Scorpio Опубліковано 15 Листопада, 2015 в 19:38 #76 Опубліковано 15 Листопада, 2015 в 19:38 300грн це тупо демпінгування, просте встановлення сигналки завжди вартувало в межах 30$, я наприклад дешевше не роблю. Якщо вам хватає, то це ваша справа. Ціни на все, як не крути, все рівно потихенько підтягуються до доллара-євро. Ви просто самі цими цінами на роботу притягуєте людей на "корчах", які не можуть вам заплатити того чого насправді варта ваша робота, ви недооцінюєте себе. Колупаючись в старих машинах за "гроши" ви тратите час даремно, лишаючи себе розвитку і доступу до новіших машин. Не треба боятись машин з кан шиною, там навіть у більшості випадків сигналку легше встановити чим у звичайній машині, заробляючи при цьому як мінімум у два рази більше. Просто треба вчитись і рухатись вперед і добувати досвід і клієнт платоспроможний сам вас найде знаючи що ви легко поставите охороний комплекс на його новий Х5 чи скажем Туарег для прикладу. Чи наприклад вантажні авто з бортовим живленням у 24в, я туди повним ходом ставлю дванадцяти вольтові сигналізації без лишньої жмені додаткових релє, як роблять деякі майстри в Луцьку (літом я переробляв ДАф105 в якого щоб поставить сигналку на 12в, біля блоку запобіжників накрутили 6 релє на "соплях"), я для цього зробив перехідних на смд компонентах, собівартість якого 2$, а вартість нового релє на 24в зараз 4$, беручи при цьому за роботу 50$.ПиСи: 300грн за встановлення сигналізації, на мою думку це дуже мало, цінуйте себе і свій час. Нежадних вам клієнтів.
EleKtrik Опубліковано 17 Листопада, 2015 в 22:21 #77 Опубліковано 17 Листопада, 2015 в 22:21 300грн це тупо демпінгування, просте встановлення сигналки завжди вартувало в межах 30$, я наприклад дешевше не роблю. Якщо вам хватає, то це ваша справа. Ціни на все, як не крути, все рівно потихенько підтягуються до доллара-євро. Ви просто самі цими цінами на роботу притягуєте людей на "корчах", які не можуть вам заплатити того чого насправді варта ваша робота, ви недооцінюєте себе. Колупаючись в старих машинах за "гроши" ви тратите час даремно, лишаючи себе розвитку і доступу до новіших машин. Не треба боятись машин з кан шиною, там навіть у більшості випадків сигналку легше встановити чим у звичайній машині, заробляючи при цьому як мінімум у два рази більше. Просто треба вчитись і рухатись вперед і добувати досвід і клієнт платоспроможний сам вас найде знаючи що ви легко поставите охороний комплекс на його новий Х5 чи скажем Туарег для прикладу. Чи наприклад вантажні авто з бортовим живленням у 24в, я туди повним ходом ставлю дванадцяти вольтові сигналізації без лишньої жмені додаткових релє, як роблять деякі майстри в Луцьку (літом я переробляв ДАф105 в якого щоб поставить сигналку на 12в, біля блоку запобіжників накрутили 6 релє на "соплях"), я для цього зробив перехідних на смд компонентах, собівартість якого 2$, а вартість нового релє на 24в зараз 4$, беручи при цьому за роботу 50$. ПиСи: 300грн за встановлення сигналізації, на мою думку це дуже мало, цінуйте себе і свій час. Нежадних вам клієнтів.Всі зрозуміли, що ти фахівець, але не варто лізти з своїми пропозиціями в чужі теми! Про can ти троха неЗрозуміло написав- пропонуєш ставити звичні сігі на новіші авто, чи не боятись can-сигналізацій?
paksivatova Опубліковано 18 Листопада, 2015 в 06:43 #78 Опубліковано 18 Листопада, 2015 в 06:43 300грн це тупо демпінгування, просте встановлення сигналки завжди вартувало в межах 30$, я наприклад дешевше не роблю. Якщо вам хватає, то це ваша справа. Ціни на все, як не крути, все рівно потихенько підтягуються до доллара-євро. Ви просто самі цими цінами на роботу притягуєте людей на "корчах", які не можуть вам заплатити того чого насправді варта ваша робота, ви недооцінюєте себе. Колупаючись в старих машинах за "гроши" ви тратите час даремно, лишаючи себе розвитку і доступу до новіших машин. Не треба боятись машин з кан шиною, там навіть у більшості випадків сигналку легше встановити чим у звичайній машині, заробляючи при цьому як мінімум у два рази більше. Просто треба вчитись і рухатись вперед і добувати досвід і клієнт платоспроможний сам вас найде знаючи що ви легко поставите охороний комплекс на його новий Х5 чи скажем Туарег для прикладу. Чи наприклад вантажні авто з бортовим живленням у 24в, я туди повним ходом ставлю дванадцяти вольтові сигналізації без лишньої жмені додаткових релє, як роблять деякі майстри в Луцьку (літом я переробляв ДАф105 в якого щоб поставить сигналку на 12в, біля блоку запобіжників накрутили 6 релє на "соплях"), я для цього зробив перехідних на смд компонентах, собівартість якого 2$, а вартість нового релє на 24в зараз 4$, беручи при цьому за роботу 50$.ПиСи: 300грн за встановлення сигналізації, на мою думку це дуже мало, цінуйте себе і свій час. Нежадних вам клієнтів.
Scorpio Опубліковано 18 Листопада, 2015 в 10:20 #79 Опубліковано 18 Листопада, 2015 в 10:20 Про can ти троха неЗрозуміло написав- пропонуєш ставити звичні сігі на новіші авто, чи не боятись can-сигналізацій? Не пропоную, а мав на увазі що можна поставити звичайну, правда довше повозитись треба.
vrel Опубліковано 22 Листопада, 2015 в 12:11 #80 Опубліковано 22 Листопада, 2015 в 12:11 , я туди повним ходом ставлю дванадцяти вольтові сигналізації без лишньої жмені додаткових релє,акумулятор не сідає?
paksivatova Опубліковано 24 Листопада, 2015 в 06:48 #82 Опубліковано 24 Листопада, 2015 в 06:48 Нужен дистанционный запуск на бензиновый авто с автоматом, кан шины нет, мимо есть.Охранный комплекс дополнительный не нужен, ТОЛЬКО дистанционный запуск, жду предложений.
a.shmat Опубліковано 24 Листопада, 2015 в 08:19 #83 Опубліковано 24 Листопада, 2015 в 08:19 Нужен дистанционный запуск на бензиновый авто с автоматом, кан шины нет, мимо есть.Охранный комплекс дополнительный не нужен, ТОЛЬКО дистанционный запуск, жду предложений.Не заради реклами, можете поцікавитись про вартість в Майстер12Vольт. Ставив в них на Хонду двосторонній Шеріф (місяць тому), запросили 500 грн.
paksivatova Опубліковано 28 Листопада, 2015 в 07:28 #84 Опубліковано 28 Листопада, 2015 в 07:28 Нужен дистанционный запуск на бензиновый авто с автоматом, кан шины нет, мимо есть. Охранный комплекс дополнительный не нужен, ТОЛЬКО дистанционный запуск, жду предложений. Не заради реклами, можете поцікавитись про вартість в Майстер12Vольт. Ставив в них на Хонду двосторонній Шеріф (місяць тому), запросили 500 грн. Поставить на авто сейчас двухстороннего шерифа и иже с ним, значит открыть машину для всех у кого есть 30$ и умеет пользоваться интернетом
EleKtrik Опубліковано 28 Листопада, 2015 в 16:26 #85 Опубліковано 28 Листопада, 2015 в 16:26 Брєд( відкрити - завести), якщо сіга вірно встановлена. Грабер не панацея...
Onil Опубліковано 19 Грудня, 2015 в 17:46 #86 Опубліковано 19 Грудня, 2015 в 17:46 Ап-ну тему...Є проблема з включ ближнього світла, ксенон рідний . Раз через раз вмикається, потім треба разів 15-20 клацати включати. Якщо лампа ціла, я так розумію то відсутній запал. Куди підскажіть звернутись.?!!!під'їхати
EleKtrik Опубліковано 19 Грудня, 2015 в 18:55 #87 Опубліковано 19 Грудня, 2015 в 18:55 Ап-ну тему...Є проблема з включ ближнього світла, ксенон рідний . Раз через раз вмикається, потім треба разів 15-20 клацати включати. Якщо лампа ціла, я так розумію то відсутній запал. Куди підскажіть звернутись.?!!!під'їхатиМожна до мене, з понеділка...
Onil Опубліковано 19 Грудня, 2015 в 19:09 #88 Опубліковано 19 Грудня, 2015 в 19:09 Ап-ну тему...Є проблема з включ ближнього світла, ксенон рідний . Раз через раз вмикається, потім треба разів 15-20 клацати включати. Якщо лампа ціла, я так розумію то відсутній запал. Куди підскажіть звернутись.?!!!під'їхатиМожна до мене, з понеділка...А це куди(стісняюсь спросіть)?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.