Перейти до змісту

автоелектрик

systemoad

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не відкриваюючи нової теми цікавить таке запитання: власне моє авто підверглося незначному "знищенню" підкапотного простору,тобто постраждав двигун електрика в тому числі!!! Власне цікавить чи можливо заново прокласти ВСЮ електрику автомобіля, від фар до датчиків і яка приблизно буде ціна???? Дякую!!!!

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не відкриваюючи нової теми цікавить таке запитання: власне моє авто підверглося незначному "знищенню" підкапотного простору,тобто постраждав двигун електрика в тому числі!!! Власне цікавить чи можливо заново прокласти ВСЮ електрику автомобіля, від фар до датчиків і яка приблизно буде ціна???? Дякую!!!!

Ви не вказали яке авто, але судячи по тому, що ви шукали в якісь темі проводку і запчастини під капот ВАЗ 2108 я так розумію це воно. Можна зробити швидко і не дорого, якість також гарантую. тел. 05071239сорок9

Опубліковано

зробити реально, звісно якщо ще не пізно враховуючи наглих конкурентів

Ви не вказали яке авто, але судячи по тому, що ви шукали в якісь темі проводку і запчастини під капот ВАЗ 2108 я так розумію це воно. Можна зробити швидко і не дорого, якість також гарантую. тел. 05071239сорок9

чуваче, а давай я зайду до тебе в гараж, візьму ключі від авто яку маєш робити і зажену до себе ну і залишу свій номер телефону. Якби я не хотів братись, чи не мав часу, то я б клієнту так і сказав, як не як є EleKtrik, якого форумчани хвалять, і можна йому клієнта передати, якби я не мав можливості, а так твоя дія дуже нагла

Опубліковано

Потрібна послуга по встановленню(заміні) фар на рестайл адаптив.Авто Audi Q7 2009.Чув у Луцьку хтось робить .Цікавить ціна і скільки по часу?

Опубліковано

?

Ти написав в тему до ТС, відповідно питання призначається йому! Ні, то варто створювати тему з описом проблеми і з проханням, допомогти з її вирішенням!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Всім доброго дня, цікавить таке питання: в авто стоїть сигналізація Pantera-SLK-225 SC. Судячи з опису цієї сигналки, вона двостороння. Від попереднього власника дістався тільки другий брелок (на малюнку виділено синім). Провода з роз"ємом для антени (передавача) не знаю чи правильно називаю, в лівому верхньому куту виведені під обшивкою салону. Передавач та основний брелок (на малюнку - червоним) - відсутні. Чи можна цю сигналку знову зробити двосторонньою?

post-9656-0-89111700-1431355612_thumb.jp

Опубліковано

з брелком простіше, а радіомодуль де шукати?

не знаю як у Вашому випадку, а у мому після чергового падіння екран брелка затік, взнавши ціну зробив висновок, що дешевше замінити сигналку, ніж новий брелок купити)))

Опубліковано

радіомодуль має бути з такоїж сигналки як і брелок, чи можна з різних? де шукати?

Опубліковано

Шукай пару, щоб не промахнутись. Пульт може бути навіть символьний на світлодіодах, але радіомодуль має бути як на фото.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Питання на засипку:

Є Пріоровський ключ:

key-plastic-iso4-600.gif

Хочу переробити на такий. По лінку написано що його потрібно, цитую:

После покупки ключа вам необходимо обратиться к специалисту для нарезки и переделки ключа.

Машина зі стандартним центральним замком, сигналка ніколи не була встановлена.

Щоб не купити брелок а потім думати що з ним робити запитую: хто візьметься, скільки вартує така робота ну і скільки часу займе?

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Сигналізація Sheriff 999er. При знатті з охорони завжди звучало 2 сигнали, що є нормальною ситуацією. А от від сьогодні почало пищати 4 рази, що по книжці означає що спрацьовувала сигналізація коли машина стояла на охороні. Що це може бути? Чи може це статися що я крутив чутливість датчику руху? Хоча всі значення я поставив на мінімум (інтерєр і екстерєр).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...