Перейти до змісту

iphone 4 заблокований icloud

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

на запчасті

як на запчасті? купив робочий телефон вирішив обновити прошивку обновив а при активації просить ід номер і пароль,а цей чоловік що продав виїхав за кордон то що мені його на запчастини продавати? мають бути якісь способи його відновлення

Опубліковано

1. Твій промах, що втикнув і не глянув при покупці чи вписаний акаунт, або не зробив при власнику ресет. (то вам не гугль акаунт в андроід девайсі, прямо з меню настройок, прибити за 2 секунди ;))

2. Дурне питання, питай у попереднього власника логін\пароль, якщо є з ним якийсь звязок.

Хоча я слабо у це вірю, ймовірно твої руки не другі.

3. Спосіб відновлення ~ 2000+ грн, воно тобі тра?

Опубліковано

Думаю ніхто цього не зробив! І не зробить..

Сашко, роблять, тіко то вшистко дрого, з корчом 4-4с - нерізонно зовсім

Опубліковано

ну а як щодо відкотитися до нижче 5-ої прошивкі?

там хмарки ще не було

ним можна користуватися і без id

хоч як немає власника, так напевно і немає хешів shsh, тому і немає ніяких відкатів, якщо я не помиляюсь

ага, і ще - какой Нікалас :_07:

Опубліковано

Подскажите, появился ли уже вариант разблокировки айфон 5 iOS 7.0.4 без appleID? какая цена вопроса?

Опубліковано

Думаю ніхто цього не зробив! І не зробить..

Сашко, роблять, тіко то вшистко дрого, з корчом 4-4с - нерізонно зовсім

ніхто цього не зробив! І не зробить

я ще таких не зустрічав!!

Опубліковано

nck_580.gif iPhone 4,4s,5, iPad 2,3,4,Mini удаление блокировки "Найти iPhone" (Apple ID) [инфо] 169 usd 5-35 рабочих дней. Временно недоступно для новых заказов Mail_podpiska.png

Приблизно такий прайс, але мало хто робить

Опубліковано

Подскажите, появился ли уже вариант разблокировки айфон 5 iOS 7.0.4 без appleID? какая цена вопроса?

Вісить на активації? чи телефон робочий тікі там чужий icloud?

Якщо телефон робить і там 7,0,4 то можна стерти айклуд і користуватись своїм, але при оновлені чи скиданні налаштувань телефон попросить знову той самий ід)

Опубліковано

при включении просит пароль, но после нехитрых манипуляций, связанных с тональным вызовом и набором 112, заходит в меню

заблокировался после обновления до 7.0.4

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...