться лише на перегній. чорноземи треба удобрювати...
Андрій Віталійович Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:06 #378 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:06 я краще помрутак й буде))
MrFirst Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:17 #379 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:17 Ви самі себе чуєте? Що ви ліпите як з бодуна? Ви зібрались будувати країну, перемогти у війні? Яким це макаром, якщо навіть тут порозумітесь не можете? Замість обговорень і конкретики - поливання один одного брудом, бо ніхто не хоче поглянути на ситуацію з іншого боку, моя правда - самая правдивая! Схаменіться, не несіть херню, вибачте на слові.
Андрій Віталійович Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:24 #380 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:24 Яким це макаром, якщо навіть тут порозумітесь не можете?розумітись з проплачений тролем?хто тут з будуна?
BanderaLutsk Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:25 #381 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:25 Ви зібрались будувати країну, перемогти у війні? Яким це макаром, якщо навіть тут порозумітесь не можете?Тобто коли якийсь ватоцефал тобі пропонує "будувати" країнуйого метОдою, а ти на це не погоджуєшся - це "порозумітесь не можете"?
Fireboss Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:40 #382 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:40 Це правда що тих хто стає на облік центру зайнятості мобілізують, або пропонують мобілізуватись?
milana Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:54 #383 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:54 Fireboss, так. Беруть списки з центру зайнятості про чоловіків і тоді носять їм повістки і ще, наш "приватівський вояка" і мене удостоїв честі замарати мій приват своїми дописами. Він вважає що якби писав тут, то це було б офтопом. Я ж вважаю що раз мова йде про мобілізацію, то це якраз до цієї теми. Навіщо ховатись зі своїм негативом по приватах? От люди - навіть в тему страшно писати procrastinator ви теж можете вступити до добровольчого батальйону і спасти життя одного з тих кого насильно призивають. сподіваюсь побачити на форумі ваше фото з передових ліній. щасти вам! шановна, заспокойтесь, за вас помирати я точно не буду, і родичів своїх відмажу. а от патріоти як ви тільки голословлять, на місці, з тиші власної домівки. правда сподіваючись що хтось інший покладе своє життя за той ваш спокій. типова українська поведінка. просто мусиш бути в лавах всу замість того хлопця з глибокого полісся якого забрали від поля. От такі у нас вояки по приватах з жінками
BanderaLutsk Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:55 #384 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 10:55 Тільки тим де_ілам які звинувачення безпідставні робили.Тобто "нікому і нічєво"?
Riddleman Опубліковано 31 Січня, 2015 в 11:14 #385 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 11:14 Нда... і тут не обійшлось без сЄрачу. Якщо взяти середньостатистичного молодога чоловіка 18-25 років. За скільки часу з ноьго можна зробити воїна? Навчити його базам військової справи (у моєму розумінні):- нормальному володінню рукопшним боєм;- холодною та вогнепальною зброєю;- якісь базові навики ефективної медичної самодопомоги;- тактики ведення бою щоб під час першої ж перестрілки не стати трупом, бо тоді всі зусилля на підготовку бойової одиниці до попки;Але найголовніше - це психологічна підготовка, щоб під час першого артобстрілу не напудити в штани, та не побігти з переляку світ заочі. Тому що тут навіть мужик з самими стальними шарами може дати слабину без підготовки.І мені здається що за рік часу в нашій армії цього точно не навчать.Тай після приходу з армії на попереднє місце роботи не влаштуєшся, бо клали на тебе роботодавці. Патріотизм це добре і батьківщину треба захищати, але як бути з цими реаліями. Адже життя після армії чи АТО не повинно закінчуватися.
milana Опубліковано 31 Січня, 2015 в 11:46 #386 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 11:46 procrastinator, юначе, я свідомо подала не всю цитату, щоб не виставляти вас вже геть тупим, бо зробити висновок, що я підтримую війну через те, що допомагаю хлопцям в АТО чим можу може тільки повний ідіот
Smith Опубліковано 31 Січня, 2015 в 12:10 #387 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 12:10 Про мобілізацію і не тільки....Кто срывает мобилизацию в Украине?
Андрій Віталійович Опубліковано 31 Січня, 2015 в 14:37 #388 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 14:37 За скільки часу з ноьго можна зробити воїна?в нормальних умовах - піврокув наших умовах - два місяцяпри бажанні - два тижні (доведено ДУКом)
Vadimm Опубліковано 31 Січня, 2015 в 20:51 #389 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 20:51 Знайомий знайомого в свій час рвався на "срочку" - комісували.Весною рвався добровольцем - не взяли через те що комісований (його навіть по місцевому ТВ показували)Після того він отримав непогану посаду і дещо змінив свої погляди - типу не беруть - то й не треба.Нещодавно отримав повістку. З'явився, пройшов медкомісію - і вдруг "придатний"! Підсунули йому на підпис контракт - не підписав. Зараз воєнкомат ламає голову як його загребсти, адже комісований по реальній причині а не за бабло, а добровільно на контракт не йде.
NoutM Опубліковано 31 Січня, 2015 в 22:18 #390 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 22:18 На контракт одразу ? Без служби раніше по срочці? 0_0 Знаю, що часто сунуть підписати документи, що доброволець. Але, щоб контракт в примусовому порядку. Чи я не так вас зрозумів ?
Каркас Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 13:06 #391 Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 13:06 http://eramedia.com....amo_na_donbas_/Людині дано два вуха і один рот, щоб чути більше ніж казати.Переглянув, переварив, зробив висновки... слухайте.Згоден на всі 100відсотків з кожним словом!Дууууже грамотно розставлені всі точки над ииии... Конкретні пропозиції експерта... а не від якогось Лисенка по 5 каналі...Мені здається замість 1000 слів, суперечок, краще послухати експертів які регулярно ходять в розвідку в тил ворога.Рекомендую всім до перегляду!
Vadimm Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 18:48 #393 Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 18:48 На контракт одразу ? Без служби раніше по срочці? 0_0 Знаю, що часто сунуть підписати документи, що доброволець. Але, щоб контракт в примусовому порядку. Чи я не так вас зрозумів ?Не знаю як зараз, а раніше, якщо "придатний", то можна було замість "срочки" йти на контракт, вроді на 3 роки. По моєму якщо підписуєш контракт то одразу і стаєш добровольцем, ти ж типу "добровільно" підписав його, так? Це лише мої здогади. В примусовому порядку ніхто не змусить нічого підписувати, це кагбе взагалі по життю, а не тільки стосовно воєнкомата.Наголошую, не претендую на істинність суджень.Брєд. По-перше зараз воєнкомат призиває по мобілізації, і не яких контрактів тим, кого визвано на медогляд підписувати не підсовує. По-друге, якщо вже пройшов комісію і вдруг "придатний" - ніхто голову там ломати як загребти вже не буде. Бо вже придатний. Призивають і все. І ще одне... Якщо комісований був по реальній причині - комісію не пройшов би. В цю хвилю мобілізації точно.По-перше воєнкомат підсовує контракт, не сперечайтесь. Може не всім. По-друге, ви може не знаєте як проходять медкомісії, чи не за 10 хвилин, чи в цій чи в сусідній темі бордівчанин писав як це відбувалось з власного досвіду. В них якщо недобір, то гребуть всіх, чуть лі не інвалідів. Одного мого знайомого, який в свій час відслужив срочку, загребли, не дивлячись на те, що з тих пір в нього дуже сильно погіршився зір, настільки, що при такій стадії комісовують. Загребли і оком не моргнули. А тут лише результати мершого медогляду, можливо пізніше його стопорнуть. Коротше. толком все одно нічого не поясню, бо інфа з других уст.Ще один знайомий підписав контракт без медогляду взагалі, оскільки і так вже перебував в зоні АТО волонтером постійно.
voodooshag Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 19:05 #394 Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 19:05 Військовий стан, шановні, нам не страшний. Абояться його ті, чиєї солодкої продукції уже на Україну не вистачає. І хто весь урожай Мрії по квотам у ойропу продав. Економісти агов!! Військовий стан потік Бабла прикриє.
Holy Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 19:06 #395 Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 19:06 10 хвилин)), поверхнево оглядають і запитують на скарги, якщо щось є відправляють в лікарню, там вже детально оглядають, потім дають акт для воєнкомату, приносиш його, а вони і дивляться, якщо є причини, то ще на заключну направляють в обласну, і тоді вже комісують.
voodooshag Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 19:15 #396 Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 19:15 Поступити у академію МВС, ніззя - здоровЄ-бракнуло. А через кілька років та погіршення "ГОДЄН".
REVERS Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 19:21 #397 Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 19:21 Не знаю як зараз, а раніше, якщо "придатний", то можна було замість "срочки" йти на контракт, вроді на 3 роки.Відслуживши 1 рік строкової служби.Контракт підписували саме менше на 3 роки.Це коли служили 1,5 р.
milana Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 20:46 #398 Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 20:46 pikerstrow, тобто ви хочете сказати, що бордівчанин, котрий недавно написав, що пройшов комісію за 10 хв бреше? І от кому вірити - тому, хто недавно таку комісію проходив чи тому, хто прочитав наказ МОЗ?
Каркас Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 21:39 #399 Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 21:39 https://www.youtube....h?v=Q7p8TT4GVQk Дмитрий Ярош дал первое интервью после ранения... . Особливо цікаво слухати про донецький аеропорт і Мінські домовленості по ньому. мобілізація і т.д....Ярош робить паралельний генштаб...24хв.
milana Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 22:07 #400 Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 22:07 pikerstrow, вам так важко прочитати одну-дві попередні сторінки?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.