Перейти до змісту

Маршрутки будуть зупинятись у відведених місцях

ChB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Заметте, что все проблемы с автобусом начались после нескольких дней эксплуатации.., что ж будет дальше?!?

Эти автобусы сертифицированы, наверное, только в двух странах мира - на Украине и в Китае.

И даже старенькие мерседесы с ними, как говорится, в одном поле с-ать не сели бы....

• Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

з ДПЗ на КРЗ зараз дуже класно добиратися, 10 і 11 тепер їдуть до універу Україна. 28 маршрутку чекав на кінцевій хвилин 40, так і не дочекався, поїхав 11. З кінцевої маршрутка була затрамбована то такої міри, що двері ледь відкривалися, а водій ще намагався впихнути людей. на 40 чоловік 12 вийшло і пересіли в тролейбус. верніть на маршрути ікаруси, богдани замалі.

Опубліковано

не розумію, чому вас не влаштовує окультурення руху громадського транспорту в місті?... чи було набагато краще, коли бусик спинявся через кожні 1,5метра, бо якомусь великому цабе було впадло пронести свій уважаємий зад???... ну, знаєте...

а маршрутчики справді не зупиняються-- молодці.

було б доцільно ввести іншу форму оплати -- на ВИХОДІ. коли водію не потрібно відволікатися на давання здачі, і немає дурнуватого "передаааайте!"

Опубліковано

оплата на вихід - маразм

така форма олплати виправдовується лише тоді, коли вартість проїзду змінюється від того, скільки ти проїхав

і то передплата рулить

заплатив - поїхав

ні - пішов пішки

хочете щоб рух автобусів ще сповільнився раза в 1.5-2? - введіть оплату при виході

оптимальне рішення - кондуктор

Опубліковано
оплата на вихід - маразм

така форма олплати виправдовується лише тоді, коли вартість проїзду змінюється від того, скільки ти проїхав

і то передплата рулить

заплатив - поїхав

ні - пішов пішки

хочете щоб рух автобусів ще сповільнився раза в 1.5-2? - введіть оплату при виході

оптимальне рішення - кондуктор

в РІвному (звідки і свіснута ідея) це існує давно оплата проводиться тааким чином. зручно. безпечно і недовго

Опубліковано

Да нормально все. Почекайте пару днів, коли люди повалять на роботу і тоді видно все буде.

В мене знайомий на 2-му маршруті їздить. То вони самі там ще не знають - який план, який порядок і все таке. Дайте місяць часу щоб і водїї і пасажири розібрались що до чого а тоді і видно буде.

Їхав вчора на 15, мені сподобалось - стає на зупинках, не треба кричати черезь весь салон "Станьте тута, станьте тама".

А хто їздить своїм автомобілем, думаю тільки "за" порядок на дорогах, бо вже маршрутки обнагліли до краю.

А те що незручноті, так воно зажди так є коли нове щось починається. Нічого, звикнемо, ми ж українці, нам не перший раз. :)

Опубліковано
стає на зупинках, не треба кричати черезь весь салон "Станьте тута, станьте тама".

Це називається рейсовий автобус, а не маршрутне "ТАКСІ". і плата в ньому 50 коп.

А чого не зробити як в Росії хочеш вийти/зайти не на зупинці - плати. І все, кому треба той доплатить 50 коп шоб вийти там де йому потрібно, кому ні проїде до зупинки.

Опубліковано

вчера вечером от Лучеська до 18-й школы я на байке три раза обогнал "Богдана" . Ехал он как всегда, останавливался где хотел, в итоге этот участок я проехал первым(дальше свернул).

Так что лично я нововведений не замечаю пока

Опубліковано

Я за варіант з кондукторами. Водій не повинен відволікатися. Хай краще уважніше слідкує за дорожньою обстановокою.

Сьогодні їхав на роботу - водій підбирав пасажирів поза зупинками. Можливо, жалів бідолах, які на морозі мерзнули.

Зарано познімали старі мерседеси. Транспорту не вистачає. Є привід задуматися про добирання на роботу тролейбусом :-). Біля мене вони проходять порожні майже.

Опубліковано

а що так принципово таксі чи не таксі?

Скільки ж там пройти до тієї зупинки? Лишніх 3 хвилини?

Так це і для здоровя корисно і для безпеки руху. Всі в виграші :)

Опубліковано
А чого не зробити як в Росії хочеш вийти/зайти не на зупинці - плати. І все кому треба той доплатить 50 коп, шоб вийти там де йому потрібно, кому ні проїде до зупинки.

ага. еще больше беспорядка будет. водитель начнет сдачу за "внеурочные" отсчитывать.

остановки только в отведенных местах и никаких поблажек.

мое ИМХО - так просто в Луцке изначальный беспорядок из-за того, что общественный транспорт ходил раз в пятилетку и до 8-ми вечера. нигде в Украине такого не встречал. в том же Ровно троллейбусы до 23 как минимум наблюдал.

а в Луцке - раздолье для маршруток. кому-то это было выгодно. вот и все. а было бы больше общественного (муниципального) транспорта - вопрос об остановках маршрутчиков перед/за переходом/светофором и не стоял бы. народ ждал бы троллейбус/автобус на остановках и маршрутки останавливались бы там же, чтобы попытаться "перехватить" пассажира. а в ситуации, когда на троллейбус и не надеется никто, никто на остановку и не идет. тормозят маршрутку - и едут.

Опубліковано

Ди, а может, он всё таки на остановках (маршрутных) тормозил? :D

Про плату в 50 копеек - ещё года два назад такая оплата даже не покрывала расходы на перевозки, по крайней мере в троллейбусах. В автобусах/маршрутках народу больше ездит, они прибыльнее, конечно... Но я вот не понимаю, неужели 1 гривна - это такая заоблачная цена за проезд? :)

В России пусть себе останавливаются, как хотят. Меня не возбуждает перспектива из-за обленившихся уродов ездить от столба до столба.

Опубліковано

доречі

ще таке питаннячко з*явилось:

а от чому проблему бардака на дорозі почали з того на чому можна зкосити бабла

а не з контролю правил ДР, встановлення нормальних світлофорів і їх переналаштування, контролю що якийсь *блан з номерами на 0 припаркувався де йому хотілось, і богдани його мусять об*їзжати по зустрічній полосі і т.д.

???

Forever Autumn

в РІвному (звідки і свіснута ідея) це існує давно оплата проводиться тааким чином. зручно. безпечно і недовго
обоснуй
Опубліковано

Хто там цікавився ціною на Богдани і і же з ними? - від 30.000$

доречі в тому ж Укравто планували продати набагато більше автобусів (люди їх навіть позамовляли), в чому проблема незрозуміло, але по тендерах пройшло набагато меньше народу, ніж сподівались...

На рахунок оплати при виході - спробуйте заплатити в Богдані (хто не в курсі, там майже 2 метра від водія до виходу) коли набитий автобус. Я вже не питаю як пройти через затрамбований автобус з кінця на перед і передати гроші водію, чи вийшовши ззаду, залізти в середину автобусу знов, щоб заплатити (вас просто зматюкають і повезуть далі)...

Я звичайно розумію людей які живуть в вузлових точках маршруток (там хоч є варіанти чим добратись), але коли їде 1 автобус з львівської на електроапаратний (12 маршрут) раз в 25 хвилин і це в час пік :), то зрозуміти логіку важко

я б з радістю ходив пішки, але на роботу треба йти десь години півтори :D це вже не комільфо...

як варіант розглядаю тролейбуси - на відміну від міського управління транспортними потоками, в депо сидить явно світла голова в плані логістики. В тролейбусах маршрути складені так, що пересадки довго чекати не треба і доїзд займає на 5-10 хв більше ніж маршруткою...

ЗІ цікавий факт: коли їздили мерси на зупинці тубдиспансер в понеділок (нема студентів) можна було спокійно сісти в напівпусту маршрутку... зараз, коли діти/студенти ще на вихідних, в забитий богдан втиснутись досить важко. чекаю з нетерпінням закінчення свят :D

Тим хто тут називає інших консерваторами ітд.: треба розрізняти 2 різних дії. Зменьшення кількості автотранспорту і заборону зупинок де попало... я за порядок, але порядок має дружити з "головою"!

Опубліковано

Цікаво куди пропав закон, що кількість трупів має дорівнювати кількості сидячих місць.

Опубліковано
Цікаво куди пропав закон, що кількість трупів має дорівнювати кількості сидячих місць.

во всех маршрутках его заклеили объявлением "стоячих мест немеряно"

Опубліковано
доречі

ще таке питаннячко з*явилось:

а от чому проблему бардака на дорозі почали з того на чому можна зкосити бабла

а не з контролю правил ДР, встановлення нормальних світлофорів і їх переналаштування, контролю що якийсь *блан з номерами на 0 припаркувався де йому хотілось, і богдани його мусять об*їзжати по зустрічній полосі і т.д.

???

!!!!!!!!

дуже і дуже слушно!

а ти поїдь в Рівне і спробуй сам.

Опубліковано
Велика, невелика не суть важливо. Відповідна я б сказав.

Хочешь выходить там, где тебе хочется - плати 5 гривен. Вот это уже "соответствующая" цена за сервис.

Опубліковано

Я тоже про неё.

Если спешишь - бери такси. Нет - едь как все. 1 гривна за остановку там, где тебе хочется - это слишком мало. Не говоря уже о безопасности движения и комфортном доезде до пункта назначения (когда опаздываешь, каждый "голосующий" на дороге расценивается как враг - иногда я даже готов был платить за каждого "не подобранного" по гривне, только бы этот жадный водила не останавливался).

Опубліковано
иногда я даже готов был платить за каждого "не подобранного" по гривне, только бы этот жадный водила не останавливался

І тут же сам відповів

Если спешишь - бери такси

Гривня якраз нормальна ціна за той проїзд що був.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...