Перейти до змісту

Ми пам'ятатимемо, Макс...


difoto

Рекомендовані повідомлення

wyUIj.jpg

Ляшук Максим Володимирович. Доброволець, боєць батальйону "Світязь". Пропав безвісти під Іловайськом. Є на відео серед тих, хто в школі тримав оборону, прикриваючи відхід. Наших зі "Світязя" числиться безвісти пропалими шестеро. Жив в Острожці, певний час працював в Луцьку. В Острожці наразі проживає дружина із маленьким синочком, якому виповнився рік. Його ідентифікували як загиблого по аналізу ДНК і ще трьох. Поховані в Запоріжжі. Ведуться роботи по перевезенню останків на Волинь. Центр допомоги учасникам АТО поінформований, зі слів Руслана Галяса центр тримає зв'язок з рідними. Світла пам'ять і земля пухом... Слава Героям!

Якщо хто має змогу допомогти рідним Максима, зв'язуйтесь через Центр, чи зі мною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чула на днях в селі, що мали привезти тіло Макса вже додому. До останнього рідні та близькі не вірять, що це він... Але експертиза днк напевне не залишає місця надії(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про таких друзів можна лише мріяти, хоча цій дружбі не виповнилося й року, але в моєму серці він лишиться назавжди. Важко знайти друга, але набагато важче його втратити - назажди. Нехай земля йому буде пухом ! ВІЧНА ПАМ"ЯТЬ, ДРУЖЕ !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...