yura-patriot Опубліковано 23 Грудня, 2014 в 08:11 #1 Опубліковано 23 Грудня, 2014 в 08:11 Шукаю господаря для трьохрічної вислоухої шотландки, колись в менеї її купували, але так склалося що її господарка немає змоги за нею доглядати, ось віддали і попросили знайти цьому чуду нову оселю. Просити щось за неї немаю ніякого права, просто віддаю,аби доглядали і любили.Кицька як на мене дуже гарна,характер не знаю,що їсть не знаю,до лотка була привчена ще малим кошеням, але як вплине зміна обстановки не знаю. Кого зацікавило пишить сюди,або в приват, дам номер.Бажано забрати чим швидше,короче зробіть собі подарунок на НР ))) Вибачте за якість дуже спішив:
Люда Опубліковано 18 Січня, 2015 в 23:14 #3 Опубліковано 18 Січня, 2015 в 23:14 Шукаю господаря для трьохрічної вислоухої шотландки, колись в менеї її купували, але так склалося що її господарка немає змоги за нею доглядати, ось віддали і попросили знайти цьому чуду нову оселю. Просити щось за неї немаю ніякого права, просто віддаю,аби доглядали і любили.Кицька як на мене дуже гарна,характер не знаю,що їсть не знаю,до лотка була привчена ще малим кошеням, але як вплине зміна обстановки не знаю.Кого зацікавило пишить сюди,або в приват, дам номер.Бажано забрати чим швидше,короче зробіть собі подарунок на НР )))Вибачте за якість дуже спішив: Вже віддали кицю?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.