Перейти до змісту

Куплю в будь якому стані.

Shipshinka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Деякі деталі, які саме? На мамці мають бути обов'язково: порти, слоти, роз'єми, сокет, 2 мости. Безкорпусні конденстори, теж мають бути. На відеокарті: роз'єми, чіп, ламелі, бескорпусні конденсатори. Якщо Ви це вже познімали, то повинні знати, такі плати вже не цінні ;) Плати з мікросхемами, треба дивитися. Фоткі зробіть, щоб побачити.

Те все є, радіатори зняті.

І вінчестери різних років різних об'ємів 20-320 гіг теж 1 грн 1 кг?

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Те все є, радіатори зняті.

І вінчестери різних років різних об'ємів 20-320 гіг теж 1 грн 1 кг?

Радіатори та кулера, не потрібні.

Вінчестери по 3 грн/кг.

Керамічні процессори, від 10 грн/шт

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Усіх вітаю із Різдвом Христовим!

По темі: на початку наступного тижня, буду в Луцьку. Хто хоче позбутись електро-барахла, пишіть.

Ціна за будь-який ел.мотлох, Від 1 грн/кг., Вінти від 3 грн/кг., Мамкі/відео від 15 грн/кг., Процессори (кераміка) від 10 грн/шт.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Маю невеличке прохання, якщо когось цікавить моя пропозиція, із вивезенням барахла. То запитуйте будь ласка тут, піднімаючи тему. А подробиці можна у приват написати.

Тому що, піднімати тему "багато змістовним - АП", мені соромно. :_08:

• 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Акт прийому до утилізації можете надати? Я б підкинув Вам техніки пару бусів))

Опубліковано

Так, в мене є зв'язок з компанією, яка займається утилізацією. Вони все роблять, навіть якщо наявність тільки на папері.

Надайте з бугалтерії дані, того що потрібно провести. Кількість, об'єм, ну я ще підЇїду, сфоткати можна. Я передам дані на фірму, вони оцінять.

Опубліковано

Так, в мене є зв'язок з компанією, яка займається утилізацією. Вони все роблять, навіть якщо наявність тільки на папері.

Надайте з бугалтерії дані, того що потрібно провести. Кількість, об'єм, ну я ще підЇїду, сфоткати можна. Я передам дані на фірму, вони оцінять.

Дайте контактні данні (Можна і в приват)

Опубліковано

Сьогодні буду у Луцьку. Якщо хтось надумає позбутись від надокучливого барахла, телефонуйте.

066 54три 17 2три Олексій.

Опубліковано

Оскільки вказувати назву компанії, яка займається списанням обладнання під утилізацію, буде не коректно. Я даю номер телефону та ел.пошту, технічного директора. У нього можете запитати, все що цікавить, з приводу документів, ціни, і т.д.

(067) 486-39-73, (095) 173-80-78. Юрій Петрович. [email protected]

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Хтось до мене телефонував, з приводу барахлішка, яке вже чекає на вивіз. Лежить в бусі Т4, гаражний кооператив "Авіатор". Якщо ще актуально, подзвоніть або відпишіться, я не зберіг Ваш номер.

В п'ятницю можу приїхати.

Опубліковано

Якщо не маленька, та з двигуном 150 - 200. Орієнтовно 2.5-3грн/кг. якщо агрегат більшість металевий.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Перш за все, це поштова адреса, яка не веде на сайт. Та нікому в очі не кидається (в підсвідомість не вбивається), як реклама. Звичайні контактні дані, ІМХО.

Дякую за АП.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...