Перейти до змісту

Підскажіть хто в місті відповідає за світло

ДЯДЯ-ВАДЯ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в Луцьку в р-н Вишкова маю участок під забудову! На ділянці проведене світло стоїть опора(стовп) є відповідні документи. Світло було 4 роки а то вже пару неділь немає! Цікаво хто міг відключити і чому? П.С.за весь період не разу не платив за електроенергію тому що накрутив аж 20кВт. Всім дякую наперід.

Опубліковано

А ти догадайся.

З ким договір заключав на постачання ел.енергії і кому не заплатив за о ті 20кВт той і відрізав.

Опубліковано

Тобі потрібно звернутись в міську філію Волиньобленерго по вул. Залізнична 1 там тобі підкажуть хто обслоговує твій район

Опубліковано

Договір я не заключав! Це робив попередні власник в якого я купив ділянку.

:) і що? Платити теж повинен попередній власник, по твоїй логіці? ;) Для обленерго є абенент - конкретна адреса, і ця адреса повинна оплачуватись, якщо там є споживання, звичайно. А споживання було, ти ж сам пишеш, що 20 кВт. Оплати, я так розумію, не послідувало, от вони й законно відрізали.

за весь період не разу не платив...

Цікаво хто міг відключити і чому?

:) ти серйозно не розумієш за що відключили?

А на що ти чекав? Що тобі будуть дарувати електроенергію?

Тепер йди до них, пояснюй і заключай новий договір. Я не здивуюсь, якщо вони тобі почнуть втюхувати нове підключення з новими техумовами.

Опубліковано

Пішов на пошту заплатити за електрику. Глянула касир по базі аж 1.12грн боргу каже що за такий борг не відключають. значить проблема в іншому. З понеділка буду рішати. Відпишу кому цікаво.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...