Перейти до змісту

Куплю процесор для апгрейду

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю процесор Intel Core 2 Quad S 775 (розглядаю варіанти без будь-яких перехідників) tray за адекватну ціну.

Можливий варіант обміну мого Intel Core 2 Duo E4400 з штатним кулером, але без коробки, з моєю доплатою на Quad.

Опубліковано

розглядаю варіанти без будь-яких перехідників

чому так категорично??

Можу наклеїти, якщо що, і випиляти пази, щоб мамку не кромасти. Хоча варіант із мамкою простіший.

Опубліковано

QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz

500 грн

Цікава пропозиція! Будь ласка, скиньте контакти в ПП, якщо не буде цікавішої пропозиції то заберу. ще мене цікавить так річ чи не розганявся він часом? манібек і пару днів на провірку?

чому так категорично??

Можу наклеїти, якщо що, і випиляти пази, щоб мамку не кромасти. Хоча варіант із мамкою простіший.

От саме тому й не хочу! Різати щось клеїти.... Його ж не для того розробники придумали.... Та і сисадмін на роботі показував мені пару таких обрізаних у шухляді, каже ведуть себе вони після апгрейду не стабільно.... Через те й не дуже бажаю таким займатися.

Опубліковано

Та і сисадмін на роботі показував мені пару таких обрізаних у шухляді, каже ведуть себе вони після апгрейду не стабільно

Обрізаних кого? Мамок? Процесорів?

Чи може у сисадміна недостатньо навичок для "обрізати направляючі" ??

Опубліковано

Та і сисадмін на роботі показував мені пару таких обрізаних у шухляді, каже ведуть себе вони після апгрейду не стабільно

проців. мені краще рідне...принаймні поки що я так вважаю

проців у шухляді... але мені принаймні поки що рідніше кор

Опубліковано

принаймні поки що я так вважаю

я вже користуюся кілька місяців ксеоном. Обрізав мамку і щасливий.

маю 4 ядра 12 метрів кеша за ~400 грн

Опубліковано

чому так категорично??

Так і не почув конкретної пропозиції!!!!

Опубліковано

так ти ж хочеш без перехідників. Тому й пропозицій нема.

Якщо влаштує порізати мамку - тоді звертайся.

ось - по темі ссилочка. І не одна

Опубліковано

Ми прагнемо до Європі, навколо ринкова економіка. І я вивчаю різні варіанти, який буде найцікавішим такий і виберу, наразі пропозицію конкретну отримав тільки одну!

Опубліковано

Вже починаю трохи вагатися, материнка Gigabyte P35, далі не памятаю, FSB 1333, проц підтримує квадро точно, а з приводу ксеона ще не вивчав питання.

Щось таке: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2629#ov, але треба перевірити

Опубліковано

Щось таке

Дома в мене - точнісінько така ж сама :)

перевіряють тут. Тупо в браузері пошук Ctrl+F і модель набрати P35-DS3L - без GA. Там так вказують.

Опубліковано

Щось таке

Дома в мене - точнісінько така ж сама :)

перевіряють тут. Тупо в браузері пошук Ctrl+F і модель набрати P35-DS3L - без GA. Там так вказують.

наче є моя мамка, тоді готовий вислухати ваші пропозиції з приводу процесора?

Опубліковано

скажіть хоча б що купили, а якщо не секрет то за скільки і в кого?. Сам думаю про апгрейд. І якщо не важко про результати, швидкодія і т.д.

ЗІ. а свій 4400 не пробували трішки розганяти?

Опубліковано

Та і я думаю що ксеона, але цікаво якого саме (бо ж різні частотою і тепловиділенням) і за скільки, і в кого якщо не секрет.

Та й результати цікавлять.

Опубліковано

Ксеона, швидше за все Я там вище привів достатню кількість аргументів "ЗА"

Та і я думаю що ксеона, але цікаво якого саме (бо ж різні частотою і тепловиділенням) і за скільки, і в кого якщо не секрет. Та й результати цікавлять.

Та ні, я посидів подумав, зважив всі за і проти, визначився з тим що і в якому вигляді мені потрібне і купив у RomaBoma Intel Core 2 Quad Q6600, вже поставив правда ще по серйозному не тестував, так як планую ставити Zalman кулер, тільки зараза відірвався трипіновий конектор, знайду нового і припаяю, тоді і спробуємо. В принципі і Q6600 розганяється нічогенько. Принаймні мені вистачить. Зараз планую замінити БЖ на потужніший тільки треба мені в БЖ вентилятора нового 120 мм з підсвіткою, ніхто не знає чи може в когось завалявся, то придбаю. і планую в найближчому майбутньому замінити свій Geforce 7950 GT 512/256 з кулером Zalman на Geforce 9800 GX2 (2x512/2x256) або на Geforce 280/285 GTX 1024/512.

скажіть хоча б що купили, а якщо не секрет то за скільки і в кого?. Сам думаю про апгрейд. І якщо не важко про результати, швидкодія і т.д.

ЗІ. а свій 4400 не пробували трішки розганяти?

свій 4400 не гнав, так як не було такої необхідності.

І зрештою, після такого невеликого апгрейду напевно все що познімаю продам

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...