Перейти до змісту

Плінтуси. Де купувати?

Dream

Рекомендовані повідомлення

Власне де в Луцьку є які гуртові склади по плінтусах з кабель-каналом? Про Нову лінію, Епіцентр і базар я в курсі. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж цікаво, не можу знайти потрібний колір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насколько мне как продавцу плинтуса известно - нигде складов нет.На Варшавке большинство точек с плинтусами позакрывались остались остались одна или две где хоть какой-то выбор есть у остальных вообще минимальный выбор.я тоже уже завязал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

andyone, а склад на Авіаторів (Вишків) ще працює? Мені "здали" точку, але кажуть що там були давно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Працює. :)

Продається 2 типу плінтусів: Marbet поштучно по 30грн/шт. і ще якісь (назву не запам'ятав) по 25 грн, але тільки пачками по 40 шт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибрав в Епіку вітчизняні плінтуси по 27грн/шт. - підходять по кольору/структурі майже ідеально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Епік це епіцентр?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У вітчизняних е пара недоліків -крихтка пластмасса и говняна (незручна ) фурнитура. Наікрашчий плінтус це Сezar, имхо, давно его роблять , широка гамма кольорів була колись, але зараз важко де знайти .Зато появилось повно його конструктивних копій , російский Graff наприклад е ще кітайскі вариаціі назв не помятаю . Кольора звісно не ті зато дешевши

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Паркетний завод, м. Ківерці.

вулиця Чапаева наскільки память не зраджує. І ціни нормальні і якість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна? Зелений, синій є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам в пошуці ПВХ плінтуса, можливо хто знайомий з китайським WinnPol?.. який продається на Варшавці по 24грн. за планку, і фігурує як польський хоча читаю в "неті", що він Китай...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Актуальне питання!

Де можна купити плінтус дерев'яний кольору береза/сосна/ясен розміром (ш х в): 3-3,5см х 3-4см ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де можна купити плінтус дерев'яний кольору береза/сосна/ясен розміром (ш х в): 3-3,5см х 3-4см ???

на "бобер" (50.774996, 25.378018) заїдь - коли я собі шукав, то там було трохи дерев'яних плінтусів.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я з деревяними попав... купував на базарі. ціна гарна... але внутрішній кут не був 90 градусів, мусив шукати столяра та переробляти, оскільки перед встановленням полакував та порізав плінуси, а потім виявив халепу. Так що зважайте при купівля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...