Перейти до змісту

Weekend -2015

odna

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Грядуть серія вихідних і гарна погода. Якщо першого не всім вийде вийти з-за столу, то другого - святе діло проїхатись. Я би й у новорічну ніч проїхалась десь...

• Відповідей 327
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вночи добре було кататись. Тільки, коли проти вітру повернула, трохи щоки поморозила. Зараз вже відлига.

Опубліковано

Катнув по дамбі, по самОму березі Стиру... і волохате чудисько прилетіло. І що таке значить на перший день року?

post-7859-0-90486900-1420131583_thumb.jp

Опубліковано

Відкрив і я сьогодні сезон але довго не вийшло прокататись бо почався дощ :mellow: (трек)

b7ZNxrDrTPA.jpg

3h6TaBNQiDY.jpg

Задачник з фізики якщо комусь цікаво :)

8Gf3JvEXpb8.jpg

Опубліковано

Сьогодні вже нарешті і я відкрила сезон, раніше нажаль ніяк не виходило через травму.

Думала, що знову прийдеться місити болото, але виїзджаючи з Луцька почав падати гарний лапатий сніжок, який відразу все вкрив білою шубкою)))

Дякую Андрію за поїздку і чудову компанію :_02:

HJfSV018X-8.jpg
Опубліковано

Лише хрускотіння шин по стежках, та мовчазний волохатий засніжений ліс...

Два дні підряд на велосипеді, ось так запросто, закинувши усі турботи житєйські - це КА-АЙФ!!)))))

75aec5ff6373.jpg

c0c23781be04.jpg

dec7fa2dae3d.jpg

027fa8926180.jpg

6b041d1997c2.jpg

А поки ми святкували, біле покривало тихенько вкривало землю..

f8160bb66abc.jpg

Забута рукавичка...

635449039034.jpg

fe853c7c5416.jpg

363d0261e971.jpg

Опубліковано

Волинська погода. Виїзджали в половині другого, під ногами все хляпало, чавкало та хлюпало.

Зате назад дорога була суцільна потіха. В половині восьмого морозець був десь з мінус три, а раптові пориви зустрічного морозного вітру давали гарної наснаги крутити швидше. Дорога перетворилась в суцільний каток!)) Ось так зціпивши зуби і матюжачись добрались.. По обочинці.)

Опубліковано

На моему термометрі -18. Забагато для катання. Шкода велосипедика. Сьогодні утримаюсь. Можливо, завтра потепліє.

Опубліковано

незважаючи на те, що сьогодні мало хто зміг встати з-за столу, критична маса відморожених (назвемо її X Mass )) була досягнута й ми виїхали в сторону Борохова. але потім мені щось зачухалось вальнути полем на ПЛ. там вже невеличке багаття та смачні кекси, handmade by Delight :smile3: я невдовзі на обід поїхав, а двійко північних олешків ще десь гасають aSg7h.gif

29879437i.jpg

ось так ми їхали, а бачили такі красоти (зйомка на спідометр, сорі за якість )) :

29879439i.jpg 29879435i.jpg

29879436i.jpg 29879438i.jpg

Опубліковано

незважаючи на те, що сьогодні мало хто зміг встати з-за столу, критична маса відморожених (назвемо її X Mass )) була досягнута й ми виїхали в сторону Борохова. але потім мені щось зачухалось вальнути полем на ПЛ. там вже невеличке багаття та смачні кекси, handmade by Delight я невдовзі на обід поїхав, а двійко північних олешків ще десь гасають ось так ми їхали, а бачили такі красоти (зйомка на спідометр) :

Фото - жах... Але дієві особи - просто надзвичайні молодці! :0155::g12:

P.S. Нагадую, за вікном -

1335018b7a8a.png

Опубліковано

Краса і мороз, кришталеве повітря і хрумкіт снігу під шинами.

Продовження треку після ПЛ

https://drive.google...iew?usp=sharing

в Луцьк зайшли з заходом сонця (відігрівали кінцівки йдучи по обочині)

Опубліковано

Проїхались чудово , проклали шлях через поле, трішки погрілись біля вогнища. :_02:

з твоєї світлини класну аватарку можна зробити для Dgura :smile3:

i2M69.png

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...