Перейти до змісту

Маршрутки будуть зупинятись у відведених місцях

ChB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

не это просто 3,14здец какой-то, кто сидит в горсовете, толпа мартышок чтоли. 9 маршрут, улица Теремновская, ждать маршрутку *ля 30 минут, 30 МИНУТ.

Какой-то конченный автобус, забит под завязку людьми, не просто людьми, а злыми, людьми в ЯРОСТИ!!!, хуже *лять тех самых маленьких мерсиков и ивеко. Ладно епть это еще ладно, но то что они тормозят только на остановках(и это на улице с слабым трафиком), это просто *****. Кто не в теме... остановка по улице Теремновской чуть ли не километр, перспектива ждать пол часа, стоять в толкучке, а потом еще тёпать пол км домой. ЖЕСТЬ.

720353 мутим флешмоб, звоним и говорим все что думаем об этих "талантливых", "умных", "предприимчивых" ИДИОТОВ!!!!

Народ, хватить жалітись, тут всім із здоровим глуздом зрозуміло, що це великий +.

а ты случайно не из горсовета будешь? ;)

• Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Народ, хватить жалітись, тут всім із здоровим глуздом зрозуміло, що це великий +.

Так це офігєнний плюс... для декого (для ЛТУ, наприклад, в касу цей плюс піде). Для пересічних пасажирів, непересічних маршрутів, (тобто крім № 15, 2, 9) цей плюс ще пісями по воді віляний. Півгодини тому виходив в магазин - маршруток майже не видно, тоді, як раніше вони в чергу стояли. На деяких маршрутах кількість небогданоподібних маршруток була у співвідношенні 1/10. Зараз їх нема. Чим їхати ? Чекати півгодини і їхати у забитому Богдані - м"яко кажучи, сумнівний "великий +". У нас всі гарні ідеї, просто, реалізують через жопу. ;)

Опубліковано
Водій маршрутки підбирав пасажира за 5-ть метрів перед пішоходним переходом, який в той час почала переходити маленька дівчинка (світлофор не працював). В напрямку, в якому їхала маршрутка, їхав автобус. Стояча маршрутка перед пішоходним переходом перекрила обзор водію автобуса.

а шо, пиравила дорожного движения отменили?

или для "долбойобов-маршрутчиков" нужно по 2 раза писать большим шрифтом?

(те слова что в кавычках это не матюк - это словосочетание такое)

останавливалибыся там где можно и всё бы класно было

p.s. о, пару раз натыкался на "таксо-бусик", у Люкс такси такие есть

внимание хозяивам бусиков мерседес:

берём бусик, рестрируемся в таксисты, вешаем "шашечки",

едем на конечную, садится знакомый(он же кондуктор) и говорит - мне пожалуста на 40й

и едете,

по дороге, подружески, подбираете народ, они вам за ето по 1 грн

в конце поездки знакомый(он же кондуктор) расплачивается с водилой

выходит,

и говорит - блин забыл ключи, вези меня назад......

Опубліковано

Я в свій час жив по вул. Тухачевського (на виїзді з Луцька в бік Ківерець), і на маршрутку мені приходилось ходити по півтора кілометра, до 40го кварталу. І нічого, ніженьки мені за 20 років не відпали. Та і зараз мені до маршрутки далеко -- я живу приблизно посередині між кругами біля Фуршету і КРЗ, і звідти ще 150 метрів в бік Ліпін. Я пішки ходжу рідко, а от жінка моя ще два місяці тому ходила з двома дітьми і на 8 місяці вагітності на північний ринок регулярно, і нічого, всі живі і ніхто не плаче.

То до чого ця істерика? Розпустили соплі... Звикли що маршрутка чуть не до ліфта підвозить... Навели накінець порядок в місті, і правильно зробили, величезний їм респект за це. Зате сьогодні по місту проїхався -- красота!.. А пішки ходити корисно -- це допомагає тренувати серцево-судинну і дихальну системи, розвивати м'язи а за останніми дослідженнями ще й запобігає депресіям.

Опубліковано

Просто в 2008 замість близько 200 перевізників що було в 2007, стало 64, десь я в газеті читав.

Звісно за зупинки +, але 64 замість 200 це трохи не те, хоча і автобуси великі, треба трошки більше їх, і з зупинками продумати питання. Сьогодні що не бачив маршрутки, то всі майже повні. Треба ще правильно все організуватиі тоді буде нормально.

Опубліковано

Ага, ще б лід по дорозі від зупинки до під"їзду посколювали чи посипали піском хоча б, а то ті останні 100-200 м, можуть бути ще більш небезпечними, враховуючи відсутність освітлення на вулицях, ніж поїздка на маршрутці не по зупинках. Ідея нічо, реалізація - гівно ! Фтопку.

Опубліковано

Якби мені на роботу було б 15 хвилин ходьми - то ходив би пішки. А так до зупинки пройтися "лишніх" 1-2 хвилини. Головне завтра вийти саме на зупинку, а не піти за звичкою :-) Побачим, як то воно буде.

А "мерседеси" вони даремне забрали :-(. Хай би собі їздили. Вибір всерівно ж лишається за пасажирами. Не хочеш - не сідай, чекай більший автобус.

Опубліковано
То до чого ця істерика?

Дык оно так всегда. Как поговорить о том, что "как было бы классно, если бы маршрутки не останавливались через каждые пять метров" - так у нас все рады. А вот когда пришёл "час Х" - все резко недовольны ;)

Думаю, если у города появятся деньги/спонсоры, то и количество автобусов увеличится. Напомнить, сколько стоит новый автобус? :P

Маршруток стало меньше, заметно меньше. С одной стороны это хорошо, с другой - не очень. Нужно время, чтобы понять, оправдан ли был такой шаг. Хотя моё мнение - да, оправдан.

P.S.

Кстати, никто не помнит советские времена и "РАФики" по 20 копеек? Разве они останавливались на каждом углу?

Опубліковано
не это просто 3,14здец какой-то, кто сидит в горсовете, толпа мартышок чтоли. 9 маршрут, улица Теремновская, ждать маршрутку *ля 30 минут

сослуживец расказывал:

вышел на маршрутку в Липинах,

постоял, 9а нет

ну ничего потопал на 9ку

прихожу, на остановке (прошу заметить НА ОСТАНКЕ - примичание моё) толпа нороду,

толпе народ нелится новостями что 20 мин уже тут стоят

я плюнул и потопал на 33й

конец

вот вы мне скажите зачем такое делать?

Опубліковано

Хтось ще вважає, що причиною нововведень стала турбота за людей? Або за безаварійні дороги???

А 200 штук зелених в місяць чистими ми виносимо за дужки ;)

За умови відсутності конкурентів... А привід забрати конкурентів - те, що викликало кучу шалених проявів радості на першій сторінці...

Опубліковано
P.S.

Кстати, никто не помнит советские времена и "РАФики" по 20 копеек? Разве они останавливались на каждом углу?

Звичайно, на вимогу пасажира.

P.S. Давайте дійдемо до маразму і хай звичайні таксі тепер також зупиняються тільки на зупинках і їздять по рейках по маршруту № 15.

Опубліковано
То до чого ця істерика?

Істерика не тому, що впадло затратити 2..5 хв на ходьбу до зупинки, а тому що на маршрутах 9-ки і 15-ки не вистачає машин. І якщо алтернативу 15-кам завжди можна знайти, навіть переплативши за пересадку, то 9-ки всі їдуть забитими. Народ чекає ці нові чудо-автобуси по 30 хв. на морозі. А організатори цього чудного порядку отримали гарні гроші, так як просто допомогли задушили підприємців та інших конкурентів в даному бізнесі. Придбати новий аля "Богдан" частнику зараз нереально. Черга на рік...

Хтось ще вважає, що причиною нововведень стала турбота за людей? Або за безаварійні дороги???

А 200 штук зелених в місяць чистими ми виносимо за дужки wink.gif

За умови відсутності конкурентів... А привід забрати конкурентів - те, що викликало кучу шалених проявів радості на першій сторінці...

+1. Під шумок турботи за людей придумані нові стандарти, які позбавили певних людей конкуренції на даному ринку мінімум на рік.

Опубліковано

Кстати, нам с девушкой вчера надо было на ГПЗ... Назад ехали как раз после 19... Так прождали на морозе более получаса :) Сели, правда, в пустую маршрутку, т.к. на конечной :) Но народу быстро напихалось по самое немогу... :( Выходили, нет, все-таки ВЫЛЕЗАЛИ с трудом ((((

В общем, время покажет, где здесь плюсы, а где минусы... Плюсы-то сразу видны, а вот минусы со временем проявятся, чует мое сердце, ой как проявятся... :(

Опубліковано

я так думаю, що надто мала кількість автобусів зараз це наслідок або прорахунку транспортників (або влади), або небажання власників "мерсів" платити гроші за нові автобуси. Вони ж звикли купувати мотлох за безцінь і заробляти немалі гроші, ризикуючи безпекою і нехтуючи комфортом пасажирів. Думаю що за місяць-два ситуація з кількістю машин на маршрутах стабілізується

А те що мерси познімали -- це правильно. Той хлам не відповідав ніяким нормам -- ні екологічним, ні нормам безпеки перевезення пасажирів. За кордоном ті буси викидають, а в нас по місту пасажирів возять.

Опубліковано
Народ чекає ці нові чудо-автобуси по 30 хв. на морозі.

Я бы в такой ситуации чтобы не мёрзнуть выходил раньше или позже, чтобы попасть на нужную маршрутку. Хотя вечером, после работы... да, невесело. Пока остаётся надеяться, что со временем автобусов всё-таки станет больше. И нормальных автобусов, а не "металлолома", на который смотреть страшно, не говоря о том, чтобы ехать.

Вчера тоже с трудом вылазил из 15-ки с малым. Не понравилось. Очень не понравилось.

P.S.

Но мне как-то больше нравится видеть позитив в сложившейся ситуации. Негатива и так в жизни хватает, не нужно его усугублять :)

Опубліковано
Той хлам не відповідав ніяким нормам -- ні екологічним, ні нормам безпеки...

ага, как и наша власть, воду что в трубах дают, тролейбусы (до сих пор помню как меня током шибануло в дождь), оборудование в мед. учреждениях, дома которые уже давно надо снести. А че, давайте все нафиг выкинем, "За кордоном" это уже не модно, устарело технически и морально, во будет клас.

Думаю, если у города появятся деньги/спонсоры, то и количество автобусов увеличится. Напомнить, сколько стоит новый автобус?

В предложении два ключевых слова: "если" и "у города"! Если не могут обеспечить сами, зачем тогда уничтожать частных предпринимателей.

Но мне как-то больше нравится видеть позитив в сложившейся ситуации.

а мне больше понравилось бы видеть рожу того кто это придумал, и АК-47 в руках :)

Опубліковано

Ніхто приватним підприємцям не заборонив займатись перевезенням пасажирів. Просто поставили вимогу -- купити для цього відповідний транспорт. І ця вимога на 100% правильна.

А з водою в водопроводах, з лікарнями і з тролейбусами нема чого пов'язувати -- те що ти перерахував державне, і приватні фірми туди (принаймні масово) прийдуть ще не скоро. З транспортом ситуація інша -- приватники там давно, і за той час заробили "лахами" грошей не на один нормальний автобус.

В мене є фірма. Майно фірми коштує значно більше мільйона гривень. А якщо на мільйон купити автобусів і пустити по місту, то прибутку вони будуть приносити більше, ніж моя фірма, а проблем значно менше. Так що, аби було бажання.

Опубліковано

Так,реалізація задуму препаршива,але будемо сподіватись,що налагодиться.

Так само по дурному розвісили камери на перехрестях.Сама аварійна ділянка Західінкомбанк-5-та школа,а камери повісили на наступному перехресті,біля ментури.Ну не ідіоти,а?

ЗІ:з сайту міськради

"На даний час проходять конкурси на перевезення пасажирів у м.Луцьку на 2008-2010 роки. Основною умовою конкурсів є наявність у перевізників сертифікованих автобусів міського класу загальною пасажиромісткістю більше 22 місць."

Опубліковано

Троллейбусы еще никто не отменял. Правда, там цены, при таких раскладах, повысятсякак минимум до 75 коп, но , с другой стороны, повторюсь, лучше уж в муниципальном транспорте покататься...

2 Плам

Щось мені здається, що на маршрут 9 або 15 щоб потрапити, одних автобусів місткістю 22 пасажира буде недостатньо :)

Опубліковано

я сегодня ждал 28 маршрутку на конякина утром 30 минут!!!

...замерз...маршрутчики не на остоновках не останавливались)))

Опубліковано
Щось мені здається, що на маршрут 9 або 15 щоб потрапити, одних автобусів місткістю 22 пасажира буде недостатньо :)
Якщо ці маршрути справді такі "хлібні", то наші міські "шишки" самі заповнять їх своїми приватними маршрутками, щоб взіти звідти кожну можливу копійку, так що не переживайте :(

А простим пасажирам по великому рахунку немає різниці, хто є власником маршрутки і в чию кишеню йдуть прибутки. Їм не "шашечки", а їхати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...