Перейти до змісту

куплю пару,риба. "Петушок – Betta Splendens"

Oli

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

можливий обмін на:

сіамський водорослеїд 2шт. дорослих,

мальки принцес бурунді (самці 1-1.5см.)

боція морлеті 1шт (4-5см)

боція мраморна 1шт. (6-7см)

або куплю пару, можна дорослі. хотілося би щось гарненьке ""коронохвост, полумесяц, супер дельта""

Опубліковано

У мене є мальки принцес (1,5 - 3 см). Але якої статі не знаю. В такому віці вони ще не мають статі. Вони її самі обирають коли підростають. Якщо кинете 2 малька в акваріум, то 1 буде хлопчик, а інша стане дівчинка. Доведено!

Якщо бажаєте можу продати дорослого самця.

Опубліковано

Vilena,

я брав у вас мальків.

хм... у цихлідах я не сильний але у мене самець був темний а самка як я зрозумів біла. самка же біла? це нормально?

а мальки всі виростали темними, і зараз плавають темними.

j414279_1241691030.jpg

Опубліковано

Очі у неї червоні

так. це типу рідке явище?

але нажаль вона чомусь здохла. декілька днів тому

Опубліковано

Я за всю практику альбіносів-принцес не зустрічав. Наскільки це рідкісне явище саме для цього виду сказати важко.

Опубліковано

альбіносів-принцес

і ще одне, я таких мальків взяв у Vilena, було білих ніби 2-3шт. виросла лише 1 доросла.

жили у акваріумі 60л. досить агресивні, буває самець ганяв самку а бувало плавали спокійно разом.

дцже часто нерестились. перекопують сильно грунт, за 3-4 дні доставали до дна акваріума. (кварц мікс 2мм. 7 см.)

Опубліковано

Моя самочка була альбінос! Прожила 7 років. Мальки - різні (і білі і темні). Самець з самочкою ніколи не бились. Не відзначались агресивністю. Коли самочка здохла (не змогла випустити ікру) самець став дуже пасивний. Майже не випливає з свого сховку, тільки щоб поїсти. Ще одна річ, яка мені подобається у цих рибках, це те, що самець вибирає самочку 1 раз на все життя. Коли підсилити іншу загризе! Перевірено!

Перекопують грунт перед нерестом.

Опубліковано

Перекопують грунт перед нерестом.

у мене зараз постійно копають до дна, навіть під камінням вагою 600-800грам.

я так зрозумів що то самець та його малеча, став агресивнішим всіх відганяє, не кусає а лише "лякає" і повертається назад.

самець вибирає самочку 1 раз на все життя. Коли підсилити іншу загризе! Перевірено!

і що робити?

Опубліковано

Зазвичай риє самець. Він це робить щоб створити додатковий сховок для малят. Якщо починає рити самочка, значить вона почне відкладати ікру. (Взагалі рити грунт для цихлід - це нормальна поведінка.)

У мене залишився теж один самець. Час від часу плаває з малятами. Відганяє від них сомиків. Його можна підсилити до інших цихлід. З ними він проживе довго. Просто вже потомства не буде, бо самочку іншу до себе не підпустить! У мене, наприклад, інших рибок нема. Тому я почекаю поки підростуть малята, а потім віддам комусь, або здам в зоомагазин.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...