Перейти до змісту

Завдяки оперативним діям луцьких рятувальників вдалось зберегти життя 18 мешканців багатоквартирного будинку


Гість rl72

Рекомендовані повідомлення

Завдяки оперативним діям луцьких рятувальників вдалось зберегти життя 18 мешканців багатоквартирного будинку

17:36 10.12.14

Трапилась пожежа в 9-поверховому житловому будинку в місті Луцьку. Повідомлення до служби «101» від мешканці будинку. Люди просили про допомогу – в квартирі на 4-у поверсі вогонь уже виривався на вулицю, помешкання, що розташовані вище, заповнені їдучим димом. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Волинській області.

Вже за 6 хвилин першими для ліквідації пожежі прибула чергова варта частини спеціальної пожежної техніки в складі 3-х відділень, а через декілька хвилин за підвищеним номером виклику до місця події прибула чергова варта пожежно-рятувальної частини обласного центру. Всього на місці події працювали 7 одиниць спеціальної пожежно-рятувальної техніки та понад 20 чоловік особового складу.

Рятувальники включились в апарати на стиснутому повітрі, встановили автодрабину до вікна палаючої квартири і по ній подали ствол на гасіння полум’я. Ще одна ланка газодимозахисників піднялась по сходовій клітині і зайшла в квартиру, де перебувала господарка та її доросла донька. Рятувальники вжили заходів для захисту потерпілих від диму та вогню і безпечно вивели їх та мешканця сусідньої квартири на вулицю.

Через високий ступінь задимлення створилась загроза для життя та здоров’я мешканців квартир на вище розташованих поверхах. Паралельно з гасінням пожежі, спільними зусиллями бійців ДСНС за короткий час вдалось евакуювати по сходовій клітині ще загалом 15 чоловік, з яких 5 дітей шкільного віку. Деяким з мешканців рятувальники одягали маски від апаратів на стиснутому повітрі, щоб захистити їх від отруєння продуктами горіння. Причиною пожежі стало коротке замикання електромережі в квартирі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в нас мережі будуть "стріляти" як Добрий День...

куди та вся "верхушка" дивитьс, якось у нас все через попу в місті роблять, ні тобі нормальні лавки поставити, ні тобі проводку замінити....

А цим відчайдухам що працюють в МЧС то треба взагалі велике дякую сказати, це тількина виставках у них супер-пупер "озброєння" для боротьби з техногенними проблемами, а на справді нічого сучасного практично нема, і то врятовують життя людям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на якій це вулиці було?

Луцьку на вулиці Гордіюк, 37.

Ось Герої (також Варшавку гасили)

original-ae2d3a2ab4aa99d1872fdade4fca532d.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось Герої (також Варшавку гасили)

Зліва на право 3-го і здається ще 5-го знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...