Перейти до змісту

Сімейна економіка

lilechka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сухофрукти, різні горіхи,фініки та ще 100 найиенувать на любий гаманець і смак в узбеків на Пасажі.Не переважував,але вага там електроннв.

Там же на Пасажі є ряд ,де селяни продають молоко, моркву,картоплю, буряк і т.д.Ціни та якість нормальні.

через ряд оптово роздрібні фрукти та овочі, там же риба морожена та солена.

Коротше Пасаж такий собі супермаркет.Але якщо в ТамТамі ціни нормальні ЛИШЕ на акційний товар, то на Пасажі на весь.

Звісно треба за якістю та цінами слідкувати всюди.

Трохи інша опера, але додам

З аптек найкращі ціни біля Північного,поблизу гастроному.Найкраз навпроти Фуршету..

• Відповідей 171
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Чай . В супермаркеті - 33 грн ,на старому базарі 25 грн ...

який чай купуєте?

порадьте хороший чай. Цікавить чорний крупнолистовий

Менi найбiльше подобаються 2 :

AHMAD TEA (сьогоднi купувала на варшавцi упаковку на 100 пакетикiв за 52 грн,в там-тамi така ж 70 з копiйками )

Grace бленд чорного та бiлого чаю - його вперше скуштувала давно i не в нас

У нас нiде не продавали

Зараз можна купити,але не в кожному магазинi.Тут на цiну не дивлюся -де е,там i купую

Опубліковано

Заморожене рибне філе де недорого можна придбати? Що скажете на рахунок "Океану", як там ціни у порівнянні?

Опубліковано

Часом у Пакко ціни дешевші можуть бути на акційні товари. В неділю, якщо є картка пакко, ціни оптові. Якщо картки не маєте - можна попросити у когось в черзі.

Опубліковано

Була сьогодні на старому ринку. Мандаринки по 22-25 грн (на варшавці у неділю були по 20-22 грн), печериці по 23 грн дрібні і по 25 грн середні

Опубліковано

Хто знає, де недорого продають ляльки серії "Монстер Хай"

Минулого року племінниці на аукро купували. Вийшло суттєво дешевше чим в магазинах

Опубліковано

Хто знає, де недорого продають ляльки серії "Монстер Хай"

Минулого року племінниці на аукро купували. Вийшло суттєво дешевше чим в магазинах

Аукро не підходить. Потрібно сьогодні купити.

ПС. Що,ніхто не знає, де ляльки продаються??? Підскажіть хоча б пару точок з хорошим вибором - проїдусь по ним.

Мабуть,треба йти в магазини типу Пелікан чи Тигрес

Опубліковано

Порт-сіті , 2-ий поверх , назву магазину не пам'ятаю . Там вибір дуже великий.

І Вам велике дякую. Все. Поїхав по магазинам. Побажайте удачі)).

Удачі , а мені Миколай нехай принесе багато кіндерів-сюрпризів !

Опубліковано

в мене мама купили мандаринки вчора по 22 грн в Нашому Краї в районі Лучеська.

В "Сільпо" (ЦУМ) сьогодні мандаринки були по 17,77 грн. З невеликою кількістю кісточок, але досить солодкі і гарно очищаються.

Опубліковано
В "Сільпо" (ЦУМ) сьогодні мандаринки були по 17,77 грн. З невеликою кількістю кісточок, але досить солодкі і гарно очищаються.

Коли попердній раз тут розказували за мандарини в Сільпо по 17 грн, то сестра пішла і хотіла купити, але вони були дуже страшні на вигляд.

Опубліковано

Коли попердній раз тут розказували за мандарини в Сільпо по 17 грн, то сестра пішла і хотіла купити, але вони були дуже страшні на вигляд.

зверху всі переграбані-перемацані-некондішин, я ось 2 години тому купував, зняв верхній ящик, набрав собі гарненьких, без дефектів, кісточок не бачив, хоч і десяток вже злопав, хороші, можна брати

Опубліковано

навіщо назад, люди хай теж собі добрих візьмуть, мені не шкода.

подумаєш ну трохи не феншуй, торчить один ящик з напів-цвіло-гнилим желє над усіма, ну то таке...)

Опубліковано

,

Консультанти до с*аки. Вони продають те, що їм цікавіше з фінансової точки зору продавати (за кожен товар свій відсоток до з/п). За компетентність середньостатистичного консультанта я вже мовчу. Спілкуються мовою сухих показників "на коробці". Так що раджу звернути увагу на акційні позиції в мережевих точках продажу.

Опубліковано

, теж збираюсь купувати навушники і теж поки не знаю де краще. Чула від друзів таку пораду, що бажано купувати і при них пробувати, тобто йти з телефоном/планшетом. Бо буває що вхід той, що треба, а не фуричить щось і все. Я вже раз так в там-тамі зібралась купити (в магазинчиках перед касами), спробувала, а один навушник грає, а другий мовчить

Опубліковано

доречі, підгузки найдешевше брати на Північному

Брав тиждень назад памперс 6 ку на північці 280 грн. Вже майже 10 років таремось на цьому ринку. І не тільки хімія а й мясо продукти та дитячі речі. Потім на днях проїздом був в Ківерцях і на ринку натрапив та купив за 250 грн. Тіж самі памперси.

Опубліковано

Чула від друзів таку пораду, що бажано купувати і при них пробувати, тобто йти з телефоном/планшетом.

маєте непереборне бажання сунути собі в вуха навушники після когось незнайомого ?

так ото ж... а комусь пропонуєте слухати після вас :)

в нормальних магазинах вкладиші і вакуумки пробувати не дозволяють бо це як тампон приміряти і назад покласти

...в крутих магазинах можуть бути зразки, но то не про Луцьк

Опубліковано

Соромітник, ще поки жодного разу не купувала навушників, тому не задумувалась над цим питанням. А як тоді бути? Ну куплю я їх так, а вдома виявиться, що один не працює. Знову бігати з тими навушниками туди-сюди поки не купиш справні? А як бути тоді як писав ? Адже він обирав не тільки щоб робочі були, а й по якості звуку, щоб було те, що йому до вподоби. То получається не почувши не обереш. Якось палка в двох кінцях получається. І з вами згідна і в той же час як тоді обрати?

ПиСи. Порівняння навушника з тампоном то вже якось перебор, а то у голову приходить автоматом аналогія вуха з ...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...