Перейти до змісту

Samsung Galaxy S5 + безпровідна зарядка


Plum

Рекомендовані повідомлення

Продам Samsung Galaxy S5 (модель G900H) Charcoal Black, б/в (користувався особисто я, дуже акуратно). Оригінальний, офіційна поставка (UA UCRF), гарантійка без дати продажу.

Стан чудовий, на екрані є незначні потертості олефобного покриття, які видні лише під певним кутом при виключеному екрані. Потертостей, сколів, тріщин на обідку та задній кришці немає. Не падав, не розбирався, не рутувався, не перепрошивався, не ремонтувався, працює ідеально.

З характеристик -- один з кращих на ринку FullHD екранів, одна з кращих на сьогодні камер (16 мп, HDR, зйомка панорам, купа ефектів, зйомка відео 2160p тощо), NFC, Bluetooth 4.0, WiFi, захист від потрапляння води та пилу (IP-67), 16 Гб пам'яті + слот MicroSD, датчик пульсу, вбудований універсальний пульт ДУ для побутової техніки і купа всього іншого.

CdIKs.jpg

З телефоном продаю оригінальний чохол S View Cover Wireless (модель EP-VG900BBRGRU) чорного кольору з підтримкою бездротової зарядки в ідеальному стані та оригінальну підставку для бездротової зарядки (модель EP-PG900IBRGRU).

Все в повному комплекті (коробки, інструкції, зарядка, навушники, макулатура). Бонус -- оригінальний кабель MicroUSB 3.0 для цього телефона, такий як йде в комплекті з Galaxy Note 3 (Galaxy S5 має роз'єм MicroUSB 3.0, але кабель в комплекті чомусь кабель стандарту 2.0) -- ось ТАКИЙ, тільки білий.

Ціна комплекту -- $500. Ціна в гривнях -- $500 :)

Тел. (О5О) 5З8-88-8О (можна писати в Viber)

Skype: v_plum

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...