Перейти до змісту

Посоветуйте плойку

gen552

Рекомендовані повідомлення

Что-нибудь из этого. Ценовая категория до 500грн. Плойка не мне. Девушке в подарок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тяжке питання навіть для жінок. Сама вже 3 місяць не можу вибрати що краще, хоча більш схильна до фірми Ровента, щось для "крупных локанов". А яке волосся у Вашої дівчини - пряме чи таке яке вється? Густе чи рідке?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волосы прямые, не густые. А какие больше всего локоны девушкам нравятся: большие или мелкие?

ПС. Девушка не моя. Просто знакомая.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лучше поднакопить/добавить пару грн и купить Babyliss или поищите Hairway. Филипс делает поистине г.. именно для волос, а все остальное просто дешевка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В чем выражается дешевизна? Волосы крутит? Крутит. Что еще надо?

Не хочется переплачивать за имя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жжет волосы, либо плохо укладывает.. я занималась оборудованием для парикмахерских около 8 лет и лучше Babyliss ничего не видела, специализированная фирма, никогда не подводила, ни разу ничего не присылали на возврат) hairway - тоже неплохо себя зарекомендовала по соотношению цена/качество

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волосы прямые, не густые. А какие больше всего локоны девушкам нравятся: большие или мелкие?

ПС. Девушка не моя. Просто знакомая.

Волосся щось схоже до мого напевно, крутиться погано. Переплачується не тільки за бренд - а і за те з якого матеріалу у плойки основа. Якщо брати залізну - вона псує волосся, краще брати керамічну іонізовану (надіюсь правильно памятаю). Від такої волосся менше піддається термопошкодженню. А які локони любить дівчина - краще спитати у неї напряму)

жжет волосы, либо плохо укладывает.. я занималась оборудованием для парикмахерских около 8 лет и лучше Babyliss ничего не видела, специализированная фирма, никогда не подводила, ни разу ничего не присылали на возврат) hairway - тоже неплохо себя зарекомендовала по соотношению цена/качество

А більше не займаєтесь? Підкажете де можна подивитись, купити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А більше не займаєтесь? Підкажете де можна подивитись, купити?

Нажаль ні) В Капризі на оптовому на варшавці ще щось толкове було.. Але давно я там не була)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что из этого посоветуете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://babyliss-pro.com.ua/p53972308-babyliss-bab2172tte-plojka.html

стандарт и по цене недалеко от вашего лимита.. рекомендую..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отзывы весьма положительные. Но, как я понял - это Китай а не Франция.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скорей всего нет.. это Франция и производство там же.. уточните у продавца.. но, насколько я помню, Китай не занимался репликами бейбилисса.. не разу не встречала у нас, в Украине

а вот ремингтон и ровента.. это да.. Китай

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки людей - стільки й думок

Можливо Babyliss і справді хороші плойки випускає, але дарувати її я б не радила знайомій дівчині (За принципом: який телефон подарувати знайомій? - iPhone звичайно, він ж найкращий)

Я б обрала щось середнє і категорії ціна/якість

Можливо дівчині плойка на 2-3 рази (використовуватиме вкрай рідко), не підійде саме така, не оцінить подарунок, а ТС викладе кругленьку суму грошей

Взагалі такі речі дівчина повинна обирати і купувати сама, а якщо дарувати, то щось простіше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вставлю своі 5 коп) мені здається, що такими плойками зараз взагалі мало, хто користується, оскільки штучні локони не в моді...сама популярна плойка зараз - конусна - вона дає ефект природніх кучерів

post-9912-0-74786400-1416767010_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот і я з lilechka згідна, сама собі не можу вибрати.... а щоб хтось за мене вибрав - навряд чи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Babyliss есть как минимум три конусных плойки. В общем, есть из чего выбрать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zefirka,

підкажіть, 20 ват достатньо http://hotline.ua/bt-feny-stajlery/babyliss-bab2060e/

чи все-таки краще ват 65 http://hotline.ua/bt-feny-stajlery/babyliss-2281tte/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

достатньо і 20, але зручнішою буде на на 65.. там більше температурних режимів можна вибрати, та й покриття турмалінове і шнур професійний, а це дуже важливо.. менше мороки з нею буде.. а взагалі конусні плойки непрактичні.. вони не для всіх..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони не для всіх

поясніть, якщо не важко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

крутитися важче ніж звичайною, а взагалі Вам статистика - із 10 плойок що в мене замовляли, купляли 1 конусну) приблизно так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

у моєї дружини ось така

INFINITY Плойка конусная керамическая 25-38мм

задоволенна на всі 100, діаметр підбирається по бажанню

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Недавно подарил девушке вот такую Remington S8670 , довольна "как слон" :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...