Перейти до змісту

Водитель перед началом езды проверь автомобиль :)

dimmon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Водитель перед началом езды проверь автомобиль !!! И не только постукай колеса, а обойди и посмотри свой зад :), нет ли там странных надписей :)

post-371-1198740066.jpg

post-371-1198740074.jpg

Вот ехал за этим товарисчем решил сфоткать :)

Опубліковано

Моєму брату колись біля Фуршета на багажнику BMW нацаряпали "Свєтка бл$#ь", поки він хлібчика купив. Прийшлось викинути 60 баксів на перефарбовку багажника :(

Опубліковано

У меня дружбан на капоте пальцем написал "Димон превед" :( вот с#ука :), а машинка была тогда пыльная шо капец, прошло уже больше года. Так сейчас если после мойки присмотреться хорошенько на капоте еще видно некоторые полосы.

Опубліковано

dimmon, та же фигня была когда-то с пассатом. знакомый пальцем по грязи размашисто написал "Ferrari", так после помывки долго полировать пришлось..

Опубліковано
dimmon, та же фигня была когда-то с пассатом. знакомый пальцем по грязи размашисто написал "Ferrari", так после помывки долго полировать пришлось..
Ну так це щастя, що Ferrari, а не "бл....", і що пальцем по грязі, а не цвяхом/ключом по лакові/фарбі :(

А взагалі, таким знайомим треба пальці відбивати, по саму шию

Опубліковано

Машину треба мити частіше.

Почали цю тему, давайте продовжимо. В мене є таке питання: чи існують посадові інструкції водія? Можливо в законодавстві чи на якійсь фірмі (можливо в когось з форумчан є таке на роботі) будьте добрі, було б цікаво почитати. Для водія-експедитора я бачив, а ось для водія - ні.

Опубліковано
Машину треба мити частіше.
ну в мене буває, що я просто фізично не маю змоги (часу) помити машину. Вона в мене їздить по 18 годин на добу, а я на відміну від неї не залізний, і тоже інколи мушу відпочивати. А якщо ще й згадати, що на нормальних мийках в нас завжди великі черги, то мені і жити потрібно було б в машині. Так, я знаю, що наприклад БУМовські Авео миються каршером на території пластмасового заводу, але це пряме порушення санітарних норм, і санстанція за це має право вжучити по повній програмі. Хто не в курсі -- для миття автотранспорту повинне бути спеціально обладнане місце з каналізацією септичного типу і очисними спорудами.

З іншого боку, я говорив про те, що машина брата була подряпана гострим предметом, швидше за все ключом, і якраз тоді вона була намита, яж світилась. Напевно якраз це і привабило виродка, який її подряпав.

Опубліковано

Сказав про мойку я не Тобі Plum... Да і пошуткував я. Звичайно все залежить від часу, хоча я завжди стараюсь приділити машині одну годину на добу, для того щоб її вимити, як салон так і зовні.

А про відведену теритирію я бувби непроти, може наїдеш якось? Авось нам бокса для мойки зроблять... :wacko:

Да і незавжди каршером, зимою холодно, деколи вода просто на ходу замерзає, да і каршер недуже...

Зазвичай під під"їздом з відерцем.... Хоча після того як помив машину на мийці, блищить вже третій день (а можливо це від погоди залежить?) і вся начебто намазана воском, вода дуже бистро стікає і висихає. Зранку протер і поїхав... Помили канєш класно, но 25 грн по картману троха б"ють.

Опубліковано

несколько дней назад пришлось обгонять "мурзатую" машину где рука умельца написала следующее : " Не мой меня - я NIGER" Честно, смеялся от смысла надписи :( , шутка шуткой а свою позитивную роль она сыграла. Тем более что водила её не мог не неувидеть. Надпись красовалась на заднем борте МИНИВЕНА

Опубліковано

ну вот я всегда жалею об отсутствии маркера, когда вижу такие вещи как припаркованый джип с номером "АС", но даже если бы маркер был, я бы наверное сдержался перед дописыванием чего-нить перед "АС" :( а кто-то не сдерживается и без маркера..

Опубліковано
ну вот я всегда жалею об отсутствии маркера, когда вижу такие вещи как припаркованый джип с номером "АС", но даже если бы маркер был, я бы наверное сдержался перед дописыванием чего-нить перед "АС" :( а кто-то не сдерживается и без маркера..
"АС" -- це машина Олега Бровіна, власника "Сім'ї ресторанів" (Фелічіта, Курінь, Капрі, Роуз кафе, Карамель кафе). Напевно хотів номер "Волинь", але "Волинь" вже була зайнята, товирішив взяти "АС" -- серію волинських номерів :)
Опубліковано

я как бы в курсе, но две этих буквы посреди большого белого пространства все равно выглядят очень соблазнительно :(

Опубліковано
я как бы в курсе, но две этих буквы посреди большого белого пространства все равно выглядят очень соблазнительно :D

Котяра закинул идею для прогресивных умов... теперь начнётся охота :) Кто первый допишет того ждёт приз :P

Опубліковано
я как бы в курсе, но две этих буквы посреди большого белого пространства все равно выглядят очень соблазнительно :D

Кто первый допишет того ждёт приз :P

Безкоштовний віпочинок в номері луцької реанімації... :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...