Перейти до змісту

очередной флешмоб про KDE под FreeBSD

Shura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я проголосував коли було 800 голосів - буквально за пару хвилин виросло в 3 раза :D

чи зададуть це питання? :)))))

Опубліковано

Ага там ще про культ Ктулху було запитання.. Ну таку дурню, звичайно, не будуть запитувати в прямому ефірі... хоча може щось по-приколу і пустять. Як Путіну про бойових роботів :D

Опубліковано

Тільки що показували репортаж про це голосування на СТБ. і показували центр де збираються голоси, якась тітка невміло зачитала це питання, сказала що його доведеться все таки поставити президенту)!!!!!!!!!

Лінк на відео дам пізніше...

Опубліковано

Володька, 27.12.2007, 00:15

Пане президенте, хочу вам допомогти з відповіддю на питання: Як пропатчити KDE2 під FreeBSD? Так ось, відповідаю:

cd /usr/ports && make index; pkgdb -F

cd /usr/ports/x11/xorg && make all install && make clean

cd /usr/ports/x11/kde3/

make && make install && make clean;

portsnap fetch

portsnap extract

portsnap fetch update

xorgcfg

cp ~/xorg.conf.new /usr/X11R6/etc/X11/xorg.conf

touch ~/.xinitrc && echo -ne “exec startkde” > ~/.xinitrc

reboot

startx

Користуйтесь! (:()

http://president.pravda.com.ua/internet/4772d26bed545/

фсе, голосование закончилось. через 2 часа пресс-конференция

Опубліковано

Хто має можливість - пишіть на тюнери.

У прямому ефірі прес-конференцію транслюватимуть Перший національний канал, "5-й канал", "24-й канал", Національна радіокомпанія та Всесвітня служба іномовлення України "Україна і світ". Захід передбачає телемости з журналістами в Донецьку, Львові, Сімферополі, Полтаві, а також онлайн-трансляцію в Інтернеті.
Опубліковано

Смех смехом, но я уважаю тех людей, которые поставили актуальные вопросы, и тех, которые под ними подписались - про те же заоблачные цены на недвижимость, например... Ведь действительно есть довольно немало наболевших тем... :(

Опубліковано

ЛОЛ! спитали.... президент порекомендували користуватись новим програмним забезпеченням і не морочити собі голову :(:);)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...