Перейти до змісту

Продам імпортне Дизпаливо - постійно

sasha1975

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам дизпаливо з власної АЗС - зимове Мозирский НПЗ сорт F (до -28 градуів ) ,

ціна - 15,60грн/л

- ціна постійно оновлюється такщо дзвоніть 0503784025 - Олександр.

- Сертифікати присутні.Торгівля офіційна.

Будь-яка кількість , від ста літрів знижки, працюю з ПДВ.

Також оптова торгівля бензовозами .

• Відповідей 431
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

нажаль кредиткою нема можливості оплачувати, немає для цього комунікацій, оплата готівкою . або по перерахунку.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні залив ДП на пробу , тяга в машини хороша , ще поїжджу відпишу за розхід ( заправка з колонки)

Опубліковано

віваро 1.9 DI реально різниці між соляркою та що на окоо різниці не відчув , в Олександра тяга навіть трішки краща , а на окко таж сама білорусь

Опубліковано

Сьогодні залив ДП на пробу , тяга в машини хороша , ще поїжджу відпишу за розхід ( заправка з колонки)

- на пробу також треба 100 заливати? Чи можна й менше.

Опубліковано

ціна сьогодні та завтра на ДП поки що - 16,4грн/л, можливо через декілька днів буде дешевше, якщо долар не подорожчає.

За якістю ДП слідкуємо. дякую за відгуки.

Опубліковано

ціна сьогодні та завтра на ДП поки що - 16,4грн/л, можливо через декілька днів буде дешевше, якщо долар не подорожчає.

За якістю ДП слідкуємо. дякую за відгуки.

Обовязково приїду ще , надіюсь тоді ціна вже буде нищою і заправлю повний бак , поки тестом задоволений і рекомендую всім , нормальний дизель і розхід теж радує .

Опубліковано

Хто заправляв цей дизель в машинку з DCi-шним мотором? Які враження? Поділіться.

Опубліковано

я заправляю особистий автомобіль ніссан ікстрейл 2.0 cdi,та всі мої попередні авто тільки в себе на азс, також багато фур cdi-шними моторами в мене заправляються водії та власники яких не женуться за дешевою ціною,які з досвіду говорять що готові заплати дорожче аби ДП було якісним. Досвід роботи мого підприємства на ринку нафтопродуктів 10 років.

якщо у Вас виникнуть питання по ціні та якості завжди можете подзвонити та обговорити їх, телефон є в темі.

Опубліковано

2 числа планується поїздка в німетчину потрібно буде приблизно 250-300 літрів.

Поякій мінімальній ціні можете зробити?

В подальшому можливо заправлявся б у вас зажди.

Опубліковано

В мене запитували в пп чим відрізняється моє дп від того що продається на БРСМі , так от - я продаю ту марку дп яке на Брсмі продається дорожще,тобто марка-Дп Дтлк-5 євро5 сортF.і гарантую при цьому що воно не розбадяжене.якщо ви звернете увагу на марку дешевого палива на брсемі то пише на стеллі дт 0,2-40, де цифра 40 означає цитанове число(як октан в бензині), в євро 5 дп цитанове число неменше 62. це як порівнювати бензин 80 і 95.і те і друге бензин,алеж 95 кращий.ну приблизно так,якщо коротко.

Опубліковано

а чи такий самий дизель у вас як на аветрі?

я незнаю який дп на Аветрі.але напевно не самий гірший.

Яка,наразі, ціна у Вас? 16,2?

нова ціна 16.00грн л.

Опубліковано

ціна і те що Ви розказуєте дуже цікаво, але б хотілось щоб Ви поставили термінал для розрахунку картками.

Опубліковано

ціна і те що Ви розказуєте дуже цікаво, але б хотілось щоб Ви поставили термінал для розрахунку картками.

І щеб запровадили бонусну систему... так як на ОккО або WoG....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...