Перейти до змісту

Куплю послугу по ремонту пральної машини (терміново)

Jaguar-35769

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю послугу по ремонту пральної машини (терміново) з виїздом додому.

Анамнез: вода в краніє, насос качає, а ось вона не біжить в саму пральну машину, горить датчик "відсутня вода".

Більш за все забились канали, по яких біжить вода.

Питання термінове.

050-438-96-35 або 097-933-94-21

Опубліковано

Більш за все забились канали, по яких біжить вода.

можна самому.

перекривай воду.

Відкрути позаду машинки шланг ,який ту воду подає. Можливо забився (вода така...)

Опубліковано

забиваєтся не шланг, а фільтр-сітка на клапані, куда прикручується шланг, треба знімати клапан і методом "удару об стіл" "вибивати" весь той шлак

Опубліковано

а фільтр-сітка на клапані

саме так. Чоловік розбереться :)

треба знімати клапан і методом "удару об стіл" "вибивати" весь той шлак

Ну.. Як в якій машинці. В деяких просто легенько виймається сіточка-фільтр. А далі жорсткою щіткою (типу для одягу) отой шлак звідти вичищається.

АБО!!!

забилися (закоксувалися, знову ж таки выд води) отвори подачі води у відсік із порошком.

490907186.jpg

Тоді без майстра не обійтися.

Телефон скинув в приват.

Опубліковано

ха, а є ще така штучка на вході, як електроклапан, вода в пралки подається за рахунок тиску з водопроводу, а вже злив - посередництвом насосу.

яка марка\модель машинки?

Опубліковано

забилися (закоксувалися, знову ж таки выд води) отвори подачі води у відсік із порошком.

Я так міркую - це є основна проблема, як каже дружина, що звідки вода лише по каплі біжить. Сам подивитись не можу, так як на роботі.

Та й взагалі, краще цим займуться люди які вміють і знають як ремонтувати, бо я там понароблюю, що муситиму створити нову темку на борді "Продам непрацюючу пральну машину"

ха, а є ще така штучка на вході, як електроклапан, вода в пралки подається за рахунок тиску з водопроводу, а вже злив - посередництвом насосу.

яка марка\модель машинки?

HOTPOINT ARISTON ARSL 80

Опубліковано

Дякую, Zheny@, за контакти майстра, скористався. Причина була не настільки велика як міркував, забився фільтр, який стоїть перед входом подачі води в пральну машину.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

490907186.jpg

Шукаю майстра, який візьметься за ремонт пральної машини. Чи то прокладка своє відслужила чи тиск води був великий, але тепер аналогічна, як на фото, "шкатулка", в яку вставляється "шухляда" для порошку, почала пропускати воду, коли набирається вода в пралку. Капає з під кришки, вже іржавіє з середини.

post-3393-0-29084300-1431978987_thumb.pn

post-3393-0-58568500-1431979013_thumb.jp

post-3393-0-39420000-1431979017_thumb.jp

Опубліковано

Шукаю майстра, який візьметься за ремонт пральної машини.

А до Толіка не дзвонив?

Бо мені шухлядку паяв. Вона в мене "розслоїлася".

Можна спробувати її відкрити і почистити - потім посадити на герметик.

Опубліковано

А до Толіка не дзвонив?

Бо мені шухлядку паяв. Вона в мене "розслоїлася".

Можна спробувати її відкрити і почистити - потім посадити на герметик.

Та я знову його номер не зберіг.

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...