Перейти до змісту

Де ви реалізуєте товари?

SZERLOK

Рекомендовані повідомлення

З нововеденнями "ОЛX" - хто не в курсі вони лімітували кількість безкоштовних оголошень, повстало питання де можна безкоштовно просувати товари в інтернеті? Сайт в мене-є, але хотілось би почути від товариства які дошкі дають гарний обсяг клієнтів..Хто де що продає при потребі..Зараз важкі часи і тарифи в каталогах-кусаються..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З нововеденнями "ОЛX" - хто не в курсі вони лімітували кількість безкоштовних оголошень, повстало питання де можна безкоштовно просувати товари в інтернеті? Сайт в мене-є, але хотілось би почути від товариства які дошкі дають гарний обсяг клієнтів..Хто де що продає при потребі..Зараз важкі часи і тарифи в каталогах-кусаються..

тому вигідно зараз, займатися скоріше б/у технікою чим новою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

певно..ось я і запитую, де-продавати..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу безкоштовно( поки) повісити на своєму сайті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сайт в мене-є

Вперше в житті бачу щоб "лічильники" були в шапці сайта.... :0162:

В вашому випадку, було б непогано просувати такий товар на спеціалізованих форумах, результат повинен бути набагато кращий ніж через всякі там олх і т.п. Спробуйте - це нудно,але не важко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну блін, хочте сервіс\рекламу\і щоб хтось купляв, не треба жлобитись на рекламу, навіть тому ж olx :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сайт в мене-є

Вперше в житті бачу щоб "лічильники" були в шапці сайта.... :0162:

В вашому випадку, було б непогано просувати такий товар на спеціалізованих форумах, результат повинен бути набагато кращий ніж через всякі там олх і т.п. Спробуйте - це нудно,але не важко.

все виправимо..трошкі ще вчимося..дякую за відповідь..

ну блін, хочте сервіс\рекламу\і щоб хтось купляв, не треба жлобитись на рекламу, навіть тому ж olx :)

Згоден, підключим ще пром.уа в них дорого теж реклама, а що поробиш..

Можу безкоштовно( поки) повісити на своєму сайті.

Покі, дякую))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви б на сайті трохи інфи розмістили для людей - відвідувачів трохи більше було б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви б на сайті трохи інфи розмістили для людей - відвідувачів трохи більше було б.

А саме?

elutsk.net

Добавлюсь, дякую))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...