Перейти до змісту

Замовлю лавку-диванчик в кухню, стільці, стіл

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Надибав у "Епіцентрі" недорогий і світлий куточок не кухню. Але він по розмірах не підійшов - за реальними замірами лавка на 10 см довша, ніж треба. Тому звертаюся до форумчан - можливо, хтось може виготовити щось подібне на замовлення.

Отже, треба столик, два стільці і лавка. Ось фотка того, що мені сподобалося в "Епіцентрі":

ah8GE.jpg

Лавку треба таку, як обведена червоним, стільці - схожі на лавку.

До лавки вимога, щоб там під сидінням був ящик для барахла. Лавка може бути як одним цілим (бажано), так і лавка+куточок окремо.

Приблизні розміри - такі:

1qlP.png

Зв'язок - ПМ, або О5О 52З7979, Ярослав.

Опубліковано

Теж цікавлять такі куточки на кухню, обдивився різні магазини але там скрізь розміри не такі як у мене і якість не вельми, дивився ще на привокзальному ринку в меблевому павільйоні теж багато чого можна вибрати й під замовлення в моїх розмірах виготовляють, якість з дерева досить прийнятна, з ДСП теж може бути, ну а ціни звісно вищі бо всі щітають на сьогоднішній курс долара(таке враження що в нас там всі сьогодні зарплати в доларах отримують й матеріали з америки купують, от тільки мені чомусь ніхто доларами не платить). Тож дивіться самі де вам краще. Також як варіант можна подивитись в інтернет магазині

Можливо тут знайдуться майстри що роблять такі уголки для кухні під замовлення?

Опубліковано

Розумію, але брати в "Епіцентрі" і відрізати 10 см - теж не варіант :)

Якщо, як ти пишеш, недорогий, то чому б і не підігнати під свій розмір? :)
Опубліковано

Dream, дякую тобі за таку високу і явно завищену оцінку моєї нерукожопості, але... :)

Опубліковано

Dream, дякую тобі за таку високу і явно завищену оцінку моєї нерукожопості, але... :)

скажіть будь-ласка яка ціна такого куточка?

Опубліковано

З тих пір, як я його зафоткав, ціна кілька разів змінилася в сторону збільшення, це я сам спостерігав, регулярно відвідуючи торговий заклад. Останніх цін не пригадую. Так що йдіть в "Епіцентр" і з'ясуйте це там.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...