Перейти до змісту

Куплю 2-ядерний процесор до ноутбука

Рекомендовані повідомлення

Потрібен 2-ядерний процесор до ноутбука на чіпсеті GM965, Socket P (mPGA478MN), 533 МГц шина... (зараз стоїть Intel® Celeron® Processor 550 (1M Cache, 2.00 GHz, 533 MHz FSB)

Cписок сумісних до чіпсета і сокета процесорів на сайті Intel:

http://ark.intel.com/products/29821/Intel-82GM965-Graphics-and-Memory-Controller#@compatibility

Примітка: програми типу Sandra i AIDA показують чомусь "Північний міст : Intel Crestline-GML GL960", але Intel Chipset Identification Utility -

Intel® GM965 Express Chipset, то сподіваюся, що так воно і є...

тел. 066-591-06-29

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є Intel Pentium Dual Core T2370 (1M Cache, 1.73 GHz, 533 MHz FSB) - 80грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Intel Pentium Dual Core T2390 (1M Cache, 1.86 GHz, 533 MHz FSB) - 80грн

Intel Pentium Dual Core P8400 (3M Cache, 2.26 GHz, 1066 MHz FSB) - 160грн

чи підходять дивіться самі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andrewchuy, розбери ноут, і подивись сам, який там стоїть сокет, та все інше. Будеш знати точно, а не "пальцем в небо".

Потім відпиши тут. Це вирішить багато питань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читайте уважніше - я написав "Socket P (mPGA478MN)"! Розібрав, подивився і написав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сокет точно такий, як на фото у Вікіпедії: https://ru.wikipedia.org/wiki/Socket_P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще: хотів би все-таки щось з Intel® Core™2 Duo U7500, U7600, U7700, бо в них теплова потужність втричі нижча за Intel Pentium Dual Core, і робоча т-ра пристойно нижча...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читайте уважніше - я написав "Socket P (mPGA478MN)"! Розібрав, подивився і написав.

ok, просто думав, що ти в системі взнав назву процесора, і по інтернету подивився його сокет.

Коли я хотів міняти процесор, то в інтернеті нарив, що він стоїть на сокеті: "Socket P", а як розібрав, то сокет був: "mPGA479m".

А по ділу: глянь сюди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є Т7250, Т2390, Т9400 і ще щось...

на які гроші шукаєш, чи що приблизно має бути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є Т7250, Т2390, Т9400 і ще щось...

на які гроші шукаєш, чи що приблизно має бути?

Все ж написано - не лінуйтеся читати!

В першому повідомленні написано, що шукаю, там само і посилання не те, що підходить, з сайту Інтел, і ось ще це щодо мого сокета у вікіпедії: https://ru.wikipedia.org/wiki/Socket_P , а ще нижче я з того списку уточнив, що саме хочу:

"Хотів би все-таки щось з Intel® Core™2 Duo U7500, U7600, U7700, бо в них теплова потужність втричі нижча за Intel Pentium Dual Core, і робоча т-ра пристойно нижча..."

Бо якщо ставити Pentium Dual Core - то там на 5 Вт більша середня потужність і робоча т-ра при невеликому навантаженні 60-65 грд., колись мав такий ноут і звіряв, а на моєму Celeron 550 - 46-50 грд., тому я не дуже хочу ті Pentium, бо постійний шум і гріття при моїй не дуже потужній с-мі охолодження з ними гарантовано, та й батарея вже довго не тримає, а з ними то й зовсім аби включитись встиг без розетки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andrewchuy,

ти хоч би сам не полінувався, а глянув, що я пропоную саме Core 2 Duo процесори, і вони усі підходять на SocketP.

не знаю що ти начитався у вікіподіях, але твій GM965 підтримує - Intel Core 2 Duo (Merom & Penryn) та Celeron CPU (Santa Rosa & Santa Rosa Refresh).

якось так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Intel Core 2 Duo P8400 – двухъядерный мобильный процессор, который работает с частотой 2.26 ГГц и имеет кэш L2 объемом 3 МБ. TDP данного CPU составляет 25 Вт, что немного меньше Core 2 Duo T-моделей на аналогичных тактовых частотах (это объясняется сниженным объемом кэша P8400 3 МБ против 6 МБ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andrewchuy,

ти хоч би сам не полінувався, а глянув, що я пропоную саме Core 2 Duo процесори, і вони усі підходять на SocketP.

не знаю що ти начитався у вікіподіях, але твій GM965 підтримує - Intel Core 2 Duo (Merom & Penryn) та Celeron CPU (Santa Rosa & Santa Rosa Refresh).

якось так...

Я їх не дивився, бо їх нема в списку сумісних процесорів на оф. сайті Інтел... Та й міг би написати нормально повну назву, а не цифрами тіпа здогадайся і шукай!

І якщо кажеш, що в тебе їх повно, то глянь будь ласка ті, що я вказав (Intel® Core™2 Duo U7500, U7600, U7700), а потім вже решту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

UXXX неходові, непопулярні процесори, які в реалі будуть такі ж туповаті як і 550й, смисла нема і таких проциків у мене також...

увєруй, брат :)

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core2-Duo-U7700-vs-Intel-Celeron-550

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перевірив все з запропонованого - BAKSS - Intel Core 2 Duo P8400 - дякую, але згідно інформації оф. сайту інтел - не підтримується чіпсетом,

Deemon - не знаю, що то за сайт, але тільки дурень писатиме, що 1 ядро 2,0 буде працювати вдвічі швидше за 2 ядра по 1,33, бо ж 2 більше за 1, 33, а те, що їх там 1,33*2 - то вже ролі не грає! :0150: Я порівнював у роботі з графікою свій Celeron 550 1*2,0, 1Mb і Core 2 Duo 2*1,33, 2Mb, - мій відпочиває (ноути аналогічні чіпсетами, ОЗП і вбудованими відеокартами).

Переглянув всі запропоновані тобою (Т7250 - не підтримується чіпсетом, Т2390 - TDP 35W, з чіпсетом скромно не вказали, Т9400 - не підтримується чіпсетом) - мушу поки що утриматись, та й вони всі по 35 Вт, тому і гарячіші на грд. 15 будуть!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andrewchuy, теорія то все добре, але не більше, як еротичні фантазії, чому такий акцент на градусах, їх шо на зиму солити :)

я на неттопі з GM965 відтестував купу проців, починаючи з 575 і аж до Т9600, різниця у декілька оС - погоди зовсім не робить, СО прекрасно справляється і не створює дискомфорту шумом чи нестабільною роботою, а от швидкодія приємно відрізніється.

не уявляю шо ти хоч отримати, наразі чомусь чіпляєшся за шило на мило, ну то таке, хазяїн-барін, не наполягаю і *вже* не пропоную, удачі в пошуках мєчти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

Актуально....

Ось перелік з оф. сайту Інтел: http://ark.intel.com/products/29821/Intel-82GM965-Graphics-and-Memory-Controller#@compatibility

Потрібні потужністю до 31W, перевагу віддав би процесорам серії Intel® Core™2 Duo L7000 (17W), ну а в крайньому разі Celeron 570 (31W)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andrewchuy, LXXXX та UXXXX - це BGA проци, які розпаяні безпосередньо на мат. платі, це не твій варіант...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Упс... Тоді пропонуйте Celeron 570 - здається, це найпотужніше з рекомендованих 1-ядерних, які мені підійдуть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну або ще в списку сумісних є Intel® Core™2 Duo Т8100, Т8300, Т9300, Т9500 - теж взяв би перевірити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

Актуально, розшукуються Intel® Core™2 Duo Т8100, Т8300, Т9300, Т9500...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Куплено! Закрийте будь ласка тему!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...