Перейти до змісту

Натяжні стелі, декоративні штукатурки, рідкі шпалери

igariok

Рекомендовані повідомлення

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 142
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Актуально

Розкажи про ванну кімнату.

плюси і мінуси.

переживаю, що НАД стелею буде сиріти.  Тіко правду.

Ставити стелю в ванну кімнату та кухню практично. Легко миється, не пропускає вологу (відповідно не поширюється грибок), спасає від потопу, але якщо у вас погана вентиляція то буде і сирість, і (можливо) конденсат.

Опубліковано

Ставити стелю в ванну кімнату та кухню практично. Легко миється, не пропускає вологу (відповідно не поширюється грибок), спасає від потопу, але якщо у вас погана вентиляція то буде і сирість, і (можливо) конденсат.

Дякую. І з вентиляцією ніби все гаразд. + додатковий вентилятор.

Опубліковано

Дякую. І з вентиляцією ніби все гаразд. + додатковий вентилятор.

Тоді не буде ніяких проблем.

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Вечір добрий! хочу зроботи натяжну стелю на кухню. 3,2*2,69,
Ситуація - одна стіна ... ненадійна, перестінок (цегла на ребро) під стлею заліплений різними кусоЧками цегли, далі поштукатурено цементно-піщано-вапняною штукатуркою, є частина над дверима , щось типу антресолі, тобто стіни там немає, куди кріпити профіль теж.
цікавить таке питання - Чи можна на таку стіну кріпити профіль, думаю стіна не витримає, чи є варіанти кріпити в чорнову стелю один із чотирьох профілів. чи впливає це на загальну ціну стелі?

Опубліковано

яка висота профілю, до якого кріпиться натяжна стеля, чи простіше кажучи - яка мінімальна висота, на яку можна опустити стелю?

Опубліковано

Заказал на этой фирме покраску стен.По окончании работ появилось желание внести коррекцию в цветовой гамме "Персии".Мастер Иван (фамилии не знаю)отнесся с пониманием, пришел,внес изменения (без каких-либо доплат) и дополнительно сделал работу,про которую вообще не договаривались!Рекомендую мастера Ивана как ответственного специалиста и хорошего человека!

Опубліковано

Вечір добрий! хочу зроботи натяжну стелю на кухню. 3,2*2,69,

Ситуація - одна стіна ... ненадійна, перестінок (цегла на ребро) під стлею заліплений різними кусоЧками цегли, далі поштукатурено цементно-піщано-вапняною штукатуркою, є частина над дверима , щось типу антресолі, тобто стіни там немає, куди кріпити профіль теж.

цікавить таке питання - Чи можна на таку стіну кріпити профіль, думаю стіна не витримає, чи є варіанти кріпити в чорнову стелю один із чотирьох профілів. чи впливає це на загальну ціну стелі?

Добрий день! Так, зробити стелю можливо, але такі деталі краще дивитись на місці.

яка висота профілю, до якого кріпиться натяжна стеля, чи простіше кажучи - яка мінімальна висота, на яку можна опустити стелю?

Стелю опускаємо на 3.5 см.
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні зробили стелю, дуже гарно, акуратно, якісно. Раджу, задоволені, дякуємо.

Опубліковано

І мені також хлопці зробили стелю, дуже злагоджена команда,  зробили все дуже швидко, якісно та без "шуму і пилі". Так тримати, молодці, раджу скористатись їх послугами. Дякую за роботу!

Опубліковано
В 28.01.2016 20:50, peps сказал:

Сьогодні зробили стелю, дуже гарно, акуратно, якісно. Раджу, задоволені, дякуємо.

В 30.01.2016 12:13, tolam сказал:

І мені також хлопці зробили стелю, дуже злагоджена команда,  зробили все дуже швидко, якісно та без "шуму і пилі". Так тримати, молодці, раджу скористатись їх послугами. Дякую за роботу!

Дякую! Радий, що вам сподобалось.

• 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
On 07.04.2016 at 12:58, igariok сказано:

На сьогоднішній день ціна 160 грн/м2.

У конкурентів на Борді 140 грн.

Цікавить наразі:

- Школа. Клас. Стандартний 3 вікна. Не міряв, площі не знаю.  Якщо робили, то по ціні. (але по пам'яті десь чи то 6*6 чи 6*7)

- матова біла плівка

- 8 світильників.

Ціна ?

Опубліковано
6 часов назад, Zheny@ сказал:

Цікавить наразі:

- Школа. Клас. Стандартний 3 вікна. Не міряв, площі не знаю.  Якщо робили, то по ціні. (але по пам'яті десь чи то 6*6 чи 6*7)

- матова біла плівка

- 8 світильників.

Ціна ?

Відповів в пп

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...