Перейти до змісту

Вітаміни для жінок, що готуються до вагітності

Pavka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Драстуйте всім!

У кого є достовірні дані та, можливо, власний досвід у питанні прийому вітамінів жінками, що плануютть вагітність, або саме виношують дитину — величезне прохання поділитись інформацією.

В аптеках можна отримати інформацію лише рекламного типу або на кшталт "Оці непогані" без будь-якого обгрунтування.

Взагалі, які вимоги до такого типу вітамінів?

Питання ціни також ніхто не відкидав.

Опубліковано

Є комплекс вітамінів під назвою "Прегнавіт" і ті що приймала особисто моя дружина -"Матерна".

Мабуть усе..

Ну і не нехтувати яблуками, апельсинами , гранатами.

Не захоплюватися Медом та іншими алергенами.

найкраще порадить Гінеколог звичайно.

Опубліковано

ИМХО, витамины для беременных это вред, у меня жена не принимала витамины да и я был против бы. Надо все натуральное. А что именно за проблема что надо витамины? Молока нет, усталость сильная или что, зачем их пить. Какая причина. Если причины нет, то забудь. Если есть скажи причину может помогут у кого была такаяже проблема.

Опубліковано

Лимони,апельсини,морква,капуста,картопля,гарбузове насіння лущене нежарене,яблука,мандарини,буряк і т.д.А хімію не рекомендую.

Опубліковано

З досвіду близьких людей можу порадити поприймати перед плануванням дитини обом партнерам звичайну фолієву кислоту - вітамін РР. Вона допомагає у реплікації РНК, тобто сприяє "саморемонту" нашого генетичного механізму.

Патомства палучілось ну очінь здароває ;)

Вартість - 40 коп/10 шт. ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...