Shkoder Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 11:18 #1 Опубліковано 12 Грудня, 2014 в 11:18 продам плеєр iPod Touch третього покоління з об'ємом пам'яті 64gb. легкий, тонкий та зручний. а вільного місця вистачить на дуже серйозну аудіоколекцію! косметично та технічно в ідеальному стані. продаю бо вже рік не користувався… та й взагалі, якось мало ним користувався. в комплекті рідна коробка та упаковка (папірці, наклейки з яблуком), сам плеєр, вискокоякісний чохол-книжка з натуральної шкіри та перехідник з яблучного роз'єма на microUSB. можу ще додати microUSB кабель чи кабель apple->usb з аудіороз'ємом (дуже зручно з магнітолою чи колонками). встановлена iOS 4.2.1 + джейл. можу встановити 5.1.1 хочу 1500 гривень, аргументований торг вітається. зв'язок через приватні повідомлення. дякую за увагу!
xSniromaNx Опубліковано 10 Січня, 2015 в 23:01 #2 Опубліковано 10 Січня, 2015 в 23:01 Привіт пару запитань:- скільки тримає батарейка- чи відтворює ФЛАК- без АЙТЮНСа ніяк ?- ну і чи розкачує омні... вухаДЯКУЮ!!!
Shkoder Опубліковано 11 Січня, 2015 в 01:07 Автор #3 Опубліковано 11 Січня, 2015 в 01:07 Привіт пару запитань: - скільки тримає батарейка від двох до 24 годин. дивлячись що саме робити. 24 години це якщо просто слухати музику з вимкненим дісплеєм. дві години – через wifi сидіти на фейсбуці. - чи відтворює ФЛАК так, відтворює - без АЙТЮНСа ніяк ? є з десяток програм, безкоштовних та умовно-безкоштовних, які дозволяють закидати файли на айпод. деякі потребують встановлений itunes, деякі працюють самі. - ну і чи розкачує омні... вухаДЯКУЮ!!! омні – це типу старих сенхайзерів чи берлінгер? так, запаса по потужності вистачає десь до 80-100 ом. завжди можемо спробувати. вуха з собою?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.