Перейти до змісту

Хакнули сайт - хто допоможе?

Рекомендовані повідомлення

Вже пораз другий зламали сайт (чи як це називається)

натискаю на деякі сторінки, в тому числі і на скачування файлів - а там чорний фон замість сторінки і пише Hacked by Gayde Smieth.

http://polityka.voly...idnuk2914_1.pdf

Хто допоможе вирішити. прошу в ПП.

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запроси бекап в хостерів, і перезалий. Це саме найшвидше буде. А потім вже потрібно шукати дирки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається мені шо він був перенесений на новий хостинг (фріхост) вже таким, і мої знання в тому - практично нульові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по фтп залили js скріпт... зайдіть до себе на сайт по фтп, видаліть чужі скріпти і будете мати щастя, а в майбутньому - не зберігайте паролі в фтп-клієнті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За допомогу віддячу за домовлену сумму)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріш за все шел доступ має хтось, десь чужий файлик залитий є, тільки навіщо ракало-картинку заливати))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привет. я могу посоветовать поднять из бекапа копию и потом пойти на форум forum.antichat.ru там написать о проблеме и ждать ответ.

Есть момент, администрация античата блокирует любые просьбы о взломе, потому нужно очень осторожно подбирать слова, примерно такой текст "Я являюсь администратором этого сайта и не прошу о взломе, только совет о том как можно улучшить безопасность ресурса и возможно это решит мою проблему"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...