Перейти до змісту

Продам імпортне Дизпаливо - постійно

sasha1975

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

От просто заради цікавості, в Європі пальне дуже дороге (тобто й в Литві). Чому воно в нас дешевше? :)

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 431
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В продажі дизпаливо виробництва  Литва ORLEN клас Е 

до 50л  - ціна 20,30грн

від 100літрів  - 20,00грн/л

та 20,50 грн/л з ПДВ та  акцизом ,  - ПРИ ЗАКЛЮЧЕННІ ДОГОРУ МОЖЛИВА ВІДСТРОЧКА ПЛАТЕЖУ.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ціна з 12 .04.2017р  Зросла та становить 20,50 грн.л . мінімальна ціна 

та 21грн.л по безналу з ПДВ.

Якісне Дп виробництва Литва Орлен.

Опубліковано
On 30.03.2017 at 12:02, sasha1975 сказано:

В продажі дизпаливо виробництва  Литва ORLEN клас Е 

до 50л  - ціна 20,30грн

від 100літрів  - 20,00грн/л

та 20,50 грн/л з ПДВ та  акцизом ,  - ПРИ ЗАКЛЮЧЕННІ ДОГОРУ МОЖЛИВА ВІДСТРОЧКА ПЛАТЕЖУ.

Я після цього їздив заправлятись

Опубліковано
В 14.04.2017 at 17:38, Bambaclay сказал:

А коли я у вас заправлявся - то оператор казав - Білорусь:)) (це було 2 тижні назад)

Хотілось би, щоб заправщик володів інформацією про походження палива, а то коли питаєш - оператор зависає на пару секунд і не знає що насправді заправляє..

Опубліковано

Всім привіт. Христос Воскрес.

Дякую що купуєте у мене дп.

Інформую що Понеділок вихідний.

На заправці з середини березня Дп виробництва Литва Орлен. товариш який заправлялися 14.04.17р Bambaclay  - ви заправлялися Литовським дп.

Заправник Сергій нова людина тому трохи дійсно буває підвисає з інформацією.

На Азс в наявності Дп виробництва Литва Орлен.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
2 годин тому, ISV сказано:

20,50грн./літр дизпаливо виробництва  Литва ORLEN клас Е

Дякую що допоміг проінформувати людей по ціні.

Ціна на сьгодні  20,50грн/л , 20,70грн безнал з ПДВ ,

для підприємст можлива відстрочка платежу , при цьому відпускаємо товар по талонах та відомостях у і відповідно уклавши Договір. 

• 3 тижня потому...
Опубліковано

В продажі якісне  ДП Євро 5 , Мозирь Білорусь

Ціна на сьгодні  20,40грн/л , від 40 літрів 20,20 грн/л  , від 100 літрів  - 20грн/л

20,50грн безнал з ПДВ  

для підприємст можлива відстрочка платежу , при цьому відпускаємо товар по талонах та відомостях у і відповідно уклавши Договір. 

Опубліковано

Панове, хто заправлявся останнім часом на даній колонці? У Вас нормально машина їде? У мене після заправки на 50л 26.05 педаль газу дубова, машина ніби з причепом, ніфіга не їде,. До цього два рази до повного заправлявся тут же, було все норм

Опубліковано
2 хвилин тому, vrm сказано:

Панове, хто заправлявся останнім часом на даній колонці? У Вас нормально машина їде? У мене після заправки на 50л 26.05 педаль газу дубова, машина ніби з причепом, ніфіга не їде,. До цього два рази до повного заправлявся тут же, було все норм

Заправлявся в п'ятницю до повного баку (45 літрів), їздив в Любомль на весілля, машинка їхала гарно, розхід на Лагуні 2,2ДЦІ з ввімкненим кліматом при швидкості на круїзі 100км/год був в межах 5,6-5,7літрів

Опубліковано

З моїх власних спостережень Мозир гірший за литовську солярку, по машині зразу "чути", правда не так аж щоб як з причепом.

Опубліковано

Хвилювався за причину пропажі тяги,  але причина зовсім не в солярі,  винен як виявилось трос газу.)  Так  що всім повних баків і ні гвоздя ні жезла

Опубліковано

сьогодні заправив і враження наче гальма підклинюють, "дубова педаль газу"...

подивлюсь трос газу

Опубліковано

не знаю в кого що, але сьогодні заправив 40 літрів до повного. Чесно кажу гольфік трійка просто почав літати, навіть прийомистість появилась на світлофорах.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...