Перейти до змісту

Як викинути одну звукову дорожку з відео?

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є ситуація:

1. Комп'ютер HTPC з Windows Media Center

2. Фільм з кількома звуковими доріжками

- російська

- англійська

- українська

Windows Media Center, нажаль, не дає можливості вибирати потрібну доріжку, а завжди включає першу. Тобто в описаній вище ситуації подивитись фільм можна тільки з російською звуковою доріжкою. А хочеться українську.

Яким софтом простіше всього викинути з відеофайла одну або кілька "лишніх" звукових доріжок, або переставити їх місцями, зробивши українську приорітетною? Зробити це потрібно без зміни чи пережимання відеоряду і без зміни кодеків.

Опубліковано

VirtualDubMod 1.5 делал такие вещи. Можно либо просто поставить какая дорожка приоритетней, либо удалить остальные вообще, что делает файл меньше.

Streams>Stream list выделяеш ненужную дорожку Disable . Потом Video>Direct stream copy, чтобы видео не пережималось. И Save as... под новым именем.

Опубліковано

а для Classic воно і не треба -- він сам вміє переключати дорожки

а я проблему вирішив за допомогою VirtualDubMod 1.5, за що Тяпчику ще раз дуже дякую

Опубліковано

А чому не скористаєшся якимось портабльним плеєром, що підтримує багато звукових доріжок? Наприклад Media Player Classic чи kmp.

Опубліковано

В мене комп повністю управляється пультом ДУ під оболонкою Windows Media Center. Замість монітора -- 40" телевізор, дивлюсь на нього з відстані приблизно 4 метри. Стандартний віндовий інтерфейс я на ньому бачу вкрай рідко :D

Це комп, який використовується замість побутового dvd-плеєра. Клавіатура і мишка для нього -- речі опціональні ;)

Опубліковано

iMEDIAN дуже глючний і на більшість функцій пише, що функція на стадії розробки.

Media Portal поки не крутив, нічого про нього сказати не можу. Як буде час -- спробую.

До того ж крім мене медіа-центром користуються мої діти, а тому для мене дуже важливо щоб був україномовний інтерфейс (у Windows Media Center він є)

Опубліковано

В мене комп керуєтсья пультом через myHTPC - і підтримує зовнішні плеєри, в т.ч. Media Player Classic. Головне потрахатися, і настроїти все.

Вдогонку: суть myHTPS в тому, що вона - це просто така надстройка, яка може "об'єднати" всі програми, якими ти звик користуватися - Media Player Classic, WinAmp, FLY200TV, ACDSee та інші. І якщо є прога типу irLINK - то заставити це все працювати через пульт досить неважко практично з усіма прогами. Трохи треба буде вникнути в суть, використати нестандартні методи - але все запрацює. Я свою систему настроїв так, що при перегляді ДВД-відео в мене мало того, що я можу дивитися з компакт-диску, а й навіть зробив опцію "Переписати на комп і проглянути" - що деколи буває більш зручно.

Коортше, якось покажу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...