Перейти до змісту

Куплю 2-ядерний процесор до ноутбука

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібен 2-ядерний процесор до ноутбука на чіпсеті GM965, Socket P (mPGA478MN), 533 МГц шина... (зараз стоїть Intel® Celeron® Processor 550 (1M Cache, 2.00 GHz, 533 MHz FSB)

Cписок сумісних до чіпсета і сокета процесорів на сайті Intel:

http://ark.intel.com/products/29821/Intel-82GM965-Graphics-and-Memory-Controller#@compatibility

Примітка: програми типу Sandra i AIDA показують чомусь "Північний міст : Intel Crestline-GML GL960", але Intel Chipset Identification Utility -

Intel® GM965 Express Chipset, то сподіваюся, що так воно і є...

тел. 066-591-06-29

Опубліковано

Intel Pentium Dual Core T2390 (1M Cache, 1.86 GHz, 533 MHz FSB) - 80грн

Intel Pentium Dual Core P8400 (3M Cache, 2.26 GHz, 1066 MHz FSB) - 160грн

чи підходять дивіться самі.

Опубліковано

Andrewchuy, розбери ноут, і подивись сам, який там стоїть сокет, та все інше. Будеш знати точно, а не "пальцем в небо".

Потім відпиши тут. Це вирішить багато питань.

Опубліковано

І ще: хотів би все-таки щось з Intel® Core™2 Duo U7500, U7600, U7700, бо в них теплова потужність втричі нижча за Intel Pentium Dual Core, і робоча т-ра пристойно нижча...

Опубліковано

Читайте уважніше - я написав "Socket P (mPGA478MN)"! Розібрав, подивився і написав.

ok, просто думав, що ти в системі взнав назву процесора, і по інтернету подивився його сокет.

Коли я хотів міняти процесор, то в інтернеті нарив, що він стоїть на сокеті: "Socket P", а як розібрав, то сокет був: "mPGA479m".

А по ділу: глянь сюди.

Опубліковано

є Т7250, Т2390, Т9400 і ще щось...

на які гроші шукаєш, чи що приблизно має бути?

Все ж написано - не лінуйтеся читати!

В першому повідомленні написано, що шукаю, там само і посилання не те, що підходить, з сайту Інтел, і ось ще це щодо мого сокета у вікіпедії: https://ru.wikipedia.org/wiki/Socket_P , а ще нижче я з того списку уточнив, що саме хочу:

"Хотів би все-таки щось з Intel® Core™2 Duo U7500, U7600, U7700, бо в них теплова потужність втричі нижча за Intel Pentium Dual Core, і робоча т-ра пристойно нижча..."

Бо якщо ставити Pentium Dual Core - то там на 5 Вт більша середня потужність і робоча т-ра при невеликому навантаженні 60-65 грд., колись мав такий ноут і звіряв, а на моєму Celeron 550 - 46-50 грд., тому я не дуже хочу ті Pentium, бо постійний шум і гріття при моїй не дуже потужній с-мі охолодження з ними гарантовано, та й батарея вже довго не тримає, а з ними то й зовсім аби включитись встиг без розетки...

Опубліковано

Andrewchuy,

ти хоч би сам не полінувався, а глянув, що я пропоную саме Core 2 Duo процесори, і вони усі підходять на SocketP.

не знаю що ти начитався у вікіподіях, але твій GM965 підтримує - Intel Core 2 Duo (Merom & Penryn) та Celeron CPU (Santa Rosa & Santa Rosa Refresh).

якось так...

Опубліковано

Intel Core 2 Duo P8400 – двухъядерный мобильный процессор, который работает с частотой 2.26 ГГц и имеет кэш L2 объемом 3 МБ. TDP данного CPU составляет 25 Вт, что немного меньше Core 2 Duo T-моделей на аналогичных тактовых частотах (это объясняется сниженным объемом кэша P8400 3 МБ против 6 МБ).

Опубліковано

Andrewchuy,

ти хоч би сам не полінувався, а глянув, що я пропоную саме Core 2 Duo процесори, і вони усі підходять на SocketP.

не знаю що ти начитався у вікіподіях, але твій GM965 підтримує - Intel Core 2 Duo (Merom & Penryn) та Celeron CPU (Santa Rosa & Santa Rosa Refresh).

якось так...

Я їх не дивився, бо їх нема в списку сумісних процесорів на оф. сайті Інтел... Та й міг би написати нормально повну назву, а не цифрами тіпа здогадайся і шукай!

І якщо кажеш, що в тебе їх повно, то глянь будь ласка ті, що я вказав (Intel® Core™2 Duo U7500, U7600, U7700), а потім вже решту.

Опубліковано

UXXX неходові, непопулярні процесори, які в реалі будуть такі ж туповаті як і 550й, смисла нема і таких проциків у мене також...

увєруй, брат :)

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core2-Duo-U7700-vs-Intel-Celeron-550

Опубліковано

Перевірив все з запропонованого - BAKSS - Intel Core 2 Duo P8400 - дякую, але згідно інформації оф. сайту інтел - не підтримується чіпсетом,

Deemon - не знаю, що то за сайт, але тільки дурень писатиме, що 1 ядро 2,0 буде працювати вдвічі швидше за 2 ядра по 1,33, бо ж 2 більше за 1, 33, а те, що їх там 1,33*2 - то вже ролі не грає! :0150: Я порівнював у роботі з графікою свій Celeron 550 1*2,0, 1Mb і Core 2 Duo 2*1,33, 2Mb, - мій відпочиває (ноути аналогічні чіпсетами, ОЗП і вбудованими відеокартами).

Переглянув всі запропоновані тобою (Т7250 - не підтримується чіпсетом, Т2390 - TDP 35W, з чіпсетом скромно не вказали, Т9400 - не підтримується чіпсетом) - мушу поки що утриматись, та й вони всі по 35 Вт, тому і гарячіші на грд. 15 будуть!

Опубліковано

Andrewchuy, теорія то все добре, але не більше, як еротичні фантазії, чому такий акцент на градусах, їх шо на зиму солити :)

я на неттопі з GM965 відтестував купу проців, починаючи з 575 і аж до Т9600, різниця у декілька оС - погоди зовсім не робить, СО прекрасно справляється і не створює дискомфорту шумом чи нестабільною роботою, а от швидкодія приємно відрізніється.

не уявляю шо ти хоч отримати, наразі чомусь чіпляєшся за шило на мило, ну то таке, хазяїн-барін, не наполягаю і *вже* не пропоную, удачі в пошуках мєчти :)

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Актуально....

Ось перелік з оф. сайту Інтел: http://ark.intel.com/products/29821/Intel-82GM965-Graphics-and-Memory-Controller#@compatibility

Потрібні потужністю до 31W, перевагу віддав би процесорам серії Intel® Core™2 Duo L7000 (17W), ну а в крайньому разі Celeron 570 (31W)...

• 5 тижнів потому...
  • 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...