Перейти до змісту

Захисний екран на телевізор

Рекомендовані повідомлення

Доброго вечора! У зв'язку з тим, що доця почала проявляти інтерес до телевізора :), то всерйоз задумався про встановлення захисного екрану на телевізор (так як туди може щось полетіти і будуть гайки матриці). Хто з тим стикався? Можливо хтось знає, з якого скла його можна зробити, аби не якість була незмінною, і де таке замовити? Буду вдячний за любі підказки! :)

П.С. Телевізор вішати не буду.

П.С.С. Прошу не флудити повідомленнями типу: "доцю не допускати до телевізора" і "треба було купувати із захисним склом".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

найкраще це акрилове скло, але воно не дешеве

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

незнаю чи правильно чи ні є така штука я плексиглас(можливо той самий акрил) короче суть незмінна, вирізаєш по розміру телевізоро і прикручуєш або сам придумуй кріплення, замовити ту штуку можна в укрсувенір що знаходиться біля агроконтракта про ціни незнаю

а тема то житєйська) сам колись пальці в розетку пхав навіть затички навчився виймати правда батьки потім тоже придумали як мене обхітрити, взяли з картону кружків по діаметру розетки нарізали і плотно вставили,

от так і забув я про розетки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я послухаю, а то пів року тому племінник розгрохав телик за 5к, та й у мене бешкетники ростуть:-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

найкраще це акрилове скло, але воно не дешеве

Де його взяти? І скільки воно приблизно вартує?

На рахунок кріплення, думав на двосторонній скотч, чи присоски, чи якісь кутникі.

Тут продають. Думаю, завтра перезвонити поцікавитися . Але, думаю, що самому зробити - дешевше буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на роботі замовляємо тут

http://goldenpages.lutsk.ua/information/3697-укрсувенір-тов/

на рахунок двостороннього скотчу невпевнений але можна спробувати, попереджу зразу потім шоб його віддраяти від тєліка будеш всіх шайтанів згадувати, я ото віддирав від свого аймакса смужку в 1см то поматюкався шо я його туда приклеїв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю какой марки у вас телевизор, могу сказать про свой самсунг 40" 6-ой серии, расх.рачил об него по синьке пепельницу сантиметровой толщины и пару гранёных стаканов, на матрице ни царапинки :_07: так что по-ходу разрабы про это уже подумали в новых телеках...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на роботі замовляємо тут

http://goldenpages.l...укрсувенір-тов/

на рахунок двостороннього скотчу невпевнений але можна спробувати, попереджу зразу потім шоб його віддраяти від тєліка будеш всіх шайтанів згадувати, я ото віддирав від свого аймакса смужку в 1см то поматюкався шо я його туда приклеїв

а нашо його віддирати? приклеїв і хай буде собі :)

Не знаю какой марки у вас телевизор, могу сказать про свой самсунг 40" 6-ой серии, расх.рачил об него по синьке пепельницу сантиметровой толщины и пару гранёных стаканов, на матрице ни царапинки :_07: так что по-ходу разрабы про это уже подумали в новых телеках...

В мене Philips 37PFL6007. Аналогічні моделі були з і без захисних екранів. Тому я сумніваюсь, що він витримає удар. Та і надіятися на це - не хочу. І попільниці із стакани літати не будуть. Але вот цяця якась може "випадково" полетіти в пташечку, які вона (дитина) ну капець як любить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є готові рішення, але сцуко дорогі!

Пр наявності інструменту, прямих рук і фантазії, можна замутити самому. І

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо акрил - дорого, як варіант можна використати Priplak, це такий тонкий пластик з якого роблять наприклад, кишеньки в куточках споживача. Акрил вартує (наскільки пам'ятаю) 50 євро за м2, ціна міняється залежно від товщини.

Але так чи інакше, нецілими листами в Луцьку можна купити тільки в Укрсувенірі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є готові рішення, але сцуко дорогі!

Пр наявності інструменту, прямих рук і фантазії, можна замутити самому. І

Ну ніх.. собі О_о. 150 удобних одиниць - то не по фен-шую :) Телефонував на www.tvzahist.com.ua/ то там 350 грн хочуть з акрилу, але з 100% передоплатою. Лист акрилу 1500х1200х3 мм - приблизно 1500 грн. Теж занадто круто. Та і не треба мені його стільки. Треба 850х520 мм. Може в когось є такий кусок? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купи кусок акрилу на Укрсувенірі, приліпи на присоски і не парься.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефонував на Укрсувенір. Квадратний метр листа 2 мм - 200 грн. Але формат буде 2050х(скільки треба). Мені потрібно шириною 520 мм. Багато залишається. Може ще комусь треба екрани - скинемось!:) І питання до знаючих: товщини 2 мм вистачить чи треба більше? Я просто не знаю яка в акрила міцність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для першого удару вистачить точно :). Чим тонший тим більше світла пропустить і менше заломлення якщо дивитись телевізор під кутом. Кусок який залишиться відправ в заначку, вдруг перший екран прослужить тільки пару днів?

Якщо все ж не знатимеш куди подіти, напиши мені в приват, може викуплю в тебе кусок приблизно 1150*380мм, або 1150*скільки буде, аби не менше ніж 380 мм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Необхідний шматок оргскла (я так розумію, це той самий акрил) я знайшов. Тепер питання інше: хто його може обробити? :) Тобто, обрізати в точний розмір, зняти гострі кромки і скруглити кути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...