Перейти до змісту

Депресняк!

глюк

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Всі чоловіки такі, дивуватись немає чому

Ви уже всіх перепробували?

ні, але починаючи з батька і закінчуючи друзями - ще жодного вірного не знаю, може і перебільшую що всі, але думаю 99% чоловіків всієї землі точно полігамні

ну наприклад, мій знайомий, що часто бував на заробітках, каже що така зрада не рахується :D це просто необхідність, коли декілька місяців вдома не буваєш. Та і стосунки в них з дружиної ніби нормальні.

Опубліковано

ні, але починаючи з батька і закінчуючи друзями - ще жодного вірного не знаю, може і перебільшую що всі, але думаю 99% чоловіків всієї землі точно полігамні

ну наприклад, мій знайомий, що часто бував на заробітках, каже що така зрада не рахується :D це просто необхідність, коли декілька місяців вдома не буваєш. Та і стосунки в них з дружиної ніби нормальні.

Ну вот, а рука тепер значить не підходить? Невже так важко вірність зберігати, мені б було гидко спати з тим хто паралельно зі мною ще й з іншими умудряється спати... але про що ми споримо?))) Кожному своє, хтось з цим мириться, хтось ні

Опубліковано

Які ви всі правильні, що аж капець... ))) Я взагалі то пожартував... )))

Нічого собі так жарт, на 4 сторінки :0026:

Буває... Находить часом...

Опубліковано

Щоб стверджувати, що "усі мужики однакові", треба усіх перепробувати. Знаєте як я називаю жінок, які усіх мужиків не перепробували, але прагнуть цього?

Опубліковано

Щоб стверджувати, що "усі мужики однакові", треба усіх перепробувати. Знаєте як я називаю жінок, які усіх мужиків не перепробували, але прагнуть цього?

знаєте - навіть не цікаво, прочитали б попердній мій комент

Опубліковано

звідки Ви так багато про таке за них дізналися??

• 3 тижня потому...
Опубліковано

як же все дістало, як хочеться втекти від всіх подалі, в іншу країну, на інший континент, планету, в іншу галактику

Якби мені тоді дали один тільки натяк
Я б не знаю ким би став, куди б, де забіг би
Годі наді мною дослідів, ой, нєнада
Зупиніть на світлофорі планету - я вийду.

Опубліковано

підкиньте ідею де можна придбати кухонний термометр (в духовку) щоб витримував температуру 130ОС

В этой теме звучит зловеще) :_39:

Опубліковано

хто зїв гречку? був в декількох супермаркетах, немає((

Скоро з'явиться по продажній ціні десь коло 30 грн/ кг....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...