Bit Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 02:41 #76 Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 02:41 жерти в кінотеатрі/театрі - тупа американська звичка ну не знаю-не знаю. в штатах продають в кінотеатрі поп-корн і напої, але якшо хтось заважає перегляду фільму, то є спеціальна людина, яка підійде і зробить зауваження. а не дійде раз-другий, то виведуть з залу. тому навряд чи чавкання поп-корну чи сьорбання коли вам буде надто заважати. телефони і розмови по них в залі-це взагалі заборонено. аналогічно як і гучні розмови з сусідом.
zaHARE Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 04:58 #77 Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 04:58 Вчора бачив мужчинку в Новій Лінії.Ходив неквапом,вибирав сантехніку і лузгав насіння.
SunSeth Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 19:00 #78 Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 19:00 Весь мир - театр, а ты в нём жрешь в буфете.
Ko3bMa Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 19:08 #79 Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 19:08 ну не знаю-не знаю. в штатах продають в кінотеатрі поп-корн і напої, але якшо хтось заважає перегляду фільму, то є спеціальна людина, яка підійде і зробить зауваження. а не дійде раз-другий, то виведуть з залу. тому навряд чи чавкання поп-корну чи сьорбання коли вам буде надто заважати. телефони і розмови по них в залі-це взагалі заборонено. аналогічно як і гучні розмови з сусідом.Тим більше, "культура" кінотеатрів в них розвивалась довгий час, до нас же "привалила" порівняно не так давно. Тому нам ще до таких плюшок дорости треба.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.