Перейти до змісту

Переєрестрація.

Factory

Рекомендовані повідомлення

Підскажіть,чи можливо переєструвати авто не знімаючи його з обліку,тобто змінити в базі,техпаспорті лише імя власника,а інше лишити без змін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна якщо в одній області.

Так дешевше значно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене теж така ситуація, реєстрація Львівська, а тут хочу змінити власника. Знайомий працює в цій сфері, сказав, що коштуватиме 800 грн: 400 грн, довідка рахунок і таке інше, бо це я придбав авто, і 400 грн зміна власника, пластик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міняв власника в четверг 11 грудня все обійшлося в 816грн (номера залишив старі так як регіон наш АС ) 500грн довідка рахунок 316грн в кассу і все нервово чекати коли буде пластик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Регіон наш,власник лучанин. Його теж треба брати з собою? Звертатись в мрео чи даі? Авто треба туди гнати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Або власник авто або доручення генеральне від власника.В МРЕО на Рівненській.Авто звичайно треба гнати для цього є площадка там експерт звірить дані номера і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як проходить процедура переоформлення авто з людини на людину однієї сім'ї, наприклад з сина на батька чи дружину. Тобто просто поміняти власника в техпаспорті. Яка ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як проходить процедура переоформлення авто з людини на людину однієї сім'ї, наприклад з сина на батька чи дружину. Тобто просто поміняти власника в техпаспорті. Яка ціна?

Доручення є?Якщо нема то треба в тех.паспорті вписати що мають право керувати я так собі зробив вписав хто має право керувати.Ціна буде однозначна 816грн +-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Підкажіть,люди добрі!!!Моя автівочка на київських номерах,а живу на Волині.в березні 2014 страховка коштувала 700 грн,то ше старий власник робив.в цьому році певно всі 1200 буде....

1.Чи є варіант у нас на Волині купити поліс по нашим цінам?Чи всеодно буде прив"язка до київського номера?

2.Скільки преоформлення прибл буде вартувати,може так буде дешевше? Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть,люди добрі!!!Моя автівочка на київських номерах,а живу на Волині.в березні 2014 страховка коштувала 700 грн,то ше старий власник робив.в цьому році певно всі 1200 буде....

1.Чи є варіант у нас на Волині купити поліс по нашим цінам?Чи всеодно буде прив"язка до київського номера?

2.Скільки преоформлення прибл буде вартувати,може так буде дешевше? Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлячись скільки часу ще плануєте кататись на цій автівочці.

Якщо ще декілька років то переоформити і зробити страховку буде дешевше, якщо рік і менше переоформлення + наша страховка буде дорожче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлячись скільки часу ще плануєте кататись на цій автівочці.

Якщо ще декілька років то переоформити і зробити страховку буде дешевше, якщо рік і менше переоформлення + наша страховка буде дорожче.

дякую за пораду.попрямую в мрео.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А такой вопрос! Сколько будет стоить переоформление с себя на себя тоже 816грн.?????

Для чего это нужно????? Отвечаю.

1. Ну например потерял техпаспорт.

2. В моём случае техпаспорт присутствует, но в нём запись "Что машина под заставой у банка. кредитная". Кредит давно выплачен, и имеются все бумаги, подтверждающие это. Меня конечно не сильно это беспокоит, но всё же интересно. Довiдку Рахунок тоже надо брать :) типа продаю сам себе? Или можно обойтись суммой 316гр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

хочу змінити власника в техпаспорті. Волинська реєстрація, маю генеральне доручення (вписано двоє).

що треба для довідки рахунку?

і ще щось потрібно в МРЕО на сьогоднішній день крім техпаспорта, доручення і довідки рахунку (наприклад завірена копія доручення і т.д.)???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А такой вопрос! Сколько будет стоить переоформление с себя на себя тоже 816грн.????? Для чего это нужно????? Отвечаю. 1. Ну например потерял техпаспорт. 2. В моём случае техпаспорт присутствует, но в нём запись "Что машина под заставой у банка. кредитная". Кредит давно выплачен, и имеются все бумаги, подтверждающие это. Меня конечно не сильно это беспокоит, но всё же интересно. Довiдку Рахунок тоже надо брать типа продаю сам себе? Или можно обойтись суммой 316гр.

це буде не переоформлення, а заміна тех.паспорту (наприклад, у зв'язку із пошкодженням старого, або бажання замінити старий тех.паспорт на нового зразка (останні зміни влітку 2014).

Точно не скажу, але обійдеться в районі 400 грн. (300 за техпаспорт+100 плвтні послуги МРЕВ)

хочу змінити власника в техпаспорті. Волинська реєстрація, маю генеральне доручення (вписано двоє). що треба для довідки рахунку? і ще щось потрібно в МРЕО на сьогоднішній день крім техпаспорта, доручення і довідки рахунку (наприклад завірена копія доручення і т.д.)???

для довідки-рахунку потрібно: присутність цих двох людей, їх документи (паспорт, код та копії), нотаріально завірена копія ген.доручення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Заміна свідоцтва про реєстрацію проводилась 14.03.2015 в Луцькому центрі надання послуг, пов'язаних з використанням автотранспортних засобів, у зв'язку з встановленням ГБО. Ціни такі: 305 - заміна свідоцтва (15 грн комісія); послуги експерта 85 (5 грн комісія); стоянка 8 (5 грн комісія); оскільки автомобіль кредитний, то робили витяг з реєстру обтяжень рухомого майна 90 (5 грн комісія). Разом 518 грн. До того автомобіль був зареєстрований у Нововолинську.

Довідка з банку про те, що кредит закритий, працівника центру не переконала. Попросив привезти працівника банку, який особисто підтвердить оригінальність довідки. Банк VAB, який видавав кредит - збанкрутував. Це працівника центру не збентежило, попросили привезти працівника банку-правонаступника. Але, зрештою, вирішили задовільнитись витягом, який можна роздрукувати там же на місці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доброго дня..підкажіть таку інфу...чув від знайомих що значно зменшились розцінки на перереєстрацію авто,зняття 200 грн і постановка десь 300-400 і займає дві години часу...підкажіть чи правдива інфа.. і що потрібно для перереєстрації??машина з іншої області маю генеральне доручення від першого власника, які щн потрібні документи???

доброго дня..підкажіть таку інфу...чув від знайомих що значно зменшились розцінки на перереєстрацію авто,зняття 200 грн і постановка десь 300-400 і займає дві години часу...підкажіть чи правдива інфа.. і що потрібно для перереєстрації??машина з іншої області маю генеральне доручення від першого власника, які щн потрібні документи???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме так, переєстрація вся обійдеться десь до 600грн Потрібна ще довідка-рахунок, в доручені тільки Ви прописані на право розпоряджатися авто, чи є ще хтось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки я вписаний

тільки я вписаний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки я вписаний

тільки я вписаний

Це погано, так як Вам тоді прийдеться ще робити на когось тоді передоручення і тоді вже той на кого Ви зробите передоручення випеше Вам довідку-рахунок. Так як Ви сам собі не можете продати авто ( виписати собі довідку - рахунок), тому на майбутнє памятаєто що у доручення завжди вписується мінімум двоє осіб:)!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а поставити авто на жінку посто???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а поставити авто на жінку посто???

а на жінку можна без проблем, випусуєте на неї довідку-рахунок і все!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Товариш недавно перереєстровував. Ставив на жінку. 800 грн (+-) з номерами. Троха часу займе пробиття по базі, бо авто з іншої області. Вони роблять запрос, а відповідь може бути як через 5 хвилин, так і через 5 годин. Довідку-рахунок краще купляти не на вулиці у лєвих дядєй, а в середені у віконечку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не забувайте, що це для легкового авто.

В іншому разі ще здирають відсоток від вартості

"5% - у разі якщо це більш ніж перший продаж, або авто вантажне(вантажо-пасажир)"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ваз 21099. 2001 року

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...