Перейти до змісту

Допоможіть з ціною на комп будь ласка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ось такий компютер хоче друг купити. Підкажіть будь ласка реальну ціну такого заліза. І чи варто його купувати?

http://lutsk.vol.olx.ua/obyavlenie/prodam-sistemnik-hp-ta-montor-21-dyuym-IDbpNbR.html

Опубліковано

256 МБ Відео і танки ідеально?? пф)))

Як власник nvidia 6600 256mb, скажу, що навіть з 6 гігами оперативки та процом AMD Х3 НА 3.00 ггц - більше 18 фпс на мінімумі тобі не бачити

Опубліковано

256 МБ Відео і танки ідеально?? пф)))

Як власник nvidia 6600 256mb, скажу, що навіть з 6 гігами оперативки та процом AMD Х3 НА 3.00 ггц - більше 18 фпс на мінімумі тобі не бачити

в тебе відео - гівно!

оператива до фпс-ів немає ніякого відношення!

те що в проца ядра по 3.0ггц не робить його потужним!

у відеокартах показник потужності мб-ми не вимірюється! хіба в школі :_07:

2ядра 2гіга тирабайт - фокстрот (с) :_07:

Опубліковано

Тим більше, що це професійна карта для монтажу, а не ігор. На мою скромну думку, за такі гроші можна зібрати 4 ядерник з більш менш нормальним відео. Хай навіть на устарівшій платформі 775.

P.S користовачу який нагрубив постом вище. Відеокарта на 256 мб апріорі не може бути потужною в наших часових реаліях. Тому все таки можна субєктивно говорити, що таки вимірювалось колись в мегабайтах потужність. Це зараз в офісну відеокарту на яких танки будуть показувати слайдшоу, можуть пихати 2 гіга відеопамяті. І оперативка таки має відношення до фпс, коли її мало, багато проблем від фрізів і до низького фпс, так що хто тут в школі, питання відкрите.

Опубліковано

Davids, ти мене хочеш повчити залізякам, хлопче? Я сам тебе навчу, якщо хочеш

Ніхто не казав, що в мене топовий ПК або круте відео. Прочитай опис на лінку ТС і до тебе допре, чого я втикнув сюди своє відео.

Оператива має відношення до ФПС. Можу довести прикладом свого ПК, коли було 2гб, а стало 6. ФПС + 25%.

Ну і розкажи мені про потужність проців 3.0, я послухаю

AnimaNoir,256 на мінімумі ще тяне. 128 шина і близько 500mhz частоти

Опубліковано

На мою скромну думку, за такі гроші можна зібрати 4 ядерник з більш менш нормальним відео. Хай навіть на устарівшій платформі 775.

якщо не складе особого труда, дайте варіант для ціни 2700, щоб танки добре йшли) буду ДУЖЕ вдячний!)

Опубліковано

те що в проца ядра по 3.0ггц не робить його потужним!

:_02: щось новеньке...

а, напевно пан є фанатом Intel і точно впевнений що на продуктивність найбільше впливає об’єм кешу :)

Опубліковано

Deemon, я підказав, що на сландовському ПК танкі нормально не підуть.

наразі, за 2700 нічого толкового не купиш.

Материнка + проц 1300, оперативка 300, вінт.. хз хіба б\у в кого викупити (200 грн), на відяху лишається 900 грн... І це при тому, що корпус і БЖ десь нахаляву прийде. 900 грн це гігова з 128 шиною 680 мгц. Думай)

Опубліковано

Народ, вказуйте конкретні моделі карт, чи хоча б у вигляді "GPU + xxx МБ памяті типу zzz". А то міряти швидкість відеокарти кількстю мегабайт і шириною шини - це прерогатива "спеців" з Ельдорадо.

Опубліковано

Жесть..

Ото холівар!

Там ета.. відяшка професійна. то нічого нє?? Гуглим про NVIDIA Quadro NVS серію.

Це відяха - для розробників ,а не для гравців. Вона полігони порахує швидше в рази, ніж геймерська.

Опубліковано

Краще вказати для яких потреб збирається комп'ютер, а бордівчани вже допомогли б приблизно прикинути. Ну й звісно з таким курсом чуда чекати не потрібно:) Геймерський монстр точно не вийде, а от для танків можна щось підібрати.

Опубліковано

ну я думаю тут народ не тупий і дає собі звітність про те, що 256 мб/128/500 то не вище GDDR3 )))))

І де тут GPU чи то вже стало неважливим :_02: ?

Там ета.. відяшка професійна. то нічого нє??

Та всі ніби в курсі.

Опубліковано

Геймерський монстр точно не вийде, а от для танків можна щось підібрати.

Та й для танків навряд чи вийде щось підібрати. Як показує практика, для комфортного ігрового процесу на середніх треба карту хоча б рівня GTX 750Ti.

Опубліковано

Комп для танків WOT береться, ну і всякого офіса, браузера, відео подивитись.

питання, що звичайно ціна і + там монітор додається.

ччи десь за 2700 візьмеш монітор і комп, щоб танки йшли.

Опубліковано

Та всі ніби в курсі.

Якби були, то не рівняли б її із 6600GT чи подібним хламом.

Жень, професійна відашка "попугаїв" набере в грі стільки ж як і звичайна на тому ж чіпі

Вся її крутизна проявляється лише в спеціалізованих інженерних програмах

Точніше ця крутизна спеціально зарізана для звичайних відашок на рівні драйверів і відповідно трішечки заліза для підтримки тих драйверів

Опубліковано

Жень, професійна відашка "попугаїв" набере в грі стільки ж як і звичайна на тому ж чіпі

Я вкурсі :)

Просто колись зустрів тести (типу незалежні) у саме тих CAD прогах і іграх. То сучасні Квадро до деяких ігрових монстрів цілком дотягують. В офісних прогах рвуть на шмаття.

Опубліковано

Я вкурсі :)

Просто колись зустрів тести (типу незалежні) у саме тих CAD прогах і іграх. То сучасні Квадро до деяких ігрових монстрів цілком дотягують. В офісних прогах рвуть на шмаття.

В прогах так, в іграх ні. Бо їх призначення зовсім у іншому) Та й ціна така що тіж монстри можна купити. І 560 далеко не монстр тепер)

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Щоб не відкривати нову тему...

Хочу продати власний ноут TOSHIBA Satellite, допоможіть з оцінкою.

Купувався новим в сша (5-6 років назад), ні разу не був в ремонті, великий екран на 17, дуже гучні динаміки Harman/Kardon, все справно працює крім... пару років назад здохла батарея і я її просто викинув... тому - батареї немає, працює тільки від мережі.

Скільки за нього можна просити?

post-8562-0-86169100-1423899971_thumb.jp

post-8562-0-82876400-1423899997_thumb.jp

Опубліковано

Щось з оцінкою по TOSHIBA не дуже...

тоді хоч допоможіть оцінити SONY VAIO... у власному користуванні три роки, купувався новим в сша, батарея тримає до двох годин, модель ось ця:

http://server.kh.ua/shop/Sony-VAIO-VPCEH35FM-VPC-EH35FM-B-Black-p12247.html?PHPSESSID=6goena96onkf4qp4ci0qae1482

Скільки за нього можна зараз просити?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...