Перейти до змісту

Заміна розбитого скла сенсорних телефонів (саме скла а не зборки)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прпоную послуги по заміні розбитого захисного скла сенсорних телефонів iphone , Samsung, HTC , Nokia та ін. Перевага такої заміни в тому, що дисплей та сенсор залишаються оригінальні , що дуже актуально для iphone, оскільки всі зборки які продаються є копіями (Apple не випускає запчастин для ремонту). Заміна скла є набагато дешевшою ніж купівля і заміна нової збірки(скло, сенсор, дисплей). Вартість такої послуги від 500 грн (Скло входить у вартість). Заміна проводиться на спеціальному обладнанні і склеюється спеціальним клеєм для сенсорних дисплеїв LOCA. т 099445105один Роман

Опубліковано

як ти пояснеш

що дуже актуально для iphone, оскільки всі зборки які продаються є копіями

великий запас донорів маєш?

Опубліковано

И не только разделом! А где Вы берёте ОРИГИНАЛЬНЫЙ СЕНСОРНЫЙ -СТЕКЛО? Если АРРЛЕ не выпускает? Я уже не говорю про самсунг, который про расклейку модуля - даже не догадывается. Вы откуда берёте ОРИГИНАЛЬНЫЕ комплертующие? Отвечать не надо, пусть это будет СИКРЕТ :)

Кстати заводской китайский модуль (довольно качественный- сразу и не определить) на четвёрку и 4s - стоит не более 25-28$. Зачем придумывать велосипед? :) Я это к тому, что Ваш клеенный полу-оригинал, будет ни чем не лучше.

Опубліковано

И не только разделом! А где Вы берёте ОРИГИНАЛЬНЫЙ СЕНСОРНЫЙ -СТЕКЛО? Если АРРЛЕ не выпускает? Я уже не говорю про самсунг, который про расклейку модуля - даже не догадывается. Вы откуда берёте ОРИГИНАЛЬНЫЕ комплертующие? Отвечать не надо, пусть это будет СИКРЕТ :)

Кстати заводской китайский модуль (довольно качественный- сразу и не определить) на четвёрку и 4s - стоит не более 25-28$. Зачем придумывать велосипед? :) Я это к тому, что Ваш клеенный полу-оригинал, будет ни чем не лучше.

а я не писав що скло ориг. Дисплейі сенсор залишаються після розклейки оригінала. А про якість китая я помовчу. Візьміть і порівняйте

Роман, ти промазав децл розділом

дійсно)) а як перенести?
Опубліковано

а я не писав що скло ориг. Дисплейі сенсор залишаються після розклейки оригінала. А про якість китая я помовчу. Візьміть і порівняйте

дійсно)) а як перенести?

Ну как говорится -"Дело хозяйское". Кому то расклееный БэУшный сенсор, который подвергали термической обработке может и лучше, но я это могу понять когда например модуль стоит 1800-2000 гривень , а реставрация 500-800. Но когда замена на Китай ( а ЭППЛ - это тот же китай - думаю не надо вести дискуссию по этому поводу) стоит в цену ЗАВОДСКОГО китая ... то -- оно того не стоит. При цене на заводской модуль 500-600 с работой, цена на реставрацию должна быть 200-300...... а эта возня - того не стоит, учитывая что КЛЕЙ для проклейки стоит довольно не дёшево :)

ЗЫ. Китай - китаю - рознь. Есть параша за 1 доллар, а есть вполне пристойные вещи.

Опубліковано

Багато вже побитих телефонів успішно відремонтували таким чином?

достатньо

дійсно)) а як перенести?

Ну как говорится -"Дело хозяйское". Кому то расклееный БэУшный сенсор, который подвергали термической обработке может и лучше, но я это могу понять когда например модуль стоит 1800-2000 гривень , а реставрация 500-800. Но когда замена на Китай ( а ЭППЛ - это тот же китай - думаю не надо вести дискуссию по этому поводу) стоит в цену ЗАВОДСКОГО китая ... то -- оно того не стоит. При цене на заводской модуль 500-600 с работой, цена на реставрацию должна быть 200-300...... а эта возня - того не стоит, учитывая что КЛЕЙ для проклейки стоит довольно не дёшево :)

ЗЫ. Китай - китаю - рознь. Есть параша за 1 доллар, а есть вполне пристойные вещи.

ЭППЛ - это тот же китай? Цікаво. Я думаю дисплей який зробили на заводі sharp, LG чи Samsung суттево відрізняється по всім параметрам і говорити що це той самий китай це з вашого боку мягко кажучи не компетентно.
Опубліковано

а эта возня - того не стоит, учитывая что КЛЕЙ для проклейки стоит довольно не дёшево :)

А ще варто врахувати токсичність цього клею(під час поклейки)

дисплей який зробили на заводі sharp, LG чи Samsung суттево відрізняється по всім параметрам

походу ці заводи розташовані в тому самому Китаї, і Original Pass схоже випускається на тих самих заводах.

Ну і чисто моя особиста думка-апарат з переклеєним склом краще продати, так щоби більше ніколине бачити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...