Перейти до змісту

Допоможіть, будь-ласка, вибрати обігріваючі панелі

Ksenija 173

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня! Буду вдячна за пораду форумчанам, які користуються обігріваючими панелями. Інформації в неті вистачає, але не можу визначитися з вибором. Бачу, що вибір досить великий, але вони відрізняються навіть принципом роботи. В мене задача забезпечити додатковий обігрів двох жилих кімнат - дитячої та спальні.

Опубліковано

Зателефонуйте 066 8сім 88 ЗЗI, Олександр, дуже рекомендую.

Займається теплою підлогою, в тому числі і плівковою.

Опубліковано

панелі під підлогу, на стіну, чи портативні?

основне опалення яке?

основне опалення - державне, не влаштовує нас повністю.... Думаю, в дитячу плінтус або панель, так само і в спальню. Воно має бути енергоощадне та легко монтуватися (ми тут дуже тимчасово-так склалися обставини)

Зателефонуйте 066 8сім 88 ЗЗI, Олександр, дуже рекомендую.

Займається теплою підлогою, в тому числі і плівковою.

Дякую, обов"язково зателефоную!
Опубліковано

в такому випадку оптимальним варіантом буде конвектор, або ж коврик на зразок такого http://vashe-teplo.in.ua/produce/portable-warmfloor.html

але вигіднішим буде конвектор

чому, кпд більшості електроприладів достатньо високий 90-98%, тобто практично без різниці чим ви будете гріти, якщо це на електроенергії, то це всеодно буде дорожче десь 1,5-2 рази ніж газом.

чому конвектор за 500-600 грн, ви купите на 1-1,5 кватт, цей коврик що я навів 250 ват, він може бути прийнятним, якщо вам не так потрібно нагріти саме приміщення, але щоб діти повзали по теплому коврові, але треба ще і мати ковер під який його постелити.

варіантів багато, колись робив рекламу інфрачервоної плівки для підігріву http://www.naos.com.ua/

багато, що вивчав, так от, як основне опалення це не вигідно, як додаткове то хороша штука, щоб ноги в теплі були,

але у вашому випадку схилився б до конвектора (як на мене краще) чи масляного радіатора, це буде вигідніше, головне, щоб в них був регулятор потужності, не в приміщенні - вимкнули, дома ввімкнули.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...