Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Виникла необхідність побувати за кордоном? Залиште про себе інформацію і контакти і водії чи пасажири з вами звяжуться!

В мене виникла необхідність поїздки на Регулярній основі в Польшу чи Білорусь. Тобто побути чи човником чи парусником чи яхтою). Круто було б не використовувати автобус, а проїхатись в комфорті з приємними людьми. Я вже маю можливість їздити з Однією людиною-підприємцем 4 рази у місяць, декларуючи на себе його товар. Проте мені цього не достатньо. Пропоную наступні умови:

-При зустрічі водій мене оцінить і вирішить чи варто мене з собою брати.

-Я можу везти 2 пачки сигарет чи 2 літри спиртного, якщо водій не попросить взяти його сигарети чи спиртне на себе(Все в рамках дозволеного).

-Водій хазяїн, мені лише потрібно перетнути кордон в обидві сторони, і зробити необхідні мені дії (все в рамках закону обох країн, не хвилюйтесь).

-Наприклад: Поїздка в Люблін. Приїхали. Десь зупинились. Домовились скільки у мене часу. Зустрілись у визначений час. Поїхали назад.

Багато про що можна писати, думаю, загальна ситуація зрозуміла.

Чесність і порядність гарантую. Деталі за тел. O9944!4862.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

мутно якось, дуже мутно(може янтар?) я можу брати на підсадку, але сам нічого не везу і не хочу щоб хтось віз!не розумію смислу в 2 пачках, можливо 2 блоки?а так загалом можете впринципі звертатись.їду кожної суботи, в основному в суботу і вертаюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....З тексту топікстартера..... мені лише потрібно перетнути кордон в обидві сторони, і зробити необхідні мені дії (все в рамках закону обох країн, не хвилюйтесь). Поділись своїми діями можливо і в мене буде бажання тебе взяти з собою! Якось підозріло переконувати людей по типу"все в рамках закону" або"не хвилюйтесь" Складається таке враження що ти дуже хвилюєшся коли перетинаєш кордон! Є на це причини? Чекаю відповіді оскільки ти тут шукаєш можливість"нахаляву" проїхатись.Розглядаю тебе як теоретичного пасажира!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

хочу прокатати візу, можу поїхати в на вихідних, з вас фактура :) віза річна закінчується 6 березня.

пишіть, можу в варшаві перекантуватись день два, якщо хтось на пару днів їде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...