Перейти до змісту

Pink Floyd - The Endless River 2014

Rock

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

10 листопада виходить останій альбом ,по словах Гілмора

Pink Floyd - The Endless River ,

post-533-0-16931400-1415298656_thumb.jpg

записаний після Division Bell в 1993-1994 роках

кому хочеться вже і зараз

ЖДАЛ,ЖДАЛ,ЖДАЛ c 1994 года-спасибо, забираю

Опубліковано

Надзвичайно приємна новина. Данвно не вистачало свіжачка від класиків року. Дякую за ссилочку!

Опубліковано

на те екс

але я не вірю в камбекі...тому навіть не слухаючи вже розчаровуюсь...та і я чув,що це не пінк,а сольник гілмора під іменем флойдів

Опубліковано

на те екс

але я не вірю в камбекі...тому навіть не слухаючи вже розчаровуюсь...та і я чув,що це не пінк,а сольник гілмора під іменем флойдів

а чим тобі Гілмор не вгодив?

Як на мене класний співак, а там чи сольник чи група... яка різниця під яким лейблом співати буде

Опубліковано

Pink Floyd без Уотерса – це група без серця. так, вони можуть гарно заграти старі пісні та скласти щось нове, але різниця добре відчутна. добре що все це хоча б не заради бабла, як, наприклад, Queen без Фреді :dont:

Опубліковано

Pink Floyd без Уотерса – це група без серця. так, вони можуть гарно заграти старі пісні та скласти щось нове, але різниця добре відчутна. добре що все це хоча б не заради бабла, як, наприклад, Queen без Фреді :dont:

про вовка промовка - Queen, 'Queen Forever' (компиляция «забытых» треков) — 10 ноября

Опубліковано

Не пошло. Ощущение что это обрезки от Дивижн Белл без вокала

Точно так само не пішло. якісна інструментальна музика, але все якесь одноманітне. Не ті вже Флойди, коли в альбомах кожний трек - шедевр.

Опубліковано

Впізнаваємо. В кожному треку мотиви якоїсь старої композиції. Теж таке враження було, що тупо якісь ремікси поробив без видумки. Гілмор міг би і заспівати - не розсипався б)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...