Harddriver Опубліковано 12 Січня, 2015 в 14:57 #1 Опубліковано 12 Січня, 2015 в 14:57 А конкретно - Google Adwords. Ще конкретніше - зміна стратегій на рівні кампаній/розділів/окремих ключовиків. Ну НЕ РОБИТЬ тайусе! Те шо нижній рівень головніший за верхній - знаю! оце: знаю, пробувано все. Ну @банутий інтерфейс - само-собой (скачав аплікуху Google Adwords Editor - вибачте, він там ше ...банутіший, але хоч з його допомогою сортанув ключовикі по стратегіям і таки грохнув шо хотів. Але самий цимєс і хуцпа в адном флаконє - це служба підтримки (хтобимогпадумать ). Переписую свій ID, йду на стаціонарний телефон, перебираючи в голові список більш-менш пристойних висловів, і.... оказується, крім ID треба ще знати НОМЕР СВОГО ОСОБИСТОГО [вирізано цензурою] менеджера. Думаю лишнім буде говорити, що на сайті AdWords не тільки ніде його не ма (ні в Кабінеті, ні в настройках кампанії, _ніде_), а й про наявнсть оного в природі скромненько так змовчали) і все, більш нічого "проблеми індіанців шерифа не колишуть" (с) А недай Боже ваш сайт вилетить з індекса Гугля - ЗНАЙТЕ - телефона компанії ви не знайдете. Принаймні в нашій "модній країні". Пруф. На листи через Webmasrters відповідати - це теж, "ниже їхнього достоїнства"
Harddriver Опубліковано 12 Січня, 2015 в 15:51 Автор #3 Опубліковано 12 Січня, 2015 в 15:51 Ну да, типу так. І краудсорсінг ктамуш
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.